Вот то со львом мне тоже понравилось
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
санінбевівська сеча. на справжній льовенброй зовсім не схожа.Вот то со львом мне тоже понравилось
то ж робуста. а пан хоче арабіку смакуватиУ "Аврорі" кава польського та ін. фасування є практично постійно. 300 гривень за КІЛО. Співробітники постійно жлуктять, пакунок десь за місяць порожніє.
На якість напою не скаржаться.
Чім дешевше тим кращесанінбевівська сеча. на справжній льовенбрау зовсім не схожа.
та воно ніхуя і недешеве... просто терористичний інбев продовжує свою хибну практику: брати відомі європейські бренди, та розливати під ними місцеву жижу... потім бренди зникають...Чім дешевше тим краще
Або ж боляче б'єтьсяТа на виході була куметна картина: біля стійки для пакування стоїть величезний ****, чорний, як вугілля, задумливо дивится у вікно та їсть банан. А за вікном йде сніг.. Думав сфотографувати, бо композіція дійсно круто виглядала, але не став, бо мабуть **** образливий, та швидко бігає..![]()
на це можна (і треба) скаржитись... бо якще це помітить супервайзор, продаванів штрафують за це...З неприємного - у АТБ на Григоренко гніли гранати. Саме погано, що це можна помітити по ледь темнішої та м'якої шкірі у магазині, але я не добре бачу поблизу, чи вже дома - з трьох гранатів у сміття пішли два. Вроховуючи, що гранати коштують 91,00 грн за кг, один середній гранат коштує приблизно 30 гривень. Просто неприємно..
В Захопленні був гарний відділ з гранатами харчової дії.Просто наступного разу буду пільніше придивлятися.
так, звичайно, доцільно скаржитись ось тут, біля прилавку, ще до купівлі...Відверто кажучі, мої нерви та час коштують набагато дорожче.. Виудити зі смитника гніли гранати, пошукати там же чек, йти з цім лайном у АТБ, комусь щось доказувати..
Ніт. Просто наступного разу буду пільніше придивлятися. Та мабуть дозрію до придбання окулярів чи на операцію, бо з роками зір чомусь не покращуєця..![]()
бо треба не гнилі гранати їсти а моркву... здоров"я вам!бо з роками зір чомусь не покращуєця..![]()
Бабуся здогадувалась, що майбутнє - за китайцямиОй, будь ласка, не нагадуйте.. У дитинстві мене майже кожного дня бабуся змушувала випивати стакан соку з моркви.. От до того моменту, поки я не почав жовтіти, як той китаець.. Досі її дуже обмежено вживаю..![]()
А если не брезговать местной, а не буржуйской, то за эти деньги и 2л будетВ атб кола литровая 30 грн, а в классе 0.75 за те же деньги.
Местная это из Чугуева?А если не брезговать местной, а не буржуйской, то за эти деньги и 2л будет![]()
В атб кола литровая 30 грн, а в классе 0.75 за те же деньги.
По чаю не знаю, но часто бывает объём и вес. Например:А кто прояснит, почему на некоторых упаковках вес указан двумя числами, например чай 80/90 гр.
Зависит летом покупаешь или зимойА кто прояснит, почему на некоторых упаковках вес указан двумя числами, например чай 80/90 гр.