Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сейчас буду заяву писать, посмотрим, что они скажут
что-то насоветуют
С уважением, Евгения
Специалист по обработке электронных обращений
1. Right-click on "cmd" or "cmd.exe" under "Programs", then select "Run as Administrator".
2. Type “ipconfig / flushdns” and press Enter.
3. Type “ipconfig / registerdns” and press Enter.
4. Type “ipconfig / release” and press Enter.
5. Type “ipconfig / renew” and press Enter.
6. Type “netsh winsoc reset” and press Enter.
7. Restart the computer.

7.4.7. Підприємство здійснює загальноприйняті обмежувальні заходи із захисту від несанкціонованого використання комп'ютерів Абонентів шляхом фільтрації трафіку:
TCP-порти 25, 135-139, 445, UDP-порт 135-139 для всіх Абонентів у всіх напрямках в м. Вінниця, Черкаси, м. Запоріжжя;
TCP-порти 25, 80, 3128, 1080, 8080, UDP-порт 1434 у напрямку до Абонентів з динамічними IP-адресами;
TCP-порти 135-139, 445, UDP-порти 135-139 для всіх Абонентів у всіх напрямках в м. Донецьк, Київ, Кіровоград, Краматорськ, Кривий Ріг, Львів, Полтава, Рівне, Хмельницький, Чернівці, Алчевськ;
для Абонентів з приватними або динамічними IP-адресами порт 25 протокол TCP у напрямку від абонента, а також порти 135, 139, 445, 1025, 1433 протокол TCP та порти UDP, порти 135, 137, 138, 445, 1424 для всіх Абонентів у всіх напрямках в м. Харків
И судя по договору это именно 80-й порт. Вот только как бы заставить их это дело проверить...
У меня на Воле все ок...
added adjustable trigger time to Pre-Round Balancer Pre-Round Balancer will now keep squads together! added option to kick last joined player to make balancing possible if server was full Added balancing by RANK Added instant /balanceteams command (can be used by admins with ingame move rights) fixed "Use stop balancing on ticket count" Мне лично вот это понравилось: Pre-Round Balancer will now keep squads together! если то что я думаю, то сквад отряды теперь могут играть вместе
с форума.ссыльчто это?
какие то бока в ЕА.отчёты не сохраняет.выплёвывает