Статус: Офлайн
Повідом.: 42
Повідом.: 42
смотри личку
Спс, уже посмотрел)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
смотри личку
Скоро будет десяток школ по Кали в Харькове!2myXZqzatbE
Думаю увидив в реале "керамбіт" в драке, он вызвал бы не" сльози" у Вас, а ***кий стул.Ваш "керамбіт" взагалі викликає сльози...
Таки да!какая хуевая реклама куботана...![]()
Если вдруг кому и нужны будут, то всегда могут купить тутв мене є кілька, але скоро вже не буде, тож звертайтесь
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1501033
Наврядчи хтось його десь побачить повз тих піонерських відео...Думаю увидив в реале "керамбіт" в драке, он вызвал бы не" сльози"
Що це взагалі має означати? Якби ти колись бився, то розумів би, що, де й як має виглядати. Все, кінець зв"язку.квартирі)... в остальніх случаях чел с куботаном будет віглядить некомильфо)))))))))
Кубота це второпав, ще коли ти під стіл по черевики ходив. Інакше зараз він би виглядав отак:=
можешь рассказать это Куботе
Знайшовся сенсей... Куботу й єбланом назвав.типичный *****...ты ж вроде съебнул...
можешь рассказать это Куботе
Хлопці, ну ці "філіпінські" системи - це ж курячий посміх якийсь.. Де використання нервових вузлів, шокових прийомів, відбивань кінцівок? Годі розважатись перекиданнямлайнавідео один одному, бо ж вимахування палицями та втримання супротивника на землі - це чистий театр (або спорт, що одне й те ж саме). Ваш "керамбіт" взагалі викликає сльози.. Ним ні вколеш, ні поріжеш, - нагадує середньовічний ланцет для розпорювання животів, на те либонь він тільки й ладен (причому тільки на інквізіційному столі, адже на вулиці такою іграшкою навіть одяг не проштрикнеш, щоб до того живота дістатись). Для тієї бійки, якою вона завжди буває - проти 3-5 озброєних супротивників, що з"являються раптово, то все маячня - і палиці, й криві ножі. Ви й тягатимете їх з собою постійно? Певна річ, що ні. Адже що головне в нерівній вуличній бійці? Звісно, відсадити атакуючому кінцівку так, щоб вона більше не могла *******, пригнічуючи моральній дух. Таким чином можна відігнати будь-яку зграю, хоч 10 рил. Тому для безжального, блискавичного, лютого бою, що частіше відбувається в замкнених просторах, потрібна мала річ, яка буде завжди з собою, якою можна ламати пальці, ключиці, щелепи та носи, не травмуючи рук. Найкраще годиться куботан, що вішається на ключі та постійно тримається в кішені. Доречі, низкою ключів можна дуже якісно пробивати по очах.
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1501033
Погоджуюсь, я теж їх не дуже розумію.. А хто такі нацики?я вот не понимаю этих нациков
А чого так збуджуватись? Це ж діалог. Образу нікому я не висловив, тільки питання ставив, чого не скажеш про того чоловіка з фотографії, що намагався на особистості переходити. АнтоIIIа, тут погроз не потрібно, бо виглядають вони просто недолуго. Ти гадаєш, що той ніжечок, що схожий на кінчик, тебе чоловіком зробить? Так ні, для того чоло треба мати...ну напиши пожалуйся приди отгреби ****юлей,я покажу керамбит как надо с ним работать ,поработаете против него ..а потом все остальное ..короче ****о базар чел не в темее ..ну а уважаемых камрадов благодарю ..свои своих не сливают )))