Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хз как сказать допустим Call of Duty: Warzone абсолютно бесплатно . если батловкая королевская битва будет по такому же принципу то лично я буду играть только в королевскую битву. в этом случаи для себя я не вижу смысла покупать вообще батлуА безкоштовна - це справді безкоштовна? Чи безкоштовна для *****ів, які не розуміють, що коли ти грощі платиш, то це вже не безкоштовно?
ото і я про тев этом случаи для себя я не вижу смысла покупать вообще батлу
будет и за 100грн тоько толку?Ну чого, за 300 грн чудова Батла буде через якійсь час.
та круто . но небудет конекта подобного с бател логом брать буду только по большой скидкеНаступна п'ятниця хлопці вже!
Нема грошей зараз. І часу теж.та круто . но небудет конекта подобного с бател логом брать буду только по большой скидке
Отпишись как поиграешь как дела с подключением к друзьям , так же как и бэтке было ?. И менюшка появился ли русский или Украинский язык ?Пабам пам пабам пам, пабам пам пабам пам пам памммммм
так же 4 чела тока сквад, укр и ру нетуОтпишись как поиграешь как дела с подключением к друзьям , так же как и бэтке было ?. И менюшка появился ли русский или Украинский язык ?
Хреново.так же 4 чела тока сквад, укр и ру нету
Это же прекрасно !Нові рекордні надої дає Батла 6 - 7 мілйонів копій за три дні після релізу.
Ще кажуть, що 28.10 стартує перший контентний сезон
може королевскую битву завезут. Если она будет вообщеЩе кажуть, що 28.10 стартує перший контентний сезон