*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
справа еще машины были, но это не суть важно,
я вже перестаю цьому дивуватись. Частково ти прав, чомусь при гарній смузі правій їдуть в лівій та ще дуже повільно. Але не часто вона вільна - припарковані, ями, для дощу.
Так само часто газель їде собі 40 в лівому та нічого її не турбує.

в обеих раскладках одинаково получается.
згоден, подумав про літеру "и" та нажав українську "і".
В інституті користався більшість часу однією розкладкою - українською, зараз іноді мене дратує три. Треба якийсь зручний перемикач клави - ліворуч укр, праворуч - рос/анг. Пантосвичер так не може :(

це така *****ська гидота , потім продалась яндоксу
Punto Switcher :) Але за багато років так звик як вона автоматом перемикає клаву :) Знайшов аналог, но ще не пробував, може там більш зручно.

у мене "Ctrl+shift". Дуже зручно.
так саме, але три розкладки іноду плутають. Коли майже не користався українською, то по контролу було англ/рос, було зручно.
В він7 не знайшов, щоб на кожну клаву свої кнопки.

Лучше - самому контролировать то, что ты хочешь набрать, а не доверяться программе, рандомно изменяющей слова.

Я в студенчестве поигрался и забил.
Возможно помог линух, где можно было легко настроить переключение по капсу, например. Т.е. клацаешь всего одну клавишу и раскладки циклически переключаются. Очень удобно.
При этом включить режим заглавных букв можно было через шифт-капс.

Это автопереключатель раскладки.
Программа начала двухтысячных. Я и не думал, что ещё кто-то пользуется.

Я по ходу с двухтысячных и пользуюсь. На любой машине первым делом ставлю. Вообще не смотрю, какая щас раскладка, по первому слову все равно переключит на ту, которая нужна. На работе для двух языков незаменимая вещь.

Это автопереключатель раскладки.
Программа начала двухтысячных. Я и не думал, что ещё кто-то пользуется.
ахренітельная весчь :клас:
не можу без нее работать да
неудобно
хотя привык до нее настроил нормально не сразу

и да, на машыне трі раскладки, пальот нормальный

Ты меня извини, но идя в кинотеатр, я нахожу место чтобы припарковаться нормально.:незнаю:
Не на Армянском переулке и не на Плетневском. Может просто клиенты Панорамы - ленивые жопы?

Клиенты панорамы вообще хотели бы парковаться прямо внутри кинотеатра. Даже спуск к выходу из здания для них непосилен.

Еду себе по Гагарина соточку в левой полосе (остальные были хаотично заняты).

Блымает мне дальним кто-то сзади и быстро приближается. Я не гордый - подвинулся.

Оказалось приус полицейский. Пронеслись на габаритах мимо и скрылись за горизонтом.
К скоростному режиму они пока лояльно относятся.

з.ы. интересно как они на габаритах дорогу вообще просматриваются на такой скорости... при чём у них это фишка - 3-х встречал за поездку - все на габаритах :незнаю:
время: 6:30 (темень)

как они на габаритах дорогу вообще просматриваются на такой скорости
вчора їхали, швидкість ~110, ближнє світло світить метрів 30-40 максимум. Як водій їхав та про що думав...

Хто там казав, шо гору від Покотиловки до Високого прострілюють камери?
Так от, вони там потрібні.
Привіт зустрічному дибілу на тушкані, який тупо в лоба пішов обганяти через суцільну 1.1, чим неабияк здивував чувака на ланосі, який обганяв випереджав мене.

Щоб нікого не засмучувати своїм порушенням, тушкановод вирішив поворотами не користуватися, та й взагалі світло треба економити.

Регик самый дешман как у меня за 10 баксов :)

Назад
Зверху Знизу