Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю - Part 5

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Ти он тут нещодавно казав, що на перехрестях не потрібно вмикати поворотник та що на регульованому перехресті дорога без покриття має якийсь нижчий "пріоритет".
Не перекручивай :увага:
Я говорил, что на Жилярди его не включаю, под знак 4.2 и по моему мнению,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
не перекресток, а выезд с прилегающей территории.

Та що далеко ходити?
Ти он тут нещодавно казав, що на перехрестях не потрібно вмикати поворотник та що на регульованому перехресті дорога без покриття має якийсь нижчий "пріоритет". :D

хтось нещодавно казав, що не зупиняется на жовтий перед перехрестям , як що з баклажками.

проверь луковицы.

А про два перехрестя на Жилярді також доводити чи вже непотрібно?
Жилярди тоже имеет перекрестки, но я не говорил, что не нужно включать поворотник на перекрестках, просто сказал, что на Жилярди он нафиг не нужен.

Валера, ще раз. Якщо дорога повертає, і ти разом з нею, навіщо вводити в оману інших учасників (або робити те, що ПДР називають
Именно. Если я захочу поехать в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
прямо или направо в поселок, то я включу правый поворотник и все сзади поймут, куда я поеду. Это логично.

Завжди згадуй свої виправлення ПДР
Они тоже будут в этой книге :-)

А якщо увімкнеш лівий, то не зрозуміють і відбудеться ДТП?
Нет. Если по твоей логике включать его всегда, когда там поворачиваешь налево или направо, то для движения прямо в поселок его включать не нужно, именно тогда и могут в зад догнать. Так, что, иногда, слепое (как сегодня заметил Steam) выполнение ПДД может привести к ДТП.

и эти посты толкает автобыдло, летящее с баклажками на перерез через шесть полос на желтый свет?
ты хоть это опровергать не будешь, Троцкий?

Ми зараз про те, як робити правильно, а не про те, як всі роблять.
Я по натуре человек гибкий и делаю правильно, там где это уместно.

Це будуть зовсім не мої проблеми.
Тут ты не прав. Это будет (возможно) не твоя вина, но проблемы будут и твоими тоже.

коли троцький запиздився- вин игнорить. довже.:)

жаль, не жаль, троцкий... х ку ле тут сказать. :-)

шотуд? летают треуголки как я посмотрю. могу присоединица: валера 3адрот..
\про пашу ничего плохого ска3ать не могу. говорят клиентов кидает на бапки но это покашо недока3ано:ги:

Колись чув від водія зі стажем цю теорію (шо "Стоп" не розповсюджується на оту смугу, шо позначена знаком "крива стрілка"))).
На жаль, не запам'ятав логічну послідовність його думок. Якщо хтось зможе відтворити - дуже прошу. Просто цікаво.

8.2-1.Дорожні знаки застосовуються відповідно до цих Правил і повинні відповідати вимогам національного стандарту.
Дорожні знаки повинні розміщуватися таким чином, щоб їх було добре видно учасникам дорожнього руху як у світлу, так і в темну пору доби. При цьому дорожні знаки не повинні бути закриті повністю або частково від учасників дорожнього руху будь-якими перешкодами.
Дорожні знаки повинні бути видимими на відстані не менш як 100 м за напрямком руху та розміщеними не вище 6 м над рівнем проїзної частини.
Дорожні знаки встановлюються обабіч дороги на тому її боці, що відповідає напрямку руху. Для поліпшення сприйняття дорожніх знаків вони можуть бути розміщені над проїзною частиною. Якщо дорога має більше ніж одну смугу для руху в одному напрямку, установлений обабіч дороги відповідного напрямку дорожній знак дублюється на розділювальній смузі, над проїзною частиною або на протилежному боці дороги (у разі, коли для руху в зустрічному напрямку є не більше ніж дві смуги).
Дорожні знаки розміщуються таким чином, щоб інформацію, яку вони передають, могли сприймати саме ті учасники руху, для яких вона призначена(№ 111 від 11.02.2013)
И в стандарте прописано как должны быть расставлены знаки, в т.ч. и знак 2.2. Он там установлен с нарушением. Если остановится напротив него, то что? Правильно, не видно кто спускается, а если проехал и остановился там, где видно, то по сути нарушил требование знака :незнаю:

Назад
Зверху Знизу