Статус: Офлайн
Повідом.: 40340
Повідом.: 40340
ПРОХАННЯЧКО! 
Є родич у мене, старший роками.
НЕ совок, тобто без фанатизму і як то кажуть "от забора до обеда" жив за совка.
Людина виключно проукраїнських поглядів. Річ у собі, більше схильний до читання і спілкування у невеличкому колі, аніж до активних дій.
Недавно просив мене скласти для нього перелік українських книжок, які варто почитати розумній людині.
Скажімо, з виразним історичним контекстом.
Гурницьку я йьому не пропонувала. Це більше для жінок.
Про Володимира Лиса знає, дещо має вдома.
Ось що б йому запропонувати?
Я сама Лисом захопилась. Читаю зараз "Країну гіркої ніжності".
Як то сказати - унісекс. Підходить і чоловікам, і жінкам.
Він згоден піти до книгарні і пошукати, як буде знати, що шукати.
Розповім йому про Є-книгарню. Вона трішки відрізняється від Вівату і Книголенду. Там меня пощастило "Каву з кардамоном" купити.
Родич ще злякано спитав - а у тих книгарнях дійсно є з чього вибирати, чи аби що стоіть на полицях, а решта - сміття. Та ні, - кажу, - тепер українського багато, тільки більше того, що надруковане останніми роками.

Є родич у мене, старший роками.
НЕ совок, тобто без фанатизму і як то кажуть "от забора до обеда" жив за совка.
Людина виключно проукраїнських поглядів. Річ у собі, більше схильний до читання і спілкування у невеличкому колі, аніж до активних дій.
Недавно просив мене скласти для нього перелік українських книжок, які варто почитати розумній людині.
Скажімо, з виразним історичним контекстом.
Гурницьку я йьому не пропонувала. Це більше для жінок.
Про Володимира Лиса знає, дещо має вдома.
Ось що б йому запропонувати?
Я сама Лисом захопилась. Читаю зараз "Країну гіркої ніжності".
Як то сказати - унісекс. Підходить і чоловікам, і жінкам.
Він згоден піти до книгарні і пошукати, як буде знати, що шукати.
Розповім йому про Є-книгарню. Вона трішки відрізняється від Вівату і Книголенду. Там меня пощастило "Каву з кардамоном" купити.
Родич ще злякано спитав - а у тих книгарнях дійсно є з чього вибирати, чи аби що стоіть на полицях, а решта - сміття. Та ні, - кажу, - тепер українського багато, тільки більше того, що надруковане останніми роками.