Вчора читала Лиса і думала - ще один пласт української історії, досі мені невідомої.
І кому ж дякувати, окрім вас,
Tierchen?
Невже цьому ублюдку, чорту і ****у, який протягом першого тижня війни зробив те, чого нікому не вдавалось зробити за 30 років?
Змінив мій світогляд і розширив мої горизонти.
Оцих книжок на історичному тлі подій я могла б і не прочитати ніколи.
Тепер розумію, чого не вийшло до пуття втілити у життя гасло "Схід і захід разом".
Не з того боку розпочали. Вкинули у непідготовлену свідомість постаті Бандери, Шухевича та інших зверхників, а відкіля і на якому тлі вони з*явились, не пояснили. А це найважливіше. Особливо для нашого регіону - змішаного і етнічно, і ідеологічно.
Людям, яким трішки за 50 років - це ще активний вік - рзповідали на уроках історії те ж самісіньке, що і мені.
І тільки війна вказала шлях до аналогій - брешуть тепер, а тоді так і поготів брехали.
Дивіться що робиться зараз! Відносно російськомовних зарків*ян та інших східняків, навіть етнічних росіян. Що тобі казати про відношення до українців зі своєю мовою. вірою і світоглядом?
А тепер інколи чуєш не таке вже й наївне запитання - куди поділись носії національної ідеї, які тут бігали містом з фаєрами?
Я бачила стенд з загиблими, де наймолодшому було 18 рочків, і багато інших до 21 року. Ото ж мабуть і є ті перші добровольці.
"Нацики", як каже ***ло.
Багато хто й дсі каже - А чим ми завинили перед
***лом пу...?
Це і є наслідок недовиховання. А то б не питали такого.
Кожен сам на свій розсуд сам собі дає раду з такими питаннями.