Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
москалі теж жаліються.то наші блокують напевно, я в блогерський застосунок давно без впн зайти не можу
Вроде норм работает, но я не обновлял приложение, или может от провайдера зависитКапець, алік без ВПНа відмовляється працювати нормально
Вы в игру мергебосс играете?Там надо проверять.Вроде норм работает, но я не обновлял приложение, или может от провайдера зависит
Да, вчера играл пару раз, ничего не обычного не заметилВы в игру мергебосс играете?Там надо проверять.
у них є локальний застосунок, ось там і хай сидятьмоскалі теж жаліються.
Вже пофіксили, відсьогодні працює наче норм.Вроде норм работает, но я не обновлял приложение, или может от провайдера зависит
У когось перші два взагалі спрацювали?Активні з 14 по 19 квітня
US $3 off $29 code: ODF3
US $8 off $69 code: ODF8
US $20 off $169 code: ODF20
US $30 off $239 code: ODF30
US $50 off $369 code: ODF50
ты зае*л срать хуйню в темах!Істочнік той же.
не всі продавці аліекспрес приймають участь в акціях маркетплейсу -- тому промокоди у них не працюютьУ когось перші два взагалі спрацювали?
В понеділок не пробував, а вчора і сьогодні система каже що вже вичерпані (
Мне пока массажера хватит, спасибо. Но если б можно было самому себя постричь, то взял бы)не всі продавці аліекспрес приймають участь в акціях маркетплейсу -- тому промокоди у них не працюють
може хто шукає гарну машинку для стрижки --Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
я на подарунок брала, імениннику дуже сподобалась
ну в принципі отой модель, що у моєму відеоМне пока массажера хватит, спасибо. Но если б можно было самому себя постричь, то взял бы)
ну в принципі отой модель, що у моєму відео
сам себе достригав і далі сам себе стриже ним.
На відео нам трохи допомогали, бо я лівша і апаратуру складніше підлаштовувати, щоб мені зручно було, бо всі інші помічники правші..
Завісіт от стріжкі. Я надцять год стрижусь сам. Віскі і потилиця наголо. Зверху "ірокєз" 6 мм. Тока треба 2 зєркала, шоб ірокєз на потилиці рівнять.Но если б можно было самому себя постричь, то взял бы)