а где вы там косынку увидели?Ти одразу з козирів

она висела на столбике вместе с пешеходным знаком, но я его не заметил на видео.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а где вы там косынку увидели?Ти одразу з козирів
в пдд написано, что обозначается, но не только знаком 2.3.Знак головна дорога вішається перед кожним перехрестям?..
не "або" там написано, а - "а також".
Вопрос интересный .Знак головна дорога вішається перед кожним перехрестям?..
То есть тут вроде не обязательно ставить перед каждым перекрестком .2.3 "Головна дорога". Надається право першочергового проїзду нерегульованих перехресть.
Знаки 2.1-2.3, 2.5 і 2.6 встановлюються безпосередньо перед перехрестям або вузькою ділянкою дороги, крім того, знак 2.3 на початку, а знак 2.4 - в кінці головної дороги. Знак 2.3 - з табличкою 7.8 обов'язково повторюється перед перехрестям, на якому головна дорога змінює свій напрямок.
Знак 2.3 «Головна дорога» повинен застосовуватись для позначення ділянки дороги, під час
руху якою транспортні засоби мають переважне право проїзду перехрестя, і установлюється на початку
такої ділянки дороги. У населених пунктах знак 2.3 повинен повторюватись перед кожним перехрестям,
де надано переважне право проїзду перехрестя.
Знак 2.3 «Головна дорога» потрібно застосовувати для позначення ділянки дороги, під час
руху якою транспортні засоби мають переважне право проїзду перехрестя, й установлюється на початку
такої ділянки дороги. У населених пунктах знак 2.3 може бути повторювано переред кожним перехрестям,
де надано переважне право проїзду перехрестя.
где там такое написано?То есть тут вроде не обязательно ставить перед каждым перекрестком .
это из разряда, что кирпич/другой знак висит не по ДСТУ и можно не выполнять требования знака.Но есть еще ДСТУ
с моей точки я *****
А ***, стратил.. Да.где там такое написано?
Я ничего не говорю, это правила размещенияэто из разряда, что кирпич/другой знак висит не по ДСТУ и можно не выполнять требования знака.
обязательно ставится с табличкой, о том что меняется направление. а не то, что тебе хочется.Там написано, коли обов'язково ставиться перед перехрестям - коли г.д.міняє напрям
каким образом это отменяет тот факт, что он должен быть установлен перед перекрестком?Ти хочеш сказати, що відсутність знака перед перехрестям скасовує дію знака, встановленого на початку дороги?
у меня те же аргументы, которые написаны в пдд. Ничего не изменилосьТой факт, що він, як ти кажеш, повинен бути перед перехрестям, не означає, шо його там може не бути . І в цьому разі його відсутність не скасовує дію того знака, що стоїть на початку дороги.
Китайцы за день строят дома/мосты, а у нас...Та там ніхто нікуди й не поспішає...
Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....
Будівництво моста через моспрос (Ландау) почалося 1972.
1975го його здали в експлуатацію.
Ремонт існуючого моста тривав стільки, шо ледь не пережив мера....
Тобі там треба самому проїхати.Повертаючи в крайню праву,зразу станешь-зупинка тролейбуса,автобуса.І водії цих сараїв не завжди стають у кармані.Вже зрозуміло,що треба повертати мінімум у доугий ряд.А враховуючи те,що до розвороту там меньш ніж 30 метрів приходиться повертати зразу в лівий ряд.Сперечатись не буду,може за правилами дійсно треба повернути якомога праворуч.Але практика показує,що саме цим і здійсниш незручності для інших.Чому навпаки не працює? Де я таке написав?
Ще раз - якщо кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються - проблеми нема. Вона виникає лише коли водій що повертає праворуч повертає не якомога правіше, я тгго вимагають від нього правила, а так, як йому зручно і хочеться. Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську і не надає переваги законослухняному водію, що повертає з Мовчанівського провулку.
Де ти тут бачиш, що їбланство одних виправдовує їбланство інших - я не знаю.
Нема там стрілки.Чи,маешь на увазі-картонку?Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську
Запиши мене в *****и.Фігня в тому, що всі чудово розуміють, що повартами праворуч в крайню ліву смугу при наявності чотирьох смуг це точно
Нема там стрілки.Чи,маешь на увазі-картонку?
Запиши мене в *****и.