Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Battlefield 6

• Автор теми Автор теми artem250
  • Дата створення Дата створення
В целом поднадоела уже игра а еще и не вышла.

В целом поднадоела уже игра а еще и не вышла.
Я хотів написати, що вже натішився і не тягне на цих вихідних, але був не впевнений :D, тепер усвідомлюю, що це так. Буквально два рази зайшов на ПК та один раз на ПС5 для порівняння

В тебе залізо вогонь на мою особисту думку.
Єдиний момент, чи не уходить в тротлінг проц?
Судя по аиде загрузка проца на 80 процентов это максимум. Вод видло грузит на 100 проц и при этом кулеры крутят так что системник в воздух взлетает ) до 80 градусов нагревается но вроде это норма для нее. И незнаю на кой хер ей 12 гиг памяти максимум 6 используется в любой игре

Судя по аиде загрузка проца на 80 процентов это максимум. Вод видло грузит на 100 проц и при этом кулеры крутят так что системник в воздух взлетает ) до 80 градусов нагревается но вроде это норма для нее. И незнаю на кой хер ей 12 гиг памяти максимум 6 используется в любой игре
Моя RX5700 Xt теж виє норм. Відеопам'ять 12 гб для вищої роздільної здатності, типу 2К чи 4К

Коротше кажучи, роздивився графен, ну реально не набагато за стільки років краще зробили. Мабуть вирішує гама та фільтри. Картинка ПК та ПС5 в режимі баланс мені тепер однакова.

Останнє редагування:
Воскресение час дня
не кто не играет из друзей
популярная игра будет походу

Вкладення

• батла.png
    батла.png
    1.5 MБ · Перегляди: 5
танки это серезно )

Розпробував Бруклін. Місиво ще те, дуже багато спавн пасток, це коли позаду тебе хтось є, а ти тільки з'явився.
Взяв карабін 7,62, віддача в нього норм

никогда не играл в шутаны на пс5, попробовал поставил бетку, пиздец, как люди играют на гейпаде мне не понятно.... а кенты нагибают прям бодро на плойке

Останнє редагування:
На твоєму досвіді звикнеться швиденько, а якщо вимкнути крос-платформу, то всі навколо з геймпадами.

Рух екрана плавний на плойці, така чітєрська штука коли ведеш стік вбік і приціл рухається паралельно підлозі, дуже часто приціл при цьому на рівні ворожої голови. А зріст у всіх однаковий )

никогда не играл в шутаны на пс5, попробовал поставил бетку, пиздец, как люди играют на гейпаде мне не понятно.... а кенты нагибают прям бодро на плойке
Я на плойке с геймпадом непонтмаю как просто идти прямо не говоря о прицеливании и темболее когото убить. Хуй знает как люди играют геймпадом причем очень хорошо.
Хотя когда была плойка 1 в то время неплохо выходило в одиночку играть в шутаны.
Сейчас мне очень удобно на геймпаде это гонки футбол хокей тенис . Шутан только клава мыш подругому не как

Рух екрана плавний на плойці, така чітєрська штука коли ведеш стік вбік і приціл рухається паралельно підлозі, дуже часто приціл при цьому на рівні ворожої голови. А зріст у всіх однаковий )
по этому поводу много споров. Но лично мне играть на геймпаде не какой аим не поможет😀

Я на плойке с геймпадом непонтмаю как просто идти прямо не говоря о прицеливании и темболее когото убить. Хуй знает как люди играют геймпадом причем очень хорошо.
Хотя когда была плойка 1 в то время неплохо выходило в одиночку играть в шутаны.
Сейчас мне очень удобно на геймпаде это гонки футбол хокей тенис . Шутан только клава мыш подругому не как
Сюжетки від третьої особи на геймпаді супер граються, до шутанів потрібно звикати. І спочатку буде біль

Open Beta Weekend 2
гараздо лучше.
Но тут больше кемперил +техника
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу