Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
одному мне показалось, что встретились два одиночиства нищеброда - один экономно пытался объехать препятствие не желая ни на миллиметр придавить тапку шобы нидайбох не спалить пару капель лишнего бензина, а второй - так же не желал давить тормоз дабы не влететь на 3 копейки на последующем разгоне?правда вконце осознал свою ошибку, стоял сзади и махал руками типа ну проезжай быстрее я аж из окна чуть не выпал так хотел посмотреть ему в глаза

не скули, сегодня полюбому кто-то выложит видосик с моими выкрутасами.давайте *****ов
Можна з цього місця більш розгорнуто? Бо я не розумію ходу твоїх думок.
![]()

не скули, сегодня полюбому кто-то выложит видосик
Як це, на 66.[6]%? Там що, немає чотирьох світлофорів (два на Пушкінській, і по одному на Петровського/Гуданова)?
Ну це ти мені скажи, чи є він регульованим. Ти ж в нас розумник.
Бажано з посиланнями на нормативно-правові акти щодо того, який процент покриття перехрестя світлофорами переводить перехрестя із разряду нерегульованих в разряд регульованих.
І як це стосується таксиста, який їде на своє зелене світло?![]()

Я без тебе знаю, що таке перехрестя.
Я тут вже казав, що раніше це було два нерегульованих т-подібних перехрестя.
Зараз це одне велике регульоване перехрестя з точки зору того, що там намагались зробити дорожні служби.
Ніякої перешкоди зправа там зараз не існує, бо є світлофори.
Там зроблено по-*****ьному.
Що ти намагаєшся довести?
Де посилання на нормативні акти щодо процентів покриття перехрестя світлофорами? Чи ти визнаєш, що це твої фантазії?

Я без тебе знаю, що таке перехрестя.
Я тут вже казав, що раніше це було два нерегульованих т-подібних перехрестя.
Зараз це одне велике регульоване перехрестя з точки зору того, що там намагались зробити дорожні служби.
Ніякої перешкоди зправа там зараз не існує, бо є світлофори.
Там зроблено по-*****ьному.
Що ти намагаєшся довести?
Де посилання на нормативні акти щодо процентів покриття перехрестя світлофорами? Чи ти визнаєш, що це твої фантазії?
Для того что бы из двух перекрестков сделать один надобно снести нахрен переешеек меж ними, как по мне - метро до сих пор стоит на своем месте.Ні, неправильно.
Це зараз одне велике перехрестя з точки зору того, що там намагались зробити дорожні служби.
Ну и? Таксоида одноклеточную логику понять можно, но уже 10 раз обсуждался тт факт что зеленый не дает права на безапеляционный проезд, и данная развязка как раз относится к таким.Уяви себе десь на т-подібному перехресті (на місці таксо). Тобі зелений. Перехрестя є регульованим (з твоєї точки зору), на ньому не діють правила проїзду нерегульованих перехресть (напрямок головної дороги, перешкода зправа і т.і.). Ти їдеш на свій зелений наліво, а тут зправа якесь ****о (не ти, в жодному разі, ти не винна, я тобі просто пропоною уявити) їде.
Твої висновки? Що ****і зправа треба дати дорогу?![]()
Нет не совсем так, дословно вот так:Ще раз: є світлофори - перехрестя регульоване. Нюанси про кількість світлофорів на перехресті не враховані в нормативно-правовій базі.
так вот на перекрестке пушкинской и петровского очередность проезда определяеться светофорами с двух направлений - с петровского и с пушкинской со стороны гигната, а вот по пушкинской со стороны центра движение на этом перекрексте не определяется никаким светофором.Перекресток, где очередность проезда определяется сигналами светофора или регулировщика, считается регулируемым. На таком перекрестке знаки приоритета не действуют.
Почему он фафакал - и так всем пнятно.Тому я розумію, чого таксо фафакало.З його точки зору він мав цілком законну перевагу.

Почему он фафакал - и так всем пнятно.

Музыкальная пауза

Певно уява не працює...
А ще ти на питання не відповідаєш.
От що б ти робила на місці таксо?
Пропускала б кого зправа? Чому? На підставі якої вимоги ПДР?![]()

Не стоит воспринимать мЫшление однколеточных близко к сердцу![]()

Певно уява не працює...
А ще ти на питання не відповідаєш.
От що б ти робила на місці таксо?
Пропускала б кого зправа? Чому? На підставі якої вимоги ПДР?![]()

Это раз.Пропускала б кого зправа? Чому? На підставі якої вимоги ПДР?
так тебя и так серьезно уже мало кто воспринимаетНе стоит воспринимать мЫшление однколеточных близко к сердцу

у него уже давно вольва цх70Видимо из села парень приехал