Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

А кто сможет перевести слово "ведро" на украинский язык?(без ''Googl'')

• Автор теми Автор теми Giaur
  • Дата створення Дата створення
Если я не ошибаюсь тогда "Цеберко". Но это не точно:D

Гичка по-русски - традесканция.

Божечки, яркий жах!:D
Кстати, вот интересно, что украинское "бодилля" в прононсе и смыслу сочетается с английским body. Часть тела. Я не лингвист, но факт интересный и так много слов в украинском языке.

Еще бабушка всегда говорила - ЛАНТУХ.
У нее не было другого слова для обозначения этого предмета.

и что это слово означало? я его встречала всего одни раз в сериале Друзи. там чувак назло подруге поменял имя на Лантух, в фамилию на Гною :D

и что это слово означало? я его встречала всего одни раз в сериале Друзи. там чувак назло подруге поменял имя на Лантух, в фамилию на Гною :D

Еще вроде пользователь с таким ником на ХФ был, в основном в политике.

Відро не відро..
Перведіть на допустиме відхилення від болгарської мови українське слово Старожитності.

а чего никто про галстук не вспоминает))

Божечки, яркий жах!:D
Кстати, вот интересно, что украинское "бодилля" в прононсе и смыслу сочетается с английским body. Часть тела. Я не лингвист, но факт интересный и так много слов в украинском языке.

Это следствие закоса "под запад" сто лет назад. Собственно, как и сейчас - куча пришлых слов.

А як ви по вимові можете відрізнити "форий" від "хворий"? Адже звучання цього слова з "ф" чи "хв"майже ідентичне.

У меня учительница говорила девочке, которая возле окна сидела,, Форостова, зачини хвортку,,......Хворостова, вообще то)))

Головне, що українська мова входить до трійки найкрасивіших мов у світі. На мовному конкурсі в Італії її визнали другою за мелодійністю мовою світу (після італійської). На мовному конкурсі, який пройшов у Парижі у 1934 році, українську мову визнано третьою найбільш красивою мовою в світі (після французької та перської) за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія й будова речення.

І українська мова значно багатша за російську, це факт незаперечний.

Назад
Зверху Знизу