Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
и ведь они все уверены, что по рельсам ездить нельзя
Хер там, ни хрена они не думают, они тупо плывут по течению. У нас все едут тупо так как все не задумываясь ни о чем..
Стою в пробке на знак стоп, передо мной все останавливаются на против знака и потом переезжают стоп линию расположенную в 5 метрах за знаком. Я проезжаю знак стоп и останавливаюсь перед стоп линией, и слышу с заду сразу 2 сигнала. :рл:

Хер там, ни хрена они не думают, они тупо плывут по течению. У нас все едут тупо так как все не задумываясь ни о чем..
Стою в пробке на знак стоп, передо мной все останавливаются на против знака и потом переезжают стоп линию расположенную в 5 метрах за знаком. Я проезжаю знак стоп и останавливаюсь перед стоп линией, и слышу с заду сразу 2 сигнала. :рл:
Это тебе сигналили что б ехал быстрее и не останавливался на всякие там знаки. На всякий случай :сарказм:

А ограничение в городе какое?
Ты хочешь пообсуждать, сколько раз за день средний харьковский водитель превышает 50?)
Посифек написал про 82-88, что совсем не норм в городе.
65 - ещё приемлемо.
В обоих случаях это нарушение (хотя во втором за это даже с трукамом не оштрафуют), но опасность для окружающих разнится в разы. Просто посчитай кол-во трагических и с пострадавшими дтп со скоростью 82-88 и 65.

Плюс там может быть и 55-60, а за такое только в Швейцарии оштрафуют.

Ты хочешь пообсуждать, сколько раз за день средний харьковский водитель превышает 50?)
Посифек написал про 82-88, что совсем не норм в городе.
65 - ещё приемлемо.
В обоих случаях это нарушение (хотя во втором за это даже с трукамом не оштрафуют), но опасность для окружающих разнится в разы. Просто посчитай кол-во трагических и с пострадавшими дтп со скоростью 82-88 и 65.

Плюс там может быть и 55-60, а за такое только в Швейцарии оштрафуют.

В Германии штрафуют, здесь нет ненаказуемого порога. Есть только порог на погрешность вида +3км\ч. Т.е. за 54 уже придёт штраф.
Позиция "65 - нарушение, но приемлемое" - провальная. Так все и считают. И носятся.
Мне не интересно, кто и сколько раз нарушает за день в Харькове. Мне интересно, когда нарушение называют нарушением и корят за это. Хотя бы на форуме. А ты говоришь, что фигня, 65 - не 80. Норм, молодец пацанчик, превышает, но не смертельно. :рл:

Позиция "65 - нарушение, но приемлемое" - провальная.

это официальная позиция МВД :іржач:

если тебе не могут вменить превышение о котором идет речь, то это не нарушение

если дать мусорам волю в виде поргешности измерительного устройства - это будет провальная позиция

Непонятно и недопустимо разрешать погрешность в 3км/ч. Есть 50 - значит 50. Что за фигню допускают - 51 это нарушение.

это официальная позиция МВД :іржач:

если тебе не могут вменить превышение о котором идет речь, то это не нарушение

если дать мусорам волю в виде поргешности измерительного устройства - это будет провальная позиция

Позиция МВД? Я думал, что законодателей. Это ж не МВД КоАП принимает\утверждает, в самом деле.

За превышение до 20км\ч предусмотрено наказание, между прочим. Называется предупреждение. С протоколом и потерей времени. Но МВД не хочет этим заниматься - это другой вопрос.

Но что <20, что >20 - оба нарушения.

у мусоров трукамы и визиры и там погрешность 1-2 км/ч.
но да, в купап на превышение менее чем на 20 кмч просто закрывают глаза, хотя ттх приборов позволяет ***** уже с 53 км/ч

Якщо "кожен робитиме, як вимагають ПДР", то з прилеглої люди виїжджатимуть вічність..
Скільки триватиме вічність, якщо можна доїхати до наступного перехрестя і розвернутись там у випадку якщо не встиг по-людські перелаштуватись до розриву? :D
І ти зараз виправдовуєш порушення тим, що довго чекати.
Так 120 по місту теж швидше, ніж 50. І чому б не їздити по місту 120 і не об'їздити затори по зустрічним коліям тоді? Так жеж швидше ж.

З,І, Позиція тих хто не пускає повертунів праворуч не в крайню праву така сама, якщо пускати повертунів праворуч - можна чекати вічність :D Чим вона гірша? :D

Позиция МВД? Я думал, что законодателей. Это ж не МВД КоАП принимает\утверждает, в самом деле.
За кермом поліцейських машин, що стабільно їздять містом 50+20 без спецсигналів теж не депутати сидять наче. Бо, як відомо, якби не можна було б - поліція не порушувала б :D

Ти вже вдруге зачєм ти врьош кажеш, що я наче когось виправдовую
А ти не виправдовуєш? А мені от здалось що ти вважаєш цілкомприйнятним повертати пправоруч одразу в крайню ліву. Нє?
Чому єбланство тих, хто повертає з одного боку, виправдовується єбланством зустрічних, а навпаки це вже не працює?
Чому навпаки не працює? Де я таке написав?
Ще раз - якщо кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються - проблеми нема. Вона виникає лише коли водій що повертає праворуч повертає не якомога правіше, я тгго вимагають від нього правила, а так, як йому зручно і хочеться. Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську і не надає переваги законослухняному водію, що повертає з Мовчанівського провулку.
Де ти тут бачиш, що їбланство одних виправдовує їбланство інших - я не знаю.

Та скіки ж можна ж...
Єбланство тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним, (хто повертає праворуч ) не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто не повертає праворуч в крайню праву.
Єбланство тих,хто не повертає праворуч в крайню праву не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним.

Єбланство тих,хто не повертає праворуч в крайню праву не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним.
фігня в тому, що повертаючи праворуч ти маєш рухатися як можна ближче до правої сторони. але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

а повертаючі ліворуч ти ПОВИНЕН надати перевагу тим, хто повертає праворуч назустріч.

але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

чойта?! по-моему, розтлумачений. крайне праворуч - это когда даже велосипедист справа не пролезет.

или вы про положение после поворота?

фігня в тому, що повертаючи праворуч ти маєш рухатися як можна ближче до правої сторони. але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

а повертаючі ліворуч ти ПОВИНЕН надати перевагу тим, хто повертає праворуч назустріч.
Фігня в тому, що всі чудово розуміють, що повартами праворуч в крайню ліву смугу при наявності чотирьох смуг це точно не:
у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини
Але всі намагаються прикритись формулюваннями коли їм так зручно.
Особисто ти вважаєш, що в тому місці одразу їхати в крайню ліву це ближче до правого краю, ніж їхати в крайню праву?

Назад
Зверху Знизу