не отменяет того, что ты облажался обвинив рега в *****стве, и вместо банального признания своего фейла, не говоря об извинении, нашел другого крайнего в лице дорожников.
Ок, спробуємо розкласти по поличках. Поїхали:
Відео я дивлюсь не так уважно, як керую ТС. На початку відео знак не помітив, їжджу там зовсім не часто отже перш ніж писати перший комент, щодо поворота, поліз на гугл-карти й подивися на знак — там дві смуги, тільки ліворуч і прямо та праворуч.
Вердикт: я дійсно облажався: в цьому випадку наєбланів не регік, а дорожники.
В чому єбланство дорожників? В тому, що знак новий вони поставили (цікаво, а 5.64 там встановлено), а розмітку не змінили. Так, я знаю що знаки мають пріоритет перед розміткою. І якщо б взагалі не було розмітки, то зрозуміло що якось поставали б в три ряди й два поїхали ліворуч, а один прямо та праворуч. Але наявна розмітка провокує припускатися помилок. І моя (сидячи за комп'ютером в кількох кілометрах від місця подій звинуватити когось у єбланстві) — мабуть найменша з можливих.
Чи хтось вважає, що тут дорожники не наєбланили й так і треба робити?
Чи наєбланив той, хто попереду поїхав прямо? Питання майже філософське: він може сказати, що знаходився у правій смузі, а скільки там ще смуг ліворуч — його не обходить...
про это:
Цитата:
Сообщение от Tosha_74
Все "ок", в цій темі тільки так і можна
Ну очевидно ж, що мова про те, що
тема про єбланів, а не
тема з самими єбланами. Нє?
Гаразд, якщо не всім очевидно, то вибачаюсь перед всіма не єбланами, хто вирішив що я їх безвинно єбланами назвав!