Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТБ сдулся

• Автор теми Автор теми Мафик
  • Дата створення Дата створення
У "Аврорі" кава польського та ін. фасування є практично постійно. 300 гривень за КІЛО. Співробітники постійно жлуктять, пакунок десь за місяць порожніє.

На якість напою не скаржаться.
то ж робуста. а пан хоче арабіку смакувати

Чім дешевше тим краще
та воно ніхуя і недешеве... просто терористичний інбев продовжує свою хибну практику: брати відомі європейські бренди, та розливати під ними місцеву жижу... потім бренди зникають...

Та на виході була куметна картина: біля стійки для пакування стоїть величезний ****, чорний, як вугілля, задумливо дивится у вікно та їсть банан. А за вікном йде сніг.. Думав сфотографувати, бо композіція дійсно круто виглядала, але не став, бо мабуть **** образливий, та швидко бігає.. :)
Або ж боляче б'ється :D
До речі, чому "кумеТний"? Не вперше таке на ХФ бачу. КумеДний же!

Хоча ця помилка вже розповзлася по сайтах крамарів. Покусаних ЗНО, чи що?

З неприємного - у АТБ на Григоренко гніли гранати. Саме погано, що це можна помітити по ледь темнішої та м'якої шкірі у магазині, але я не добре бачу поблизу, чи вже дома - з трьох гранатів у сміття пішли два. Вроховуючи, що гранати коштують 91,00 грн за кг, один середній гранат коштує приблизно 30 гривень. Просто неприємно..
на це можна (і треба) скаржитись... бо якще це помітить супервайзор, продаванів штрафують за це...

Відверто кажучі, мої нерви та час коштують набагато дорожче.. Виудити зі смитника гніли гранати, пошукати там же чек, йти з цім лайном у АТБ, комусь щось доказувати..

Ніт. Просто наступного разу буду пільніше придивлятися. Та мабуть дозрію до придбання окулярів чи на операцію, бо з роками зір чомусь не покращуєця.. :)
так, звичайно, доцільно скаржитись ось тут, біля прилавку, ще до купівлі...

Ой, будь ласка, не нагадуйте.. У дитинстві мене майже кожного дня бабуся змушувала випивати стакан соку з моркви.. От до того моменту, поки я не почав жовтіти, як той китаець.. Досі її дуже обмежено вживаю.. :)
Бабуся здогадувалась, що майбутнє - за китайцями

АТБ замутил собственное приложение
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Из полезного:
«СкануйКупуй» – здійснюйте прості покупки без черг і затримки.
«Сканер» – завжди актуальний цінник у твоєму магазині «АТБ».

В атб кола литровая 30 грн, а в классе 0.75 за те же деньги.

Местная это из Чугуева?

Screenshot_2024-02-01-08-23-30-621_com.android.chrome-edit.jpg

Останнє редагування:
А кто прояснит, почему на некоторых упаковках вес указан двумя числами, например чай 80/90 гр.

Назад
Зверху Знизу