Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Крутяк !!!роки йдуть, а скілл на місці⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !теж на місці, як звичайно получив по шапці та й всьо⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я думаю, що це бетка, яка промацує роботу продукту, настрій аудиторії та все інше. З виходом виправлятьВобще конечно больше всего понравился захват большой
Все остальное госпада это уже код а не батла.
Снайперка стреляет тупо прямо как в колде . Дробаши подствооы вобщем максимально все приблиденое к коду
Но это как бы все хуйня. Самое главное нет возможности играть со знакомыми на одном сервере я имею виду если у них полный отряд
Вобщем не дуже мэни сподобалось
Взагалі не парюсь, тому й так виходить. Я помітив, що відбиваюсь від стада, сам собі десь йду на точку, а там компашка зустрічає)) маю по ходу суїцидальні схильностіНе парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !