Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АГЗС. Газовые заправки Харькова и области

Заправился на Б-сети возле Горизонта .
На табло 11-50 .
Налив отличный .Как и ранее !
За скидку спасибо .

Священный месяц драбадан стартует с проводов уходящего года и минимум до НГ по старому стилю

Сегодня случайно обнаружил заправку "Max". Газ по 11.20. Бочка в сарае на два заправочных шланга. Находится за клубом "Феромон" на пр.Гагарина, 174. Что там за газ и точность налива не знаю, но видел, что заправляются в т.ч и не самые дешманские машины.

Сегодня случайно обнаружил заправку "Max". Газ по 11.20. Бочка в сарае на два заправочных шланга. Находится за клубом "Феромон" на пр.Гагарина, 174. Что там за газ и точность налива не знаю, но видел, что заправляются в т.ч и не самые дешманские машины.
То Бобёр перепродает акционный газ с БСети :ги:

я думаю к февралю цена на газ должна упасть, гривень до 9

Цены на опте газ пропан-бутан растут каждый день.
Скоро достигнут розничных цен.
Сегодня уже оптовики отпускали от 10,70 до 11,10 грн/литр.

И что, выросли продажи в рознице ?
Растут оптовые цены на газ пропан-бутан.
Причины этого роста не в увеличении розничных продаж.
Много разных причин. Например цена на нефть пошла вверх. Газа пропан-бутан много/процент в балансе получают из нефти. Котировки растут. Как формируются котировки,можете посмеяться.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По ссылке написано как формируются котировки и кем.
Розничные продажи в Украине у всех на праздники просели. Плюс повлиял локдаун/ногдаун.

В нашей стране всё наоборот,если в мире цена на нефть газ падает, то у нас в лучшем случае на месте-в худшем растёт .
Кстати цена на бензин ,,маршал,,+30 коп 22грн92й.за ночь.газ на месте пока11-70.

Растут оптовые цены на газ пропан-бутан.
Причины этого роста не в увеличении розничных продаж.
Много разных причин. Например цена на нефть пошла вверх. Газа пропан-бутан много/процент в балансе получают из нефти. Котировки растут. Как формируются котировки,можете посмеяться.

По ссылке написано как формируются котировки и кем.
Розничные продажи в Украине у всех на праздники просели. Плюс повлиял локдаун/ногдаун.
Так хранить негде, продажи просели.
Попытка поднять цену на отгрузке это просто предсмертные попытки срубить бабла.
Ок, к конце февраля подешевет :)

Сегодня заправился на UGO на Гагарина, машина ещё быстрее стала ехать, как не крути газ хороший...

Детский сад какой-то...

Новости нефтегазового рынка

Так хранить негде, продажи просели.
Попытка поднять цену на отгрузке это просто предсмертные попытки срубить бабла.
Ок, к конце февраля подешевет :)
Гуртова вартість скрапленого газу помітно зросла за святкові вихідні. У деяких областях динаміка цін досягла 2 400 грн/т з 24 грудня по 11 січня.
(комментарий Б-сеть: рост оптовой цены +1,35 гривны на каждом литре!)

12.01.2021 13:40
Гуртові ціни на автогаз різко зросли

Гуртова вартість скрапленого газу помітно зросла за святкові вихідні. У деяких областях динаміка цін досягла 2 400 грн/т з 24 грудня по 11 січня. Про це enkorr повідомили учасники ринку.

Станом на 12 січня вартість ресурсу на ГНС Київської області становила 18 600-20 000 грн/т, що на 1000-2 400 грн/т вище від цін кінця грудня. Зокрема, за 19 500 грн/т пропонував СВГ LPG Progress на своїй ГНС у Переяславі, з Яблунівки «Центрнафтогазпостач» торгує по 18 700 грн/т.

У Харківській області вартість газу зросла на 200-400 грн – до 18 200-18 500 грн/т. На Полтавщині ціни склали 18 700-18 900 грн/т. В Одесі «Укртатнафта» не змінила вартість ресурсу в прайсі – 19 000 грн/т. У західних регіонах самовивезення торгується вже по 19 600-20 500 грн/т.

На ціну, зокрема, вплинуло зростання вартості ресурсу на кордоні України. Так, за словами трейдерів, динаміка вартості газу на українському кордоні за свята перевищила $ 45/т. Це зокрема викликано стрибком цін на газ у Польщі.

Учасники ринку також відзначають дефіцит ресурсу в низці південних, західних і частині східних регіонів у кінці грудня-на початку січня. «У свята оперативно купити газ було складно, залишки практично закінчилися. Зараз газ приходить активніше, дефіцит слабшає», – діляться харківські трейдери.

Тим часом, низка трейдерів призупинили продаж ресурсу в очікуванні подальшого зростання цін.

На думку ****ітика Консалтингової групи «А-95» Артема Куюна, постачань СВГ на український ринок у грудні 2020 року (близько 158 тис. т) могло дещо забракнути для покриття святкового періоду січня, коли торговельна активність затихає. Він вважає, що свою роль у різкому підвищенні зіграло скасування аукціонів «Укргазвидобування». «Відновлення активних постачань почало збивати ажіотаж, однак скасування торгів «Укргазвидобування» підтримало його», – зазначив А. Куюн.

Як повідомляв enkorr, аукціони «Укргазвидобування» з продажу скрапленого газу, заплановані на 12 і 19 січня 2021 р., було скасовано рішенням аукціонного комітету через введення посилених антикарантинних заходів у період з 8 по 24 січня.

Попередня дата наступного аукціону «Укргазвидобування» – 26 січня. На торги компанія виставить 12 255 т СВГ.

Назад
Зверху Знизу