Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
клиент амароковичаАХ9114ЕН

у него балка задняя кривая. газ сбросил и машину вправо повелоЭто было ожидаемо
по аналогии рассказа Гаврика в соседней теме.я відео бачив. А потім прочитав камент Мочанова
- не треба ж пояснювати сенс фрази "само по себе"?
"Само по себе" - це якраз з точки зору правил нормально. Рухатися в правій, щоби згідно знаку потім поїхати прямо. Може, з точки зору естетики некрасиво для тих, хто ззаду хоче повернути на картонку - ну шож, на всіх не догодиш, та ми й не про це зараз. Сумно, коли професіонали та іще там хтось віщають таке наліво-направо, а недосвідчені водії , які і так собі місця не знайдуть на пч, понаслухаються аффторитетів і єбланять ще більше.

шоп ты успокоился. и не напрягал мозжечек.До чого тут Порошенко
На 4:40 синяя труба над дорогой это чё "северный поток-2" ?Приехали со всех направлений в Берлин на тракторах.

У тебе є інфа, шо я збентежений? Як тут може вплинути Порошенко?
І - да - мозочок координує рухи та м'язову діяльність, наскільки я пам'ятаю зі школи. Який стосунок це має до переписки на форумі?
А, ну так би й сказав.
Добраніч.

Сегодня фермеры протестовали против чего-то. Приехали со всех направлений в Берлин на тракторах.
К сожалению, им было ***** на светофоры. А полиция бездействовала.
На 4:40 синяя труба над дорогой это чё "северный поток-2" ?![]()
ЗЫЫЫ на 13.56 кто-то на встречу выехал
судя по тому что он на эвакуаторе болезнь прогрессирует!который много болел в детстве
а у нас такие тоже есть, только постоянныеВременная
не всегда"желто-зеленый" это оборот речи такой