Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Почекай, так "негідники" не дають ломанутись напереріз чотирьом смугам, хоча там можна не лізти і проїхати максимум на кілометр довше?
Саме так.Тільки трішечки не так.Намальовано добре.Але мені,зазвичай требя якраз,за перехрестям проспекту та вул.Вернадського через 50 метрів в арку "Оргтехніки,до контори.Правде,варінт з повертанням з Молочної треба розглянути.

Саме так.Тільки трішечки не так.Намальовано добре.Але мені,зазвичай требя якраз,за перехрестям проспекту та вул.Вернадського через 50 метрів в арку "Оргтехніки,до контори.Правде,варінт з повертанням з Молочної треба розглянути.
Там залежно від часу доби різні варіанти оптимальні. Найзручнішим може бути варіант - з провулка праворуч, як нема потоку - перелаштуватись і розвернутись в розриві, як ж - доїхати до молочної і розвернутись там. Бо з молочної на Гагаріна ліворуч повертати з рейок,що стирчать + великий зустрічний потік

Розшифруй, де які правила пішли на поступки про поворот?
Барабашова-Гер. труда
Матюшенко-Шевченко
Дублер Шевченко-Моисеевская
Широнинцев-Юбилейный
Яроша-Науки
Клочковский спуск-Клочковская
Павлова-Юбилейный (проект после реконструкции, не понимаю, что сейчас мешает разрешить налево с 2 рядов)

Это так, навскидку
Что-то мне подсказывает, что на Ковпака-Жилярди тоже не всегда можно было с 2 рядов направо и налево.

Барабашова-Гер. труда
Матюшенко-Шевченко
Дублер Шевченко-Моисеевская
Широнинцев-Юбилейный
Яроша-Науки
Клочковский спуск-Клочковская
Павлова-Юбилейный (проект после реконструкции, не понимаю, что сейчас мешает разрешить налево с 2 рядов)

Это так, навскидку
Что-то мне подсказывает, что на Ковпака-Жилярди тоже не всегда можно было с 2 рядов направо и налево.
Так правила змінили чи організацію руху?
На Ковпака+Героїв праці+Жилярді весело до речі, то їдуть на червоне з лівої смуги праворуч, то з правої смуги істерять що з лівої повертають на зелене :D

Так правила змінили чи організацію руху?
Так в случае с Ахиезеров-Ландау мы и говорим об организации движения (убрать косынку перед пересечением с дублером), а не о правилах. :незнаю:

А давно переулок Мечникова стал весь двусторонний?
А то я седни зависла немношко :дивитись:
20fe7204d2a9ae09152cae75b961bcbd.webp

Я про те мову і веду.Повертаєшь на свій зелений(основний),з провулка на проспект.(праворуч)А з проспекту тебе ніхто не хоче пропустити.Бо їм теж основний зелений.
Смотрят *****а едет какой-то неуверенный... :D :цехф:
Бо з молочної на Гагаріна ліворуч повертати...
:рл::рл::рл:
КУоАП ст.122, часть 1 - 255 грн.
Я пропускаю :)
Ну *****ы не читали 16.6 :незнаю:
А другие *****ы 10.5, да? :іржач:

КУоАП ст.122, часть 1 - 255 грн.
Да ты чувак упорот :іржач:
А другие *****ы 10.5, да?
Вообще то да..
Такие как ты, которые едут с Гагарина налево, с крайнего правого ряда и забывают что они должны пропустить тех кто навстречу направо поворачивает. :D

Назад
Зверху Знизу