Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Хер там, ни хрена они не думают, они тупо плывут по течению. У нас все едут тупо так как все не задумываясь ни о чем..
Стою в пробке на знак стоп, передо мной все останавливаются на против знака и потом переезжают стоп линию расположенную в 5 метрах за знаком. Я проезжаю знак стоп и останавливаюсь перед стоп линией, и слышу с заду сразу 2 сигнала. :рл:
Это тебе сигналили что б ехал быстрее и не останавливался на всякие там знаки. На всякий случай :сарказм:

А ограничение в городе какое?
Ты хочешь пообсуждать, сколько раз за день средний харьковский водитель превышает 50?)
Посифек написал про 82-88, что совсем не норм в городе.
65 - ещё приемлемо.
В обоих случаях это нарушение (хотя во втором за это даже с трукамом не оштрафуют), но опасность для окружающих разнится в разы. Просто посчитай кол-во трагических и с пострадавшими дтп со скоростью 82-88 и 65.

Плюс там может быть и 55-60, а за такое только в Швейцарии оштрафуют.

Ты хочешь пообсуждать, сколько раз за день средний харьковский водитель превышает 50?)
Посифек написал про 82-88, что совсем не норм в городе.
65 - ещё приемлемо.
В обоих случаях это нарушение (хотя во втором за это даже с трукамом не оштрафуют), но опасность для окружающих разнится в разы. Просто посчитай кол-во трагических и с пострадавшими дтп со скоростью 82-88 и 65.

Плюс там может быть и 55-60, а за такое только в Швейцарии оштрафуют.

В Германии штрафуют, здесь нет ненаказуемого порога. Есть только порог на погрешность вида +3км\ч. Т.е. за 54 уже придёт штраф.
Позиция "65 - нарушение, но приемлемое" - провальная. Так все и считают. И носятся.
Мне не интересно, кто и сколько раз нарушает за день в Харькове. Мне интересно, когда нарушение называют нарушением и корят за это. Хотя бы на форуме. А ты говоришь, что фигня, 65 - не 80. Норм, молодец пацанчик, превышает, но не смертельно. :рл:

Позиция "65 - нарушение, но приемлемое" - провальная.

это официальная позиция МВД :іржач:

если тебе не могут вменить превышение о котором идет речь, то это не нарушение

если дать мусорам волю в виде поргешности измерительного устройства - это будет провальная позиция

Непонятно и недопустимо разрешать погрешность в 3км/ч. Есть 50 - значит 50. Что за фигню допускают - 51 это нарушение.

это официальная позиция МВД :іржач:

если тебе не могут вменить превышение о котором идет речь, то это не нарушение

если дать мусорам волю в виде поргешности измерительного устройства - это будет провальная позиция

Позиция МВД? Я думал, что законодателей. Это ж не МВД КоАП принимает\утверждает, в самом деле.

За превышение до 20км\ч предусмотрено наказание, между прочим. Называется предупреждение. С протоколом и потерей времени. Но МВД не хочет этим заниматься - это другой вопрос.

Но что <20, что >20 - оба нарушения.

у мусоров трукамы и визиры и там погрешность 1-2 км/ч.
но да, в купап на превышение менее чем на 20 кмч просто закрывают глаза, хотя ттх приборов позволяет ***** уже с 53 км/ч

Якщо "кожен робитиме, як вимагають ПДР", то з прилеглої люди виїжджатимуть вічність..
Скільки триватиме вічність, якщо можна доїхати до наступного перехрестя і розвернутись там у випадку якщо не встиг по-людські перелаштуватись до розриву? :D
І ти зараз виправдовуєш порушення тим, що довго чекати.
Так 120 по місту теж швидше, ніж 50. І чому б не їздити по місту 120 і не об'їздити затори по зустрічним коліям тоді? Так жеж швидше ж.

З,І, Позиція тих хто не пускає повертунів праворуч не в крайню праву така сама, якщо пускати повертунів праворуч - можна чекати вічність :D Чим вона гірша? :D

Позиция МВД? Я думал, что законодателей. Это ж не МВД КоАП принимает\утверждает, в самом деле.
За кермом поліцейських машин, що стабільно їздять містом 50+20 без спецсигналів теж не депутати сидять наче. Бо, як відомо, якби не можна було б - поліція не порушувала б :D

Ти вже вдруге зачєм ти врьош кажеш, що я наче когось виправдовую
А ти не виправдовуєш? А мені от здалось що ти вважаєш цілкомприйнятним повертати пправоруч одразу в крайню ліву. Нє?
Чому єбланство тих, хто повертає з одного боку, виправдовується єбланством зустрічних, а навпаки це вже не працює?
Чому навпаки не працює? Де я таке написав?
Ще раз - якщо кожен повертає в свою смугу, тобто ті, хто праворуч - в крайцню праву, а ті хто ліворуч з трьох смуг - у 3 смуги що залишаються - проблеми нема. Вона виникає лише коли водій що повертає праворуч повертає не якомога правіше, я тгго вимагають від нього правила, а так, як йому зручно і хочеться. Також проблема виникає, коли водій що повертає ліворуч одразу намагається в'їхати в крайню праву смугу, бо йому зручніше буде потімповернути на стрілку на Гольберівську і не надає переваги законослухняному водію, що повертає з Мовчанівського провулку.
Де ти тут бачиш, що їбланство одних виправдовує їбланство інших - я не знаю.

Та скіки ж можна ж...
Єбланство тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним, (хто повертає праворуч ) не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто не повертає праворуч в крайню праву.
Єбланство тих,хто не повертає праворуч в крайню праву не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним.

Єбланство тих,хто не повертає праворуч в крайню праву не повинно виправдовуватися єбланством тих, хто при повороті ліворуч не дає дорогу зустрічним.
фігня в тому, що повертаючи праворуч ти маєш рухатися як можна ближче до правої сторони. але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

а повертаючі ліворуч ти ПОВИНЕН надати перевагу тим, хто повертає праворуч назустріч.

але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

чойта?! по-моему, розтлумачений. крайне праворуч - это когда даже велосипедист справа не пролезет.

или вы про положение после поворота?

фігня в тому, що повертаючи праворуч ти маєш рухатися як можна ближче до правої сторони. але критерій "як можна праворуч" не розтлумачений.

а повертаючі ліворуч ти ПОВИНЕН надати перевагу тим, хто повертає праворуч назустріч.
Фігня в тому, що всі чудово розуміють, що повартами праворуч в крайню ліву смугу при наявності чотирьох смуг це точно не:
у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини
Але всі намагаються прикритись формулюваннями коли їм так зручно.
Особисто ти вважаєш, що в тому місці одразу їхати в крайню ліву це ближче до правого краю, ніж їхати в крайню праву?

или вы про положение после поворота?
ессно

Особисто ти вважаєш, що в тому місці одразу їхати в крайню ліву це ближче до правого краю, ніж їхати в крайню праву?
особисто я вважаю що це мудачизм. але ті хто повертають ліворуч всеодно зобов'язані надати перевагу.

бо ми так дійдемо до того, що повертаючі на проспект не треба пропускати ліворядників, які рухаються по лівій смузі при порожніх правих (типу їх там бути не повинно)

Жду высеров про помеху справа и отсутствие знаков, валяйте
дорожники - *******ы ©
ждем первых дтп..

--

Пересмотрел видео и у камри косынка на столбе.

Назад
Зверху Знизу