Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Люберецкая сявота бездарно убивает свое никчемное время.Если тебе совсем нех делать, почистить ото льда дорожку у своего подъезда. Не помешало бы посмотреть, не свисают-ли с крыши сосульки: хотя черепок у тебя крепкий, но больно будет, если попадет...
![]()
А мы здесь сами разберемся.
"кримчанє" в цьому плані за законом мають не більше прав ніж харків'яни чи тернополяни. Вирішувати долю української землі мають всі українці.по вопросу темы: нет, и уж если и решать по поводу Автономии, то это должны делать сами крымчане ...
російські фашистські свині з криму вже давно розібрані, 3% рейтинг на виборах красномовно про це говорить.Ты вы же не умеете. Ляхи уже разбираются без вас...
"кримчанє" в цьому плані за законом мають не більше прав ніж харків'яни чи тернополяни. Вирішувати долю української землі мають всі українці.
То проблемы конституции СССР.
мене не хвилюють питання пов'язані з іншими державами. то твої проблеми а не мої.Да? А почему тогда украинцы, решая долю советской земли, не озаботились спросить у киргизов или азербайджанцев?
у моєї держави є закон, і кримчани будуть його виконувати.
Будуть.А если не будут?
Радует результат голосования. Я спокоен за Крым!..![]()
Радує те що більшість проголосувала за скасування автономії?Радует результат голосования. Я спокоен за Крым!.
Будуть.
І взагалі то не твого розуму справа, іноземець.
Будуть.
Радує те що більшість проголосувала за скасування автономії?
"кримчанє" в цьому плані за законом мають не більше прав ніж харків'яни чи тернополяни. Вирішувати долю української землі мають всі українці.
російські фашистські свині з криму вже давно розібрані, 3% рейтинг на виборах красномовно про це говорить.
Какая может быть автономия в унитарной стране? Шизофрения какая-то...
Он же не сидел - понятий не знает...

Угу, но Крым рыпнулся в 90-х и получил автономию. Или надо было войска вводить?
Счас всё решает в Украине Янукович младший![]()
90-е - время огромных возможностей. Кто что схватил - то и его. Но сейчас-то уже 10-е...

Какая может быть автономия в унитарной стране? Шизофрения какая-то...