Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Интересно, к новому году успеют закатать? Я так понял рельсы уже полностью установили.

Той факт, що він, як ти кажеш, повинен бути перед перехрестям, не означає, шо його там може не бути . І в цьому разі його відсутність не скасовує дію того знака, що стоїть на початку дороги.
у меня те же аргументы, которые написаны в пдд. Ничего не изменилось:D:незнаю: Это не я придумал.
Не вижу смысла опять тоже самое по сто раз переписывать.

Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....

Цікаво, байка про головного проєктувальника, що створив *********** - дійсно байка чи ні? :)

Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....

Хм. Міст ще не доробили, але й мера ще не закопали

Чому навпаки не працює? Де я таке написав?
Ще раз - якщо кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються - проблеми нема. Вона виникає лише коли водій що повертає праворуч повертає не якомога правіше, я тгго вимагають від нього правила, а так, як йому зручно і хочеться. Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську і не надає переваги законослухняному водію, що повертає з Мовчанівського провулку.
Де ти тут бачиш, що їбланство одних виправдовує їбланство інших - я не знаю.
Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.І водії цих сараїв не завжди стають у кармані.Вже зрозуміло,що треба повертати мінімум у доугий ряд.А враховуючи те,що до розвороту там меньш ніж 30 метрів приходиться повертати зразу в лівий ряд.Сперечатись не буду,може за правилами дійсно треба повернути якомога праворуч.Але практика показує,що саме цим і здійсниш незручності для інших.

Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську
Нема там стрілки.Чи,маешь на увазі-картонку?

А у тебя секундомер в башку встроен?
я по секундной стрелке на часах ориентируюсь :незнаю:
ежду 1-м и 2-м примерно 1.5 с
ты просто тормоз по жизни - время реакции слабенькое даже кнопку на секундомере нажать... Гг

Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.І водії цих сараїв не завжди стають у кармані.Вже зрозуміло,що треба повертати мінімум у доугий ряд.А враховуючи те,що до розвороту там меньш ніж 30 метрів приходиться повертати зразу в лівий ряд.Сперечатись не буду,може за правилами дійсно треба повернути якомога праворуч.Але практика показує,що саме цим і здійсниш незручності для інших.

А чого ти думаєш що я там не їздив? Навпаки, регулярно там катаюсь з обох напрямків і намагаюсь так будувати маршрут, щоб цей маневр не виконувати, бо його без їбланства можна зробити лише при малому потоці автівок.

З.І. задача з зірочкою для багатьох в тому ж місці - визначити чи є Мовчанівський односторонкою і як з нього повертати ліворуч :D

Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.
во-первых, там карман для ОТ
во-вторых, нех тогда мне предъявлять с таким подходом к ПДД :іржач:
подобным образом можно оправдать любое нарушение - вплоть до езды по пешеходным дорожкам ;)
кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються
это единственно-верный с точки зрения ПДД проезд того перекрёстка - всё остальное считается уже перестроением и действуют другие пункты ПДД (уже молчу, что перестроение на перекрёстке запрещено)

Якщо не виконувати маневрів газета так жить тоді на метро треба їздити.
Звісно, звуісно. А гальма - для сцикунів :D
*задача з бородою
-не однобічний
-увімкнувши лівий покажчик повороту, або витягнувши ліву руку з вікна
Задача актуальна завжди.
А питання про ліворуч - з якої смуги :D

І,звісно,ти можеш навести пункт ПДР? :D
ладно ладно, подловил - в украинских ПДД нет запрета на перестроение на перекрёстке, но правил перестроения это не отменяет
Не заважай людині молотити те, в що вона вірить...
я в отличии от вас, слава Богу, не ограничен ездой за рулём только в Украине и во многих странах такое ограничение есть

но при этом линии 1.1 перед подобными перекрёстками как бы намекают... :незнаю:

з.ы. и обычно адекватные люди понимают, что если за пару метров ДО перекрёстка перестроение запрещено, то как бы перестроение во время тоже не особо приветствуется до появления соответствующей разметки...

Назад
Зверху Знизу