Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво, які ж висновки будуть з цього голосування?
Про себе: ходжу в православний храм, хоча інколи можу піти і до греко-католиків
Все ж таки не можу зрозуміти, що "вже краще".
Те, що до православного храму ходять 10, а 11 - нікуди, чи що до катольцького храму - 0.
Зрозумів - УПЦ-КП. Дякую.
Дякую - за відповідь. Не має принципового значення.Будь ласка, не дуже зрозуміло тільки, за що. Так, УПЦ-КП. Ви ж питали про православні храми, а не про їх приналежність. Чи приналежність до КП або МП, є ще УАПЦ, має в цьому опитуванні значення?
Оффтоп: нова аватарка - та мені більше подобалась.
Про таку кількість, чесно кажучи, не знала. Щодо опитування, здається мені, що більше цікаві мотиви (чому ходять до храму), а не куди саме. Хоча розумію, що тут голосувати буде складніше.
olku: "Ау, православні!"
Ту чё тут аукаешь, чмо хохлядское?
какой ты православный, ты - нацыст!
какова хрена ты в руском чате хохломову пихаешь. задолбал.
в руском городе суют вашу дурацкую мову на рекламу, в средства массовой информации, в оффициальный оборот, тошнит уже.
иде в чат, и уту это чмо со своей мовою. достали.
Этот сраный форум сельскими нацистами финансируется.
Просто смущает большое число православных, никуда не ходящих. Может, все-таки ходят, хотя бы на Пасху?
Да, ну и еще православными себя называют и язычники, у них вроде есть боги Прав и Слав.![]()
В храм "В Честь Сошествия Святого Духа"
На праздники в Успенский собор
У нас 86% населения считают себя православными и только 3% ходят в церковь.
olku, більший, більший... Та і по Росії він більший. Не 3%. Нещодавно десь бачила статистику опитування, якщо згадаю, де - дам знати. Але, якщо чесно, співвідношення все одно вражає.На жаль, змушений погодитися, в Україні може процент хіба трохи більший, особливо, якщо порахувати великі свята.
, Благовіщенський собор (от ще б великого хора не чути - взагалі добре було б)