Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Арестович. Що ви думаєте про Арестовича?

• Автор теми Автор теми Fink
  • Дата створення Дата створення
Иметь свое место может быть втягость даже если реально все будет. Место то навяжет и правила поведения . Я уже молчу что с мышлением будет
Проблема відсутності гірша ніж проблема наявності.
Коли батьки самі за місце боряться, то дитина їм зовсім не потрібна,
Депозит завжди краще ніж кредит.

Та шо ти можеш розуміти? У тебе дуже поверхневі уявлення. Приблизно шось трохи уявляєш.
Ну слухай я тобі факти, а ти на мене ярликі вішаешь. Ну до чого це?

Розвиті страни витрачають міліарди на ресерчі і програми підтримки демографіі, але вона все одно іде вниз (без зовнішний підпитки мігрантами).

Але якийсь свідомий юзернейм з форума знає як зробити так що цього не сталось з Украіною. Тому, давай по суті справи, бажано по пунктах, як ти збираєшься виховувати украінців.

А то знаешь, дох#я дартаньянів яки за все хороше проти всього плохого (включно з твоім Арестовичем любимим), але кроме як розповідати про своє біле пальто більше нічого не можуть. Ти-ж не з таких, у тебе є план, сподіваюсь. Правда є?

З дитини користь повинна бути.
А якщо дитина на хоче користь приносити? Ну знаєшь люди різні і все таке, а якщо людина розумна, то вона взалагі много думає коли молода, і там не про користь в першу чергу.

А не так шо ти його утримуй 25 років, а він потім кудись поїде і деколи буде здвонити.
Цікаво-цікаво, але яке-ж рішення? Детдом чи трудовий лагерь? Або паспорт не давати, як СССР селянам? Або третя опція? А може це добре та най іде?

Дитина повинна бути потрібна. Потрібна ще до народження.
Ну презервативами користуватися у школі навчають, аборти у нас вроде дозволени. Всі кто народжуються, то все очікувани та заплановані діти. Тут-то яка проблема?

І не шукати десь у світі своє місце, а мати його зразу.
А якщо дитина хоче пошукати? Якщо іі цікавіше тіктокер бути або діджеєм ніж за коровою ходити як батько? Якщо дитина хоче заробити на айфон? Шо будешь робити?

Бачу для тебе великим відкриттям стане, що будівництво в малих містах давно існує.
Зрозуміло, але давай не будемо вдаватися в подробиці. Бачу для тебе може буде відкриттям що для того щоб побудувати фабріку Філіп Моріс, або Церезіт якийсь, треба не сусіда-заробітчаніна через дорогу наймати, а де щось іньше, тому давай просто закроємо економічну сторінку теми.

Останнє редагування:
А якщо дитина на хоче користь приносити? Ну знаєшь люди різні і все таке, а якщо людина розумна, то вона взалагі много думає коли молода, і там не про користь в першу чергу.

Цікаво-цікаво, але яке-ж рішення? Детдом чи трудовий лагерь? Або паспорт не давати, як СССР селянам? Або третя опція? А може це добре та най іде?

Ну презервативами користуватися у школі навчають, аборти у нас вроде дозволени. Всі кто народжуються, то все очікувани та заплановані діти. Тут-то яка проблема?

А якщо дитина хоче пошукати? Якщо іі цікавіше тіктокер бути або діджеєм ніж за коровою ходити як батько? Якщо дитина хоче заробити на айфон? Шо будешь робити?
Бачу, ти загубив тему розмови.
Можливо я забагато інформації написав для тебе.
І ти не можеш зрозуміти, що це не окремі фрази, а одна тема.
Тобі потрібно більше часу щоб зрозуміти написане.
Пригадай про що була розмова, ще раз прочитай що я написав. І пригадай тему.
Я розумію, то складно для тебе, попробуй декілька раз.
Бо тема дуже важлива. Вона вартує того щоб до неї серйозно підійти.

І ти не можеш зрозуміти, що це не окремі фрази, а одна тема.
Тобі потрібно більше часу щоб зрозуміти написане.
Пригадай про що була розмова, ще раз прочитай що я написав. І пригадай тему.
Я розумію, то складно для тебе, попробуй декілька раз.
Бо тема дуже важлива. Вона вартує того щоб до неї серйозно підійти.
Ага, тоб то відповідей як досягати всіх цих нереалістичніх забаганок, ну типа щоб всі в вишиванках строєм у церкву ходили немає. Є тільки - я не розумію, можешь ще додати -- "єто другоє" :D

Ну ОК, не те щоб очікувано, але доволі типово для пересічного. Тримайся там.

Ага, тоб то відповідей як досягати всіх цих нереалістичніх забаганок, ну типа щоб всі в вишиванках строєм у церкву ходили немає. Є тільки - я не розумію, можешь ще додати -- "єто другоє" :D

Ну ОК, не те щоб очікувано, але доволі типово для пересічного. Тримайся там.
Ще раз кажу: ти загубив тему розмови. Зовсім.
Може тобі допомогти? щось детальніше пояснити?

Да чого тут повторяти.

Ось тут ми обсуждали твое доволі цікаве бачення проблем демографіі.
Демографічна яма виникла внаслідок викачування людей з села до міста, розвитком міст за рахунок сіл.
І вирішується проблема просто.

То треба пояснювати?
Добре, поясню.
Велика концентрація населення, на рівні підсвідомості видає, що людей і так забагато, і більше народжувати не треба.

Народжуваність визначається бажанням народжувати.
А бажання народжувати визначається цінностями у суспільстві.
І ось тут ми дійшли до того що іі треба виправляти, при чому своім, особливим, способом. Не як у всьому мирі.
Ну і зясувалось що моі питання про то як це робити викликають в тебе агресію в мою адресу.
Та шо ти можеш розуміти? У тебе дуже поверхневі уявлення. Приблизно шось трохи уявляєш.

Не знаю чого у тебе там пригоріло, але ну, це до речі не супер цікаво, але якщо сам хочешь - то напиши, тут можливо є ті кому цікаво.

Ну і зясувалось що моі питання про то як це робити викликають в тебе агресію в мою адресу.
Та яка агресія? Ти шо?
Я ж тобі написав відповідь. Конкретно по темі.
А ти мою відповідь розбив на окремі речення і в кожному реченні ти зумів перейти на нову тему.
Тому я і засумнівався чи ти в принципі розумієш про що йдеться.

Проблема відсутності гірша ніж проблема наявності.
Коли батьки самі за місце боряться, то дитина їм зовсім не потрібна,
Депозит завжди краще ніж кредит.
Ты как бы прав если делать выбор из двух помянутых крайностей. И то старайся своим детям делать поправку на время. Сейчас куда меньше роль играет происхождение если речь про социальное положение

Ты как бы прав если делать выбор из двух помянутых крайностей. И то старайся своим детям делать поправку на время. Сейчас куда меньше роль играет происхождение если речь про социальное положение
Батькам діти мають бути потрібні.
Як помічники.
У батьків така робота має бути, що їм помічники потрібні.
А як воно реально потім вийде, не має ніякого значення. Бо розмова не про те.

Батькам діти мають бути потрібні.
Як помічники.
У батьків така робота має бути, що їм помічники потрібні.
А як воно реально потім вийде, не має ніякого значення. Бо розмова не про те.
Для поднятия рождаемости возможно. Только детей то рожают не только что бы получить помощника . Рождение детей это быстрей инстинкты , а уже потом помичныкы. И странным поведением как раз выглядит когда детей нет но расмотри еще тему на хф зачем нужны обще люди.

И делая поправку на время я даже не знаю станут ли сейчас рожать находясь в селе . Смотри что бы не оказалось что люди спиваться там в селах будут . И соотв такие и рожать будут. Ты же врядли хотел место мигранта получить детей алкаша или залетных которым как сам ранее писал нет места в этом мире . Своим родителям такие не нужны о чем сам же ты писал. Уточнение надо думаю сделать что я имею виду поправкой на время. Запросы людей возросли и падение рождаемости касается как сельской местности так и городской

Останнє редагування:
Та яка агресія? Ти шо?
Я ж тобі написав відповідь. Конкретно по темі.
А ти мою відповідь розбив на окремі речення і в кожному реченні ти зумів перейти на нову тему.
Тому я і засумнівався чи ти в принципі розумієш про що йдеться.
Ну во-первых, мой свидомый собеседник, несмотря на мои многочисленные попытки вернуться к теме разговора, и прояснить твои, давай будем вежливы, смехотворные тезисы, мы видим у тебя ничего не получается, кроме как переход на личности (argumentum ad hominem) и рассказы о том что я недостаточно умный. :збентежений:

Ну и что сказать, выглядит это примерно так-же смешно, как мечты о небесной Украине будущего, где украинчики как кролики плодятся, каждому место заранее приготовано в жытти (за 20 лет при рождении создается мабуть, госплан аплодирует стоя) и вся такая краина процветает аж гай гудэ. Пастораль.jpg. :браво:

Подводя итог, судя по тому что ты сформулировать свой поток сознания толком не можешь, то я совершенно зря бьюсь об стену и пытаясь их хоть как-то рационализировать, не говоря уже о том чтобы спланировать их реализацию. 🤦‍♂️

О, и да, если ты не понимаешь почему я делаю параграфы, или почему разбиваю твои сообщения на отдельные тезисы, то мои соболезнования, и вот тебе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Конечно огород она орать не поможет, но может где-то в другом месте выстрелит. :пиво:

Ну во-первых, мой свидомый собеседник, несмотря на мои многочисленные попытки вернуться к теме разговора, и прояснить твои, давай будем вежливы, смехотворные тезисы, мы видим у тебя ничего не получается, кроме как переход на личности (argumentum ad hominem) и рассказы о том что я недостаточно умный. :збентежений:

Ну и что сказать, выглядит это примерно так-же смешно, как мечты о небесной Украине будущего, где украинчики как кролики плодятся, каждому место заранее приготовано в жытти (за 20 лет при рождении создается мабуть, госплан аплодирует стоя) и вся такая краина процветает аж гай гудэ. Пастораль.jpg. :браво:

Подводя итог, судя по тому что ты сформулировать свой поток сознания толком не можешь, то я совершенно зря бьюсь об стену и пытаясь их хоть как-то рационализировать, не говоря уже о том чтобы спланировать их реализацию. 🤦‍♂️

О, и да, если ты не понимаешь почему я делаю параграфы, или почему разбиваю твои сообщения на отдельные тезисы, то мои соболезнования, и вот тебе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Конечно огород она орать не поможет, но может где-то в другом месте выстрелит. :пиво:
Як багато тексту, і все про мене.
Ти ж про мене говорити хочеш.
Бачу я тебе чимось зацікавив.
Може тобі пісюн показати? Хочеш?

Непогана ідея. Але головне, щоб модеру сподобалось.:клас:

З одного боку смішно, а з іньшого це тому, що ви просто недостатньо розумні. :збентежений:
Людина має рацію, та хоче продемонструвати як вона демографію збирається виправляти, а ви одразу про адміна! :D

Назад
Зверху Знизу