Статус: Офлайн
Повідом.: 22394
Повідом.: 22394
.....
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чет-т я не понял. Видно плохо.
Стрелка зеленым горела налево, пока горел красный прямо?
а там 5.16 висит?
гыг
апсудите еще перекресток.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вроде еще не было, дебют тыкскыть![]()
обожаю этот перекресток - ******* на *****асе:
1. едущие (по бывш Правды в сторону спуска) со среднего налево.
2. едущие (по бывш Правды в сторону спуска) налево без поворотника (потому что направление главной дороги тоже налево, да, лугал?)
3. едущие по бывш Правды в сторону спуска) налево и выезжающие на встречку (как на видео)
4. едущие по бывш анри барбюса и не пропускающие выезжающих справа (с проспекта от домов 1 и 3)
5. едущие по бывш анри барбюса и не пропускающие поворачивающих от госпрома (по главной!) с перекрестка налево (к домам 1 и 3, и домам по бывш спуску пассионарии )
6. паркуны в пределах 10м этого перекрестка
бордюр же
ишо? у падеде нету про балдюр
тыпичное пересечение двух равнозначных, савершенно нерегулируемое перехлестя
пагодь, с балдюра прыгать тамо не нужно
имеетца введу, што пересечение, допустым, путепроводов на разных уровнях перехлестям не щитаетца.
автут усьо проижжабельно да
Бордюр
Бортові камені, які відокремлюють проїзну частину вулиці (дороги) від тротуару, а також тротуар від газонів, клумб та ін. Висота бордюру - відстань від покриття проїзної частини вулиці (дороги) до верхньої площини бордюру.
встречный вопрос: а где написано про асфальт?і це десь прописано?
і це десь прописано?
что там обсуждать?гыг
апсудите еще перекресток.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вроде еще не было, дебют тыкскыть![]()
читаем до конца "дорога з покриттям відносно ґрунтової" сюда подходит все что не грунт, гравийка тожеде тут сказано, що гравійна засипка - то є покриття, а не підготовчий етап до влаштування дорожнього покриття?
я этот пункт знаю, но в термине "главная дорога" идет речь про покрытие. Ничего про "удосконалене" не сказано, т.к. идет речь про обычное без супер-пупер технологий.правила, 1-10 "удосконалене покриття"
вот, поэтому это все догадки.оскільки в правилах не розтлумачується цей термін, значить є на увазі загальновживаний його зміст.
Щебеневу засипку використовують як підготовчий елемент до влаштування дорожнього асфальтного та а/бетонного покриття.
не только. у меня на даче по селу в этом году засыпали щебнем улицы. Асфальта там не будет. Поэтому это все же покрытие, ИМХО, а не голая земля. Покрытие, это что сверху грунта. я так понимаю.Щебеневу засипку
ОК.вибачаюсь, на кілька годин буду зайнятий...
оце
?
де тут сказано, що гравійна засипка - то є покриття, а не підготовчий етап до влаштування дорожнього покриття?
який вміст щебеню в дорожній глині/бруді (або, як кажуть правила, "грязі") вважається покриттям?
для слипых я тамо гуглокарту притащил агачто там обсуждать?
обычный выезд со двора, даже меньше 100 метров.
Ни намека на перекресток.
Давай дальше примеры.![]()