Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ау, православні!

🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

Кто куди ходить

• В православний храм

Голосів: 22 51.2%
  • До католицького костелу

Голосів: 1 2.3%
  • На протестантські зібрання

Голосів: 2 4.7%
  • Інше

Голосів: 5 11.6%
  • Нікуди

Голосів: 13 30.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    43
  • Опитування закрито .
  • 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Все ж таки не можу зрозуміти, що "вже краще".
Те, що до православного храму ходять 10, а 11 - нікуди, чи що до катольцького храму - 0.

• 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Цікаво, які ж висновки будуть з цього голосування?
Про себе: ходжу в православний храм, хоча інколи можу піти і до греко-католиків

А до якого православного? А до гр.-католицького (їх 3 - на Салтівці, Новоселівці, і в костелі)?

Все ж таки не можу зрозуміти, що "вже краще".
Те, що до православного храму ходять 10, а 11 - нікуди, чи що до катольцького храму - 0.

А краще тому, що після тривалого застою почали голосувати. Хоча дивиться народу багато (уже більше 200), а голосує в кращому разі кожен 10-й.

Взагалі поняття "ходжу" якось мені не дуже. Хоча, як правильно сформулювати? Відвідую, коли говориш про храм, теж не дуже.
Ну добре, ходжу до храму Іоанна Богослова, той що на Іванівці.
Про греко-катольцькі - чесніше сказати бувала. Та й католиків в костьолі та монастирі (під Харковом) теж ю

Зрозумів - УПЦ-КП. Дякую.

Зрозумів - УПЦ-КП. Дякую.

Будь ласка, не дуже зрозуміло тільки, за що. Так, УПЦ-КП. Ви ж питали про православні храми, а не про їх приналежність. Чи приналежність до КП або МП, є ще УАПЦ, має в цьому опитуванні значення?

Будь ласка, не дуже зрозуміло тільки, за що. Так, УПЦ-КП. Ви ж питали про православні храми, а не про їх приналежність. Чи приналежність до КП або МП, є ще УАПЦ, має в цьому опитуванні значення?
Дякую - за відповідь. Не має принципового значення.
А ще є
Руська Православна Старообрядна Церква в Україні,
Російська Православна Церква Закордоном,
Руська Істинно-Православна Церква (під омофором митрополита Віталія),
Малоросійська єпархія РПЦЗ (митрополитів Віталія — Антонія),
Українська Реформаторська Православна Церква,
Українська Автокефальна Православна Церква Канонічна (Соборноправна),
Київсько-Галицька митрополія Української Автокефальної Православної Церкви - Апостольської-Катакомбної,
низка незалежних православних парафій і т.д.

Оффтоп: нова аватарка - та мені більше подобалась.
Про таку кількість, чесно кажучи, не знала. Щодо опитування, здається мені, що більше цікаві мотиви (чому ходять до храму), а не куди саме. Хоча розумію, що тут голосувати буде складніше.

Оффтоп: нова аватарка - та мені більше подобалась.
Про таку кількість, чесно кажучи, не знала. Щодо опитування, здається мені, що більше цікаві мотиви (чому ходять до храму), а не куди саме. Хоча розумію, що тут голосувати буде складніше.

Так розпочніть нову тему. Аватарка стара набридла, а ця тимчасова.

Уже триста переглядів, а голосів мало. Невже важко на кнопочку тицнуть?

olku: "Ау, православні!"

Ту чё тут аукаешь, чмо хохлядское?
какой ты православный, ты - нацыст!
какова хрена ты в руском чате хохломову пихаешь. задолбал.
в руском городе суют вашу дурацкую мову на рекламу, в средства массовой информации, в оффициальный оборот, тошнит уже.
иде в чат, и уту это чмо со своей мовою. достали.
Этот сраный форум сельскими нацистами финансируется.

Ви кнопочку натисніть, будь-ласка. Щодо форуму, це не до мене, звертайтесь до адміна.

Троицкий храм.

Просто смущает большое число православных, никуда не ходящих. Может, все-таки ходят, хотя бы на Пасху?
Да, ну и еще православными себя называют и язычники, у них вроде есть боги Прав и Слав.:)

Голосуємо, голосуємо. Ділимося досвідом. :)

В храм "В Честь Сошествия Святого Духа"
На праздники в Успенский собор

Просто смущает большое число православных, никуда не ходящих. Может, все-таки ходят, хотя бы на Пасху?
Да, ну и еще православными себя называют и язычники, у них вроде есть боги Прав и Слав.:)

У нас 86% населения считают себя православными и только 3% ходят в церковь.

На жаль, змушений погодитися, в Україні може процент хіба трохи більший, особливо, якщо порахувати великі свята.
olku, більший, більший... Та і по Росії він більший. Не 3%. Нещодавно десь бачила статистику опитування, якщо згадаю, де - дам знати. Але, якщо чесно, співвідношення все одно вражає.
"Святкових" захожан я би не враховувала взагалі :)

Що стосується опитування. Мені подобається Свято-Олександрівський храм (ХТЗ), Благовіщенський собор (от ще б великого хора не чути - взагалі добре було б), Трьох Святителів, але там буваю може раз на рік...

, Благовіщенський собор (от ще б великого хора не чути - взагалі добре було б)

Це точно - "Слава в вышних Богу..." співають довше, ніж Шестопсаламіє читається.

А щоб не чути, по буднях треба ходити, тоді тільки малий хор співає.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу