Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Повёлся на модный тренд, купил. А в чём разница не пойму.
Был Full HD, и картинка та же. Контента нет, а то что предлагают на торрентах - шлак, ничем не отличается от Full HD.
Ютюб, 4К ??? Да никакой разницы!!
Наебали в очередной раз!!
Андроид Тв бокс - как вариант. И нахрена тот смарт?!
Скажу своє ІМХО, а там як знаєте.
4к не має сенсу, тому що при перегляді фільму, наприклад, глядач свою увагу звертає більше на дію на екрані, ніж на те - як це виглядає. На цьому побудоване все кіно і телебачення: дискретність руху у часі, поступово доведена від 16, потім 24, потім до майже ідеальних 50-60 кадрів за секунду; черезстрочна розгортка, що панувала на ТБ майже сторіччя. Низька роздільна здатність , особливо у побутових відеомагнітофонів VHS. Все це ніяк не зменшувало інтерес глядачів до перегляду.
Більшість з цих обмежень подолано з розвитком технологій, але з'явилися нові. Треба якось втримати швидкість цифрового потоку відео у розумних рамках, щоб його можна було вільно передавати через існуючі канали зв'язку - інтернет, супутникове ТБ, оптику. Рішення для цього придумане вже давно - стиснення відеоінформації за математичними алгоритмами шляхом видалення зайвої інформації, яка може бути непоміченою глядачем, тобто деталей.
З 1992 року запроваджуються все більш складні алгоритми, що дозволяють передавати відео більшого розміру і не збільшувати суттєво швидкість потоку.
Плата за це - у великому зображенні все менше і менше деталей, там нічого розглядувати. А при великому розмірі як 4к і нІколи - адже я дивлюсь дію на екрані, а не розглядаю малюнок на сорочці героя, якого (малюнку) там і немає - його викинули разом з іншими деталями.
Тому вважаю цілком достатнім перегляд відеоконтенту 1280x720, ну максимум 1920х1080. Все інше - гроші на вітер.
Ті, хто хоч трохи чув про MPEG1,2,4,H.264,H.265, мене зрозуміють.
P.S. І це я ще не згадав про глибину кольору 8-10-12 біт.
Ну нравится человеку VHS. Дело вкуса...Ну хоть кто-то...
Был Full HD, и картинка та же. Контента нет, а то что предлагают на торрентах - шлак, ничем не отличается от Full HD.
на hurtom.com есть 4к фильмі
я віступаю за 4к телевізор и провесную тюльку
Слышал.
думаю, если не впритык, и в фхд особо не разглядеть.49+ диагональ всё равно лучше 4к, чтобы пикселей не видеть.
аналогично, ныне брать меньше 49-50" просто марнотратство.взял 49 дюймов, и не представляю если бы взял меньше
только чтобы вывести тру HDR, а не картинку с выкрученной контрастностью, надо 10 бит для начала, потом відповідні требования к источнику, потом... я зaeбался читать и забил xep. бо пульт у киндера все равно фих заберешь))с HDR и без - разница ещё заметнее.
от тролляка!))А 8К лучше чем НД? Или на 32 дюймах не разобрать?
На таких как Ты они имеют.. Ага![]()
50 гб фильм по качеству картинки не отличается от 10 гб ?Контента нет, а то что предлагают на торрентах - шлак, ничем не отличается от Full HD.
если на 32" так и будет.50 гб фильм по качеству картинки не отличается от 10 гб ?
если на 32" так и будет.
Дословно- сними очки!)))NV-SD2AM сказав(ла):Глаза разуй.
Это совсем не так.если на 32" так и будет.
Печка на дровах? Лампово все!_Квітка_ сказав(ла):Я вообще динозавр. Очень нетребовательная телезрительница. Дома телек старый кинескопный. Я его и не смотрю практически. Фильмы на компе. На особо интересные хожу в кино.