Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Арестович. Що ви думаєте про Арестовича?

• Автор теми Автор теми Fink
  • Дата створення Дата створення
Вопрос.
Почему у нас воины не могут выехать в Польшу, чтобы забрать машины для ЗСУ, и тут же вернуться обратно, а обычный гражданин мобилизационного возраста может.
Арестович на альтернативній службі.

а пидараста лантуха-темона арестович больше всего волнует, млядь...

Как жить то теперь , как жи́иииить?

29 нардепів написали заяву в поліцію на Арестовича?? Зачем так много??
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Голованов был редактором «NewsOne» — "закритий проросійський пропагандистський інформаційно-просвітній телеканал в Україні. Входив до медіахолдингу «Новини», чиїм неофіційним власником був політик Віктор Медведчук."

Норма́льно отношусь к Арестовичу, он весьма неглуп. Но зачем он эту возню начинает - предвыборную кампанию в разгар войны? Я категорически против.

Предвыборная программа Арестовича:

1. Вводим чрезвычайное положение в экономике, сфере нацбезопасности, энергетике, финансах. Цель – сокращение процедур, ускорение развития.
2. Запускаем аудит страны в исполнении кого-то из Большой Четверки.
3. Снижаем учетную ставку до 7%, делаем дешевые и доступные деньги для производителей.
4. Реформируем налоговый и таможенный кодексы - с целью расширения налогооблагаемой базы, упрощения администрирования, содействия сборам. Налог на выведенный капитал вместо НДС. Администрирование налогов у предпринимателя должно занимать не более получаса в неделю. Таможня и налоговая – сервисные, а не карательные органы.
5. На фронте становимся в стратегическую оборону. Меняем кадровую политику в Силах Обороны на человекоцентрическую: больше жизней сберечь, больше специалистов вырастить.
Меняем систему мобилизации: вводим подготовку резервов на упреждение и ротацию мобилизованных. Выпускаем мужчин за границу - с условием возвращения в случае призыва.
6. Немедленно и массово пропускаем частный бизнес в оборонное производство – с возможностью помогать напрямую отдельным воинским частям – минуя процедуры МОУ.
7. Начинаем кластерное развитие экономики – со специализацией регионов и всесторонним плановым обеспечением такой специализации (с учетом необходимости прикрытия с воздуха). Инвесторам предоставляются налоговые и таможенные льготы. В первую очередь, нас интересуют собственные, малые нефтеперерабатывающие заводы и малые электростанции.
Кластеры для развития: - биотехнологический, коммунальный, энергетический, нефтехимический, фармацевтический, ВПК.
Условие - максимальная цифровизация процессов.
8. Предложение коллективному Западу – мы готовы к варианту Кисенджера – требуем вступления в НАТО с обязательством не отвоевывать оккупированные на момент вступления территории, а добиваться их возвращения только политическим путем.
9. Немедленно начинаем широкие интеграционные процессы с соседями – Польшей, Румынией прежде всего, особенно в сфере ВПК.
10. Реформа образования. Сокращение количества вузов в пользу создания нескольких профильных, мощных, хорошо обеспеченных университетов. Предоставление им прав автономности, создание на базе научно-исследовательских и научно-производственных центров. Восстановление системы профтехобразования, цель – восстановление научной и инженерной школ.
Образование – в приоритет, широкие инвестиции в культуру, прежде всего, в издательство и перевод.
11. Введение страховой медицины. Цель – быть здоровым выгоднее финансово, чем больным.
12. Пенсионная реформа, введение частных Пенсионных Фондов по гарантиям страхования вложений.
13. Судебная реформа, с акцентом на суды первой инстанции.
14. Реформа МВД с выделением ДПСУ, МНС, нагвардции в отдельные органы. Реформа СБУ с акцентом на контрразведовательные функции.
Снижение контролирующих экономику органов до одного.
Широкая поддержка антикоррупционной системе - НАБУ, НАЗК, САП и прочее.
Усиление функций антимонопольного комитета.

\Facebook\

Предвыборная программа Арестовича:

1. Вводим чрезвычайное положение в экономике, сфере нацбезопасности, энергетике, финансах. Цель – сокращение процедур, ускорение развития.
2. Запускаем аудит страны в исполнении кого-то из Большой Четверки.
3. Снижаем учетную ставку до 7%, делаем дешевые и доступные деньги для производителей.
4. Реформируем налоговый и таможенный кодексы - с целью расширения налогооблагаемой базы, упрощения администрирования, содействия сборам. Налог на выведенный капитал вместо НДС. Администрирование налогов у предпринимателя должно занимать не более получаса в неделю. Таможня и налоговая – сервисные, а не карательные органы.
5. На фронте становимся в стратегическую оборону. Меняем кадровую политику в Силах Обороны на человекоцентрическую: больше жизней сберечь, больше специалистов вырастить.
Меняем систему мобилизации: вводим подготовку резервов на упреждение и ротацию мобилизованных. Выпускаем мужчин за границу - с условием возвращения в случае призыва.
6. Немедленно и массово пропускаем частный бизнес в оборонное производство – с возможностью помогать напрямую отдельным воинским частям – минуя процедуры МОУ.
7. Начинаем кластерное развитие экономики – со специализацией регионов и всесторонним плановым обеспечением такой специализации (с учетом необходимости прикрытия с воздуха). Инвесторам предоставляются налоговые и таможенные льготы. В первую очередь, нас интересуют собственные, малые нефтеперерабатывающие заводы и малые электростанции.
Кластеры для развития: - биотехнологический, коммунальный, энергетический, нефтехимический, фармацевтический, ВПК.
Условие - максимальная цифровизация процессов.
8. Предложение коллективному Западу – мы готовы к варианту Кисенджера – требуем вступления в НАТО с обязательством не отвоевывать оккупированные на момент вступления территории, а добиваться их возвращения только политическим путем.
9. Немедленно начинаем широкие интеграционные процессы с соседями – Польшей, Румынией прежде всего, особенно в сфере ВПК.
10. Реформа образования. Сокращение количества вузов в пользу создания нескольких профильных, мощных, хорошо обеспеченных университетов. Предоставление им прав автономности, создание на базе научно-исследовательских и научно-производственных центров. Восстановление системы профтехобразования, цель – восстановление научной и инженерной школ.
Образование – в приоритет, широкие инвестиции в культуру, прежде всего, в издательство и перевод.
11. Введение страховой медицины. Цель – быть здоровым выгоднее финансово, чем больным.
12. Пенсионная реформа, введение частных Пенсионных Фондов по гарантиям страхования вложений.
13. Судебная реформа, с акцентом на суды первой инстанции.
14. Реформа МВД с выделением ДПСУ, МНС, нагвардции в отдельные органы. Реформа СБУ с акцентом на контрразведовательные функции.
Снижение контролирующих экономику органов до одного.
Широкая поддержка антикоррупционной системе - НАБУ, НАЗК, САП и прочее.
Усиление функций антимонопольного комитета.

\Facebook\
Спиздив політику порошенка, скотиняка така

Anna Salata
10 ч. ·
ЯК Алексей Арестович ЗРОБИВ МОЮ НІЧ

минулого тижня я відкрила збір для свого друга, з яким ми пройшли вогонь, воду, мідні труби, ранні саундчеки і трьохзіркові готелі в примісті в рамках фестивального туру з гуртом Morphine Suffering. Олександр Гловач був в гурті мерч-гаєм, це досить складно — контролювати, щоб нічого не проєбалось, тягати за собою палатку, збирати та розбирати її в полі під ливнями і вітрами. зараз Саша у складі 59 бригади в повній пиздорізці, конкретно в цю хвилину на лікарняному, але зазвичай сидить в окопах під ливнями і вітрами. і відповідає він вже не за мерч відомого гурту, а за наші з вами життя і цілісність нашої з вами країни.

ми збирали для Саші і його бригади 520000 гривень — на дрон Mavic 3T, рації motorola DP4800 та батарейки до них. чесно кажучи, я не була впевнена, що зберу і 5200 гривень. але краще так, ніж ніяк.

прекрасно, але до чого тут Арестович, запитаєте ви? а до того, що вчора увечері в своїх прямих ефірах Арестович по власній (!) ініціативі сказав декілька слів про мій збір для Саші і залишив посилання на нього під відео. після цього мій телефон охуїв від кількості повідомлень від Монобанк і від кількості транзакцій на мою картку.

коли я прокинулась, на моєму рахунку було 530000 гривень. не знаю, як для вас, але для мене це — ніхуйова сума. 13 тисяч євро. в кращі свої довоєнні часи таку суму я заробляла за декілька місяців. декілька — це не два. сумарно на рахунках в мене теж ніколи не гуляли такі гроші. бо усе зароблене все життя моментально витрачалось на першочергові потреби — їжу, алкоголь і квитки на літаки.

шановні, вважаючі, що Арестович — ватне мудло, а дивляться його ефіри тільки ватні підстилки, які сидять і чекають росію. хочу звернути вашу увагу, що саме ці ватні підстилки за ніч накидали мені півляма. пройшло близько трьох тисяч транзакцій. деякі кидали по 10-20 гривень, багато хто — по тисячі. один донат був 10000 і я, блін, теж хочу в найближчому майбутньому монетізувати себе так, щоб мати змогу закинути 10000 незнайомим людям просто тому що можу. нагадую, кидали донати не на реставрацію церкви московського патріархату, не на зйомки російського серіалу, не на тираж підручників російської мови, а на дрон та рації для представників Збройних Сил України, які зараз на нулі захищають кожен сантиметр України.

шановні, називаючі мене «фанатка Арестовича», «підстилка Арестовича» і отим усім. я відношусь до людини з симпатією і повагою, і я думаю, що було б дивно не відноситись з симпатією і повагою до людини, яка за ніч зібрала для мене півляма. і нехай в свою кишеню з них я покладу рівно нуль гривень (на відміну від легендарних керівників топових благодійних організацій, які дуже сильно люблять зібрати більше, ніж треба, і не викласти ніякі звіти), і нехай вони усі підуть зовсім не мені і не на мої потреби — це все одно єбейше приємно. бо за останні два роки були численні випадки, коли публічні люди обіцяли запостити мої збори, а потім тупо морозились. і, повірте мені — людині, яка свого часу впхала англомовний метал-гурт на шоу телеканалу СТБ, після чого отримала звання “Меладзе в юбке” і “эксперт по впихиванию невпихиваемого” — як би не цинічно зараз це звучало, зібрати збір сильно важче, ніж продати концертний зал.

і ні, я не «топлю за Арестовича», бо, враховуючи, кількість людей, які готові підтримати бабками навіть не його іменний збір, оголошений ним самим, а збір, який він просто попросив підтримати на ефірі — з аудиторією в нього все і так класс. підкреслю, з аудиторією людей, які реально кидають реальні гроші на потреби ЗСУ. це вам не коментарі від ботів: «дякую за усе, що робите для України!» під постами. це не просто реальні люди, це люди, які готові задонатити на корисну справу. як концертний менеджер з досвідом, я трошки розуміюсь на тому, яка величезна іноді прірва між “як же я люблю ваш гурт!” і “я купив квиток на ваш концерт і вашу пісню на айтюнс”. дай Бог кожному таку аудиторію (і мені в першу чергу).

тож я вважаю, що головна проблема цієї країни — не недостатньо проукраїнський Арестович, а щирі патріоти, які за два роки не передали на фронт нічого, окрім трьох пар шкарпеток, але затято захищають мову у фейсбуках і біжать на кожен срач як в контрнаступ.

і точно не Анна Салата, яка, валяючись в бікіні на пляжах Кіпру з Меладзе в навушниках, робила замовлення на дрон і рації (і те, і те, по ідеї, вже якнайскорішим часом буде їхати до пацанів).

шановні, замість дивитись, хто що і як робить, хто і як живе, краще слідкуйте за собою. і робіть щось самі. підказка: гнобити і шеймити інших — це не “щось робити”, якщо що.
на цьому всім гарних вихідних.

ваша охуєвша гедоністка і ватна підстилка Арестовича Анна Салата.

P.S. в першому коментарі я залишу досить важливий для мене збір — для музиканта-пенсіонера з Харкова, в якого розбомбили житло, він мав осколочне поранення і досить великі проблеми зі здоров’ям. буду вдячна навіть за дуже невеличкі суми.

мне он не нравится, но в начале войны он был необходим

Anna Salata
10 ч. ·
ЯК Алексей Арестович ЗРОБИВ МОЮ НІЧ

тож я вважаю, що головна проблема цієї країни — не недостатньо проукраїнський Арестович, а щирі патріоти, які за два роки не передали на фронт нічого, окрім трьох пар шкарпеток, але затято захищають мову у фейсбуках і біжать на кожен срач як в контрнаступ.

у коментарі я залишу досить важливий для мене збір — для музиканта-пенсіонера з Харкова, в якого розбомбили житло, він .......мав осколочне поранення і досить великі проблеми зі здоров’ям. буду вдячна навіть за дуже невеличкі суми."
Тема тут не про те, хто в Україні головна проблема, а про те чи не стане той арестович майбутньою нашою проблемою

Назад
Зверху Знизу