*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
ты должен был немедленно остановится, выйти из машины, подойти проверить, что нет пострадавших в другом авто, включить аварийную сигнализацию, выставить знак аварийной остановки, позвонить в полицию и сообщить о дтп, также позвонить в страховую компанию и также сообщить об этом ужасном прошествии.

Мені видно. Мені видно все.
Що саме? Чи як завжди ходитимете навколо?
Питання в тому, що тут видно тобі?
Те що я бачу, відображено на відео
зі
відео потри- воно тебе компрометує.
Чим? Заступив?:D

Перевозящим груз: крепите надежней;
Едущим сзади: держите дистанцию.

чё смешного? Так все делают при дтп, особенно участники хф

Перевозящим груз: крепите надежней;
Едущим сзади: держите дистанцию.

У меня сегодня тоеж был прикол, ехал Маз поворачивал налево, я ему навстречу но с задержкой поворачивал направо, слава яйцам город пустой, никуда не спешил. В 10 метраз от меня его задняя крышка/дверца (хз как оно называется) отпала с грохотом. Был бы сразу за ним - попадалово крепкое.

"завжди" - це коли , наприклад?
В даному випадку - що, тут щось розписувати треба? Ти зі своїм синдромом "Вас тут не стояло" прожогом кинувся донести до "хитрожопого" , що ти тут - теж люди. Принаймні, так на твоєму відео))
Хочеш в термінах і по правилах?
Ну ок, тоді:
Скажи, чого ти сигналиш на 0:11?
Ти бачив, що праворуч до тебе наближається ТЗ?
Яких заходів (дій) ти вжив для уникнення дтп?

зі
токо про 1.4 ніннада, ок?
Завжди, це завжди. Все намагаєтесь загадками та сарказмом обійтись. Але взагалі, це не суттєво.
Як я їзжу, то це моя особиста справа. Проте я нікому не заважаю, та намагаюсь їздити в рамках діючих ПДР. Мені взагалі було монопенісуально до того Аутлендеру, доки я не зрозумів, що те чудо їде по діагоналі, без вагомих на то причин, тому і посигналив.(Дуже дивно, але на залишках розмітки, моя автівка чомусь опинилась в смузі руху, а його проміж смуг).
зі як домовлялись. Без 1,4.
ззі про ТЗ праворуч не треба, бо дійдемо до того, що можна з правої смуги ****ячіть по діагоналі, аж до розвороту до універмагу.

В общем у нас еще один борец за справедливость подрастает :ги:

Аут - *****, ланос тоже *****
А ********* дружно до источников
Где логика?

В общем у нас еще один борец за справедливость подрастает :ги:
Да в рот им ноги.:D Я просто хочу проехать. Мимо. Чуть быстрее, чем они ползут. Но они не дают этого сделать. По разным причинам.

Наблюдала седни как корч пропускал торопыжку мерседеса, казалось бы, почему сюда пишу, а патамушта оба участника были в правом ряду, и корчик благородно перестроился в левый ряд, где продолжил свое улиточное движение :незрозумію:
Пороблено, блеадь, в это городе :рл:

Як і ти - намагаєшся уникнути прямої відповіді.
Я поставив 3 простих питання, поясни свої дії плз. Ти ж діяв не спонтанно, хотілося б розуміти, з яких спонукань ти діяв саме так, а не інакше.
Звісно не спонтанно. Чотири автівки виїзджає на перехрестя, з чотирьох смуг. Мерседес, я, ТАЗ (доречі, якого я, за хвилину до цього, забібікавши, зігнав в праву смугу, щоб випередити) і Аут. На виїзді з перехрестя також чотири смуги, здавалося, що може бути простішим? Але...
Вважаю, що описувати все не має сенсу, тому скажу за себе.
1.Поїхав
2.Випередив ТАЗ, який також їхав а-ля Аут
3.При виїзді з перехрестя залишив місце ліворуч для мерса, та праворуч для Аута.
4.Попередив звуковим сигналом водія Аута, про вірогідність ДТП (здається навіть трохи взяв ліворуч).
5.Поїхав далі.
зі без 1,4. Як домовлялися.

фух
ташож такойє.

Я запитав тебе про твої дії.
Ти мені розповідаєш про якісь 4 машини, про таз, що їхав не там, де тобі було потрібно, іще шось...
Ще раз:
ти бачив ТЗ, що наближається?
чого ти сигналив?
що ти зробив , щоб уникнути контакту?
Посигналив. Невже не зрозуміло.:незнаю:
Всьо что могу:D

Відповідати єбланством на чиєсь мудацтво
це так логічно ж.

*****ством было бы запрессовать
Нормальным поведением - стать рядом и помочь людям ехать в пределах своей полосы :D
А источникам медаль можно давать за долготерпение и любовь к ближним :D

Назад
Зверху Знизу