Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Battlefield 6

• Автор теми Автор теми artem250
  • Дата створення Дата створення
Бля, какалаш стріляє дуже чітко. І оптика у нього норм.
В наушниках до речі лупаше ще краще, я грав з колонками вчора. А це згадав, що є вуха непогані.

На наступні вихідні обіцяють нових карт, режимів і всього, що тільки захочете

Графон рівня бф5, 25 роком тут не пахне і близько(засторіле освітлення та тіні), але мені сдається це хід конем, щоб воно гралося офігенно на старих компах та продати дофіга цього бф6.
Або ж бета порізана по графону. Через 2 місяці побачимо......

хай лучше такой графон как есть меня вполне устраивает )
на моем хламе на ультрах играть не комфортно.

Є різниця. Тільки що з 2042 вийшов. Скрін зробив наче, але немає в папці.

2024 на ультрах у меня играбельно вполне не меньше 60 фпс

При прямому порівнянні 2042, тобто попередньої гри, з BF6 різниця дуже відчутна. Текстури, освітлення, ефекти. Конкретно 2042 це якісь треш. На ютубі повно відосів. На наступні вихідні зроблю скріни.

І не дай боже, Дайси перейдуть на UE5, це буде красиво та пиздецьки нестабільно.

роки йдуть, а скілл на місці
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

теж на місці, як звичайно получив по шапці та й всьо

роки йдуть, а скілл на місці
Крутяк !!!
Не в обиду .Будет 50 глянешь на скил )
. У меня 1.8 думал хуже будет
Лично мое мнение 25 -35 лет как бы лучшее время для скила.

Останнє редагування:
Вобще конечно больше всего понравился захват большой
Все остальное госпада это уже код а не батла.
Снайперка стреляет тупо прямо как в колде . Дробаши подствооы вобщем максимально все приблиденое к коду
Но это как бы все хуйня. Самое главное нет возможности играть со знакомыми на одном сервере я имею виду если у них полный отряд
Вобщем не дуже мэни сподобалось

Еще допишу именно в этой батле имеет смысл кто в отряде. Раньше можно было в одиночку похер скем играть. Но возможно просто дело в возрасте . С каждым годом все ближе к ракобразным становлюсь

теж на місці, як звичайно получив по шапці та й всьо
Не парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !

Останнє редагування:
Вобще конечно больше всего понравился захват большой
Все остальное госпада это уже код а не батла.
Снайперка стреляет тупо прямо как в колде . Дробаши подствооы вобщем максимально все приблиденое к коду
Но это как бы все хуйня. Самое главное нет возможности играть со знакомыми на одном сервере я имею виду если у них полный отряд
Вобщем не дуже мэни сподобалось
Я думаю, що це бетка, яка промацує роботу продукту, настрій аудиторії та все інше. З виходом виправлять
Дробовики жирні вийшли, мене з нього не один раз поклали. Кулемети теж по прямій стріляють і розкид майже відсутній.

Захват мені теж зайшов, але я більше люблю близькі відстані, типу Close Quarters BF3. Там звісно все настільки динамічно, що лишній раз кліпнув очима і все

Не парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !
Взагалі не парюсь, тому й так виходить. Я помітив, що відбиваюсь від стада, сам собі десь йду на точку, а там компашка зустрічає)) маю по ходу суїцидальні схильності

Останнє редагування:
Я згадав, що є BF4 після цієї бетки. Тепер на ультра налаштуваннях в 1080Р під 200 фпс :D, а пам'ятаю колись було 40 на низьких в 940Р

Останнє редагування:
a5a6bd001d50eac3965c863482d65b50.jpg

Останнє редагування:
Порівняння БФ5 (ультра DX12) та БФ6 (ультра) на прикладі рандомних елементів ландшафту
Знімок екрана (89).png Знімок екрана (97).png

На 5й плойці графен точно часів БФ5

Шота мені Бруклін не дуже якось. За роки голівкдських фільмів будь-який район NY сприймаю, як банальність

Назад
Зверху Знизу