Только Польша.Не хочу набрасывать, а есть примеры успешных моноэнтичных краин, желательно не азиатских.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Только Польша.Не хочу набрасывать, а есть примеры успешных моноэнтичных краин, желательно не азиатских.
Ну да, ну да, с тремя, или сколько там миллионов Укр иммигрантов.Только Польша.
Ну, они же не граждане Польши. И полтора года назад их было в разы меньше.Ну да, ну да, с тремя, или сколько там миллионов Укр иммигрантов.
Стосовно успішності, то важливим є не так етнічність, як лояльність громадян до держави.Не хочу набрасывать, а есть примеры успешных моноэнтичных краин, желательно не азиатских.
Ну с этим не поспоришь.Стосовно успішності, то важливим є не так етнічність, як лояльність громадян до держави.
Ну так и Польша, и иже с ней, успешные только по укр меркам.Ну, они же не граждане Польши. И полтора года назад их было в разы меньше.
Демографічна яма виникла внаслідок викачування людей з села до міста, розвитком міст за рахунок сіл.А так-то, если впереди (или уже?) демографическая яма с которой даже Голодомор не сравнится, то ну я не знаю, стоит-ли цепляться за национальность.
Ты прям сборник штампов каких-то.Демографічна яма виникла внаслідок викачування людей з села до міста, розвитком міст за рахунок сіл.
І вирішується проблема просто.
Село треба розвивати. За рахунок міста. Бо місто то прірва.
То треба пояснювати?Ну и что что они переехали? СХ занепало или что?
Ніяке не єстєствєно, а влада такі умови створила.Естественный процесс, во всем мире так.
Та дуже просто. І дешевше ніж місто.И как будешь села развивать?
там в другом посыл, Израиль воюет, для того чтобы там жили евреи.Ты прям сборник штампов каких-то.
Ну и что что они переехали? СХ занепало или что? Хотели и переехали, и еще передут только границы открой. Естественный процесс, во всем мире так.
И как будешь села развивать?
До речі, Арестович косить під інтелектуала, а таких очевидних речей просто не знає.там в другом посыл, Израиль воюет, для того чтобы там жили евреи.
Не треба багато пояснювати, зрозуміло й так, що в тебе розуму вистачає пояснити наскільки реальне життя відрізняється від того, що тобі хотілось би..Але зрозуміло також, що щось зробити для покращення життя в КРАЇНІ ти не здатен, може навіть своє життя наладити не дуже виходить.То треба пояснювати?
Добре, поясню.
Велика концентрація населення, на рівні підсвідомості видає, що людей і так забагато, і більше народжувати не треба.
І місця нема де жити. Квартира маленька, на велику грошей нема.
Можливо шо під старість будуть гроші на велику, і то не факт.
Вони ж не в шикарні особняки переїхали, а в маленькі квартири.
Ніяке не єстєствєно, а влада такі умови створила.
А дебіли при владі не тільки у нас.
Свого розуму не мали, вирішили шо треба жити розумом чужим.
Зі мною все зрозуміло.Не треба багато пояснювати, зрозуміло й так, що в тебе розуму вистачає пояснити наскільки реальне життя відрізняється від того, що тобі хотілось би..Але зрозуміло також, що щось зробити для покращення життя в КРАЇНІ ти не здатен, може навіть своє життя наладити не дуже виходить.
То треба пояснювати?
Добре, поясню.
Велика концентрація населення, на рівні підсвідомості видає, що людей і так забагато, і більше народжувати не треба.
І місця нема де жити. Квартира маленька, на велику грошей нема.
Можливо шо під старість будуть гроші на велику, і то не факт.
Вони ж не в шикарні особняки переїхали, а в маленькі квартири.
Та дуже просто. І дешевше ніж місто.
Там земля дешева, будівництво дуже дешевше.
Треба виробництво в малі міста перенести. Давати податкові пільги.
Давати дотації на будівництво в селі.
А за рахунок податків зібраних в містах, фінансувати розвиток інфраструктури в селах.
Народжуваність визначається бажанням народжувати.А вот реальность говорит что ты не прав. Рождаемость падает там где растет благосостояние и всякие уверенности в завтрашнем дне. Например в США люди живут в основном в домах, метров 150-200 это вполне средний дом для среднего класса. Та-же старая Европа и тд.
В тоже время на ближнем востоке где за водой в колонку на улицу ходят - там все в порядке с рождаемостью. А из уверенности в завтрашнем дне, там разве что мечта свалить в Германию как беженец.
Чому ти вирішив шо хтось має їхати?Добро пожаловать в реальный мир, но просто дешевая земля никому не нужна. Для производства нужна логистика + энергия. Будучи хоть императором великого бурлука к тебе никто не поедет, потому что дороги у тебя пи#дец и других не будет. Электроэнергию взять не откуда, ну и рашка под боком. Поэтому - сам понимаешь.
Цена земли не значительно влияет на цену строительства. Есть более дорогие вещи. Более того имея завод в центре города его можно через 20 лет продать под застройку новостроями, а в Валках - нет.
Ти реально думаєш шо у Валках людей нема? В навколишніх селах нема?Ну и наконец, а кто будет работать на твоей фабрике в Валках, если можно на такой-же во Вроцлаве работать?
Ну от, ти вже мене навчаєш ким бути і як жити.В общем, не будь зубожилим пересічним, будь нормальным человеком, помни что простые решения работают только в зеленых сказках, а не в жизни.
О, я чудово зрозумію, це-ж вже було. Навіть можу приклад навести з історіі -- програма Lebensborn-а. До речі дала чудові результати.Народжуваність визначається бажанням народжувати.
А бажання народжувати визначається цінностями у суспільстві.
Головне питання: чи є дитина цінністю, чи обузою.
Але ти таке не зрозумієш.
Еее... в смисле не іхати? А як ти будешь будувати завод в селі? А з чого ти будешь будувати? А на яком обладнанні виробляти? А кто буде там це все налагоджувати, а кто буде працювати? А де брати сировину? А кто буде споживати те що ти виробив?Чому ти вирішив шо хтось має їхати?
То ж не для того шоб хтось кудись їхав, а шо ніхто нікуди не їхав.
Ну от, ти вже мене навчаєш ким бути і як жити.
Зразу видно виховану людину. Виховану у цінностях русского міра.
Можеш зразу перейти до наступних питань: кто вінават? і што дєлать?
Та шо ти можеш розуміти? У тебе дуже поверхневі уявлення. Приблизно шось трохи уявляєш.О, я чудово зрозумію, це-ж вже було. Навіть можу приклад навести з історіі -- програма Lebensborn-а. До речі дала чудові результати.
Але є ньюанс, так не працює в сучасному світі. В розвинутих краінах, з поточним розвитком суспільства, прав людини, та жинки, мало кто з них хоче стати самкою 3-4 раза, щоб потім вже подивитися де ти є і що з цим далі робити.
Але у тебе схоже є якись ідеі на цей рахунок, як і яки цінності прививати? Можливо поділишся?
Бачу для тебе великим відкриттям стане, що будівництво в малих містах давно існує.Еее... в смисле не іхати? А як ти будешь будувати завод в селі? А з чого ти будешь будувати? А на яком обладнанні виробляти? А кто буде там це все налагоджувати, а кто буде працювати? А де брати сировину? А кто буде споживати те що ти виробив?
Або ти мав на увазі розвиток варенічной на уздоріжжі?
Иметь свое место может быть втягость даже если реально все будет. Место то навяжет и правила поведения . Я уже молчу что с мышлением будетТа шо ти можеш розуміти? У тебе дуже поверхневі уявлення. Приблизно шось трохи уявляєш.
З дитини користь повинна бути.
А не так шо ти його утримуй 25 років, а він потім кудись поїде і деколи буде здвонити.
Дитина повинна бути потрібна. Потрібна ще до народження.
І не шукати десь у світі своє місце, а мати його зразу.