Козел, однозначно. Найти Вам фото Януковича вместе с Порошенко? Какие мы должны сделать выводы? А еще у меня есть мои фоты в пионерском галстуке.
Без всякой привязки к Гордону. Просто ради справедливости.

Приєднуюсь!
Наше суспільство не просто чорно-біле, а чорно-біле в кубі. Як діти. Хоча, звичайно, це певою мірою пояснюється війною.
Я наприклад, частенько дивлюсь 112-й канал. І мені вже не раз говорили знайомі, патріотично настроєні люди: " Як ти його дивишся, це ж вороги!" А я дивлюсь, і бачу там багато цікавих людей, і чую непогані речі. Справа в тому, що погані, антиукраїнські там теж є, але я їх "просікаю", і вони не зроблять з мене поборника "руськаго міра". Бо я КОЖЕН канал дивлюсь не тільки очима, а й мізками. Гордона теж дивлюсь, до речі, і він мені найчастіше подобаєтьс. Але іноді каже таке, з чим я не згоден. Ну то й що?
Велику проблему я бачу не Гордонах, Зеленських, Лободах чи певних каналах. Проблему бачу в тому, що люди не думають, і ними дуже зручно маніпулювати. Скажу навіть більше: це взагалі властиво людству, але в деяких країнах особливо.

І в цьому, як і в багатьох інших речах, ми, на превеликий жаль, схожі на нашого сусіда-невігласа.