Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Почалось? Зеботы этого хотели? А как же "Медведчук- это друг Порошенко"? :(

2eajcc.webp

ну самое время проводить перекличку, кто есть кто... всех ветеранов АТО после ухода Пороха в мае начнут автоматом щемить... и всех причастных к поддержке армии тоже... а через полгода и появиться в форме будет небезопасно! ключевой вопрос теперь - как настроена армия? 87% на Востоке, 73% по всей Украине... походу украинская армия у себя в стране уже оккупант выходит? какой-то сюрр...

выступает Зе... это ****ец! суржик похуже базарных баб...

не ***

Лемберг. згоден
Порох програв
Зеленський програв
Аваков цього не розуміє, але він теж програв
І навіть Кернес програв, хоч він думає, що виграв

Виграв Новінський
Виграв Коломойський
Виграв Путін

Українці програли
Виборці Зеленського програли в квадраті

Що далі:
- Півроку інформаційних атак на папєредніків, спроби затоптати їх, змішати з лайном повністю
- Відкриття нового фронту з Вконтактіком і Одноклассніками з одночасною ймовірною цензурою (або спробами її запровадити) рішеннями судів
- Відкат усіх основних надбань тими самими рішеннями судів
- Перманетний пздєц на фронті і з волонтеркою
- Економічний тиск, торги і поступки які будуть підноситися як перемоги Зеленського
- Легке зливання в міжнародних інстанціях починаючи з ПАРЄ наших позицій
- "Перемоги" Зеленського у вигляді звільнених моряків та/або Сенцова
- Тиск на уряд популістськими обіцянками і звалювання провин на уряд

А далі важко й прогнозувати.

Без зайвого пафосу скажу, що українці сьогодні зрадили не тільки героя України, який прикривав їх і країну впродовж 5 років, вони зрадили сьогодні Україну і самих себе.
Українці це зрозуміють і дай Боже, щоб не було пізно.
І я радий, що кожен з нас посяде те місце в історії на яке заслуговує.
Багато хто не відмиється перед нащадками.

Дякую всім хто віддав свій час і значну частину свого життя для того, щоб захистити країну на інформаційному фронті. Ми сьогодні теж програли, але ми билися як могли.
Дякую всім дописувачам цієї теми.

Полезли уже тараканы из всех щелей

Интервью вазелина... Чувствую, придется отказацца от телевизора

Порошенко тільки що привітав мене з перемогою – Зеленський

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=65699436&postcount=32371
Не пойму только, почему Лилит (дважды) + Тори удостоились такой высокой чести, а меня не внесли ?

Ты редко в той ветке появлялся. Я вообще в последнее время там копья ломал. Копец - за 9 лет у меня было 60 сообщений на форуме... И вот на тебе - расп....лся!

И да - занести Лилит в порохоботы это круто. Да, она призналась что сделает выбор в пользу Пороха скрипя зубами, но все-же.

+1 получил новый опыт — голосование из заграницы
И + 4 от Харьковского бранча

не ссу... сказал же еще неделю назад, что семья с тревожным чемоданчиком готова к любому развитию событий... "ствол" почищен и лежит, отдыхает... еще один для сына готов... так что милости просим в гости, уничтожители порохоботов!

Зеля не назвал имена будущих руководителей минобороны и генштаба. Говорит, шо есть на эти посты боевые генералы, но договорено пока не оглашать их имена.

они еще больше будут в экстазе, когда их киоски и весь рынок приедут отжимать белгородские.

Ребят, вы уж совсем аппокалиптические прогнозы не рисуйте, скорее всего будет просто регресс во всем, медленное затухание с погружение в кризис и стагнацию.

В глубине души я надеюсь на лучшее, и что я ошибаюсь. Но вероятность "лучшего" примерно такая-же как вероятность полной потери управляемости и по факту потере суверенитета.
Но тут еще многое зависит от того, что будет делать Порошенко, и от выборов в Парламент.

Гліб Бабіч
16 мин
Знаєте що?
Для нас все, що буде відбуватися далі - не буде несподіванкою.
Для тих, хто сьогодні буде пити шампанське, відзначаючи "тріумф" - гряде час несподіванок і відкриттів. Включаючи головного переможця.
І я б не назвав їх приємними.
До їх засмучення хочу додати - ми нікуди не дінемося. Не зникнемо. Не полетимо на іншу планету. І в більшості - не поїдемо в іншу країну.
Більш потужної, консолідованої, боєздатної і організованої опозиції ще не було ні у кого в цій країні. Вітаю переможця.
Знищити, розчинити, здати Україну ми не дамо. Принаймні - зробимо все, щоб цього не сталося.
Ну, а панове тріумфатори - ласкаво просимо в реальність. Тепер самі.
А ми будемо уважними.
Попереду парламентські.
До цього у багатьох буде можливість спробувати свій вибір на смак.
А наше завдання, винести урок, і підготуватися.
Занадто багато віддано, щоб здатися.
Дуже не хочеться, щоб Україна стала першою країною, в свідоцтві про смерть якої стояло б "померла від демократії".
Петро Олексійович, найбільша подяка, як це не парадоксально - за те, що Ваш програш став можливим завдяки саме Вам. Головні цінності свободи - працюють. Вибір - вільний.
Шкода, поки все це працює не так, як хотілося б.
А чи стане це все кінцем епохи Гідності - знову залежить від нас.
А ви як хотіли?

МИД **** поддерживает зеботов

-------------------------------------------------------

7jcjah.webp

==========================================

[/URL]

у меня 22 апреля депозит в ПБ заканчивается. Если повезет, завтра заберу. Переведу в СКВ. А потом буду наблюдать. Специально из друзей никого не выдалил. Чтобы по крохе, по капле комментировать их "здобутки" при шмаркле. Семье "жирка" на год должно хватить, а там посмотрим. За свой выбор (НАТО) выйду на любой митинг. В интересное время живем. Потомки обзавидуются.
Не получится в СКВ :незнаю: ... С Пятницы (19-го Апреля), во всех банках Украины приостановлена выдача валюты (у меня закончился депозит) и выдача депозита в СКВ была приостановлена до 22.04.2019 (по информации банка). А там будем посмотреть ...

Зеленський: Я повинен захищати українську мову і я буду це робити

Зеля не назвал имена будущих руководителей минобороны и генштаба. Говорит, шо есть на эти посты боевые генералы, но договорено пока не оглашать их имена.

Анатоль Гриценко и беглый Лебедев? или сразу из ГШ РФ будет ах какой кандидат... или Лысого из Квартала поставит? мне вот уже совсем интересно, как армия всё это воспримет... эх, всё-таки зря, что мы не стали "киевской хунтой"!

Назад
Зверху Знизу