Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
у меня те же аргументы, которые написаны в пдд. Ничего не изменилосьТой факт, що він, як ти кажеш, повинен бути перед перехрестям, не означає, шо його там може не бути . І в цьому разі його відсутність не скасовує дію того знака, що стоїть на початку дороги.

Это не я придумал.Китайцы за день строят дома/мосты, а у нас...Та там ніхто нікуди й не поспішає...
Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....

Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....
Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.І водії цих сараїв не завжди стають у кармані.Вже зрозуміло,що треба повертати мінімум у доугий ряд.А враховуючи те,що до розвороту там меньш ніж 30 метрів приходиться повертати зразу в лівий ряд.Сперечатись не буду,може за правилами дійсно треба повернути якомога праворуч.Але практика показує,що саме цим і здійсниш незручності для інших.Чому навпаки не працює? Де я таке написав?
Ще раз - якщо кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються - проблеми нема. Вона виникає лише коли водій що повертає праворуч повертає не якомога правіше, я тгго вимагають від нього правила, а так, як йому зручно і хочеться. Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську і не надає переваги законослухняному водію, що повертає з Мовчанівського провулку.
Де ти тут бачиш, що їбланство одних виправдовує їбланство інших - я не знаю.
Нема там стрілки.Чи,маешь на увазі-картонку?Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську
Запиши мене в *****и.Фігня в тому, що всі чудово розуміють, що повартами праворуч в крайню ліву смугу при наявності чотирьох смуг це точно
Нема там стрілки.Чи,маешь на увазі-картонку?
Запиши мене в *****и.

я по секундной стрелке на часах ориентируюсьА у тебя секундомер в башку встроен?

ты просто тормоз по жизни - время реакции слабенькое даже кнопку на секундомере нажать... Ггежду 1-м и 2-м примерно 1.5 с
Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.І водії цих сараїв не завжди стають у кармані.Вже зрозуміло,що треба повертати мінімум у доугий ряд.А враховуючи те,що до розвороту там меньш ніж 30 метрів приходиться повертати зразу в лівий ряд.Сперечатись не буду,може за правилами дійсно треба повернути якомога праворуч.Але практика показує,що саме цим і здійсниш незручності для інших.

во-первых, там карман для ОТТобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.

это единственно-верный с точки зрения ПДД проезд того перекрёстка - всё остальное считается уже перестроением и действуют другие пункты ПДД (уже молчу, что перестроение на перекрёстке запрещено)кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються
(уже молчу, что перестроение на перекрёстке запрещено)

Могут и через полтора года закатать, как Большую Панасовскую…Интересно, к новому году успеют закатать?
действуют другие пункты ПДД (уже молчу, что перестроение на перекрёстке запрещено)

Звісно, звуісно. А гальма - для сцикунівЯкщо не виконувати маневрівгазета так житьтоді на метро треба їздити.

Задача актуальна завжди.*задача з бородою
-не однобічний
-увімкнувши лівий покажчик повороту, або витягнувши ліву руку з вікна

ладно ладно, подловил - в украинских ПДД нет запрета на перестроение на перекрёстке, но правил перестроения это не отменяетІ,звісно,ти можеш навести пункт ПДР?![]()
я в отличии от вас, слава Богу, не ограничен ездой за рулём только в Украине и во многих странах такое ограничение естьНе заважай людині молотити те, в що вона вірить...
охніхуяжежсобіладно ладно, подловил - в украинских ПДД нет запрета на перестроение на перекрёстке,

Їх взагалі нічого не скасовуєно правил перестроения это не отменяет
но при этом линии 1.1 перед подобными перекрёстками как бы намекают...охніхуяжежсобі![]()