Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ну ти вчасно, коли розпродажі щойно завершилисьДо кінця евроманії 17 липня ще буде розпродаж такий щоб з купонами і промокодами?
Чи не варто додаткових знижок чекати і можно вже виграш витрачати?
Getaway Deals 14.07-21.07.До кінця евроманії 17 липня ще буде розпродаж такий щоб з купонами і промокодами?
Чи не варто додаткових знижок чекати і можно вже виграш витрачати?
Ясно, спасибо. Я уже второй год пытаюсь заказать и вечно выдает что в наш регион не доставляют. Думала глобально по Украине. Вечером попробую с нашим индексом и Киев указать. На почте у нас хоть соориентируются куда правильно доставлять?Заповнюєш свою адресу і індекс як звичайно, але регіон доставки обираєш Київ чи Полтава. Я особисто використовую Київ і все їде на моє відділення за індексом. Нижче картинка як приклад заповнення.
Як гадаєш, за три роки вони навчились орієнтуватись?На почте у нас хоть соориентируются куда правильно доставлять?
Это же УкрпочтаЯк гадаєш, за три роки вони навчились орієнтуватись?![]()
Якраз працівники укрпошти мені і казали що не важливо яку ти адресу пишеш, їде на індекс.Это же Укрпочта![]()
Без варіантів Іспанія.Хто на що ставить?
Вигідно на Францію і 1 гол.
Але ж піди вгадай
Если можно, приму.Люди!!))есть купон на скидку 208 грн ,могу подогнать))
🔥 ПРОМОКОДИ НА РОЗПРОДАЖКоротше промо коди вже не працюють, треба було раніше роздуплятись 😕