Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
as266, я никогда на бояны старался не указывать, ибо все периодически боянят
Он вместо Володьки, ему можно:D
Кстати, один знакомый суслик (ты его не знаешь)) тоже любитель на баяне слабать)

Кремль не займається московським вояжем Плотницького - Пєсков

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявляє, що приїзд ватажка угруповання "ЛНР" Ігоря Плотницького до Москви "не є питанням" Кремля.
Про це повідомляє у п'ятницю Радіо Свобода.

"Приїзд Плотницького в Москву – це не питання, яким займається адміністрація президента", – сказав він.

Пєсков наголосив, що, як і раніше, не коментує ситуацію з Плотницьким і "ЛНР".

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

gh6jfe.webp

Козел, однозначно. Найти Вам фото Януковича вместе с Порошенко? Какие мы должны сделать выводы? А еще у меня есть мои фоты в пионерском галстуке.

Без всякой привязки к Гордону. Просто ради справедливости.

Президент України Петро Порошенко і федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель на полях саміту Східного партнерства у Брюсселі обговорили небезпечний розвиток ситуації на Донбасі, а також ситуацію у Луганську. Про це УНН повідомили у прес-службі Адміністрації Президента.

"Сторони обговорили небезпечний розвиток ситуації на Донбасі, спровокований порушенням режиму припинення вогню російськими бойовиками, включаючи випадки обстрілів цивільних об’єктів, а також ситуацію у Луганську", - йдеться у повідомленні.

Екс-радник Трампа Флінн може піти на угоду зі слідством у справі про російське втручання у вибори, - The New York Times
Адвокати колишнього радника президента США з національної безпеки Майкла Флінна повідомили команду юристів Дональда Трампа про припинення контактів з нею з питань очолюваного спецпрокурором Робертом Мюллером розслідування передбачуваного російського втручання в американські вибори.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на Newsru.com, про це повідомила напередодні The New York Times з посиланням на чотири джерела, що мають стосунок до справи.

Як наголошується в статті, цей крок може свідчити про співпрацю Флінна з держобвинувачами або веденні переговорів про угоду зі слідством.

Ну всьо, пацаны.
Миха-65, куратор темы зрадовысосов лишил меня возможности писать в теме зрадовысосов (тех, кто высасывает зраду) .:ридаю:
Пацанам счастье привалило .

Сначала расшаривали цифру в 10 погибших, потом 8, потом 6, из которых двое впоследствии нашлись. По итогу, вроде бы погибших 4.

Украина запустит серийное производство реактивных систем залпового огня с 2018 года.
Об этом сегодня журналистам сообщил секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины (СНБО) Александр Турчинов, передает корреспондент РБК-Украина. "Эта технологическая линия обеспечит весь спектр для реактивных систем залпового огня, начиная от 300 мм и меньше. Сегодня перед нашими оборонными предприятиями стоит задание обеспечить производство всех боеприпасов, которые используются Вооруженными силами Украины", - сказал он. Турчинов отметил, что в 2014 году у Украины вообще не было ракет для реактивных систем. При этом секретарь СНБО также добавил, что стратегическим заданием Украины является выход на новые рынки сбыта вооружения. "Для нас очень принципиальным является вопрос, чтобы мы могли обеспечить интеграцию нашего оборонно-промышленного комплекса в оборонно-промышленный комплекс наших стратегических партнеров - Европейского союза, Соединенных Штатов Америки. Кроме традиционных рынков (страны Азии, Африки) для нас очень важно выходить и на новые рынки, в том числе рынки Европы и Америки", - добавил Турчинов.
Полный текст читайте здесь:

Так це звичайний «єксперт» таких багато. Як наш Вася, тількі цей зі своїми фантазіями їздить та дає вистави у сільських клубах. :збентежений:

Вот. Вот мне последнее время нравится это определение -- эксперт. Да, *****, какой он на йух эксперт? эксперт, это высококлассный специалист узкой специальности с опытом работы. Вот, например, автомеханик со стажем 40 лет, может быть автоэкспертом по ДТП, кто кого и как ударил. Или бухгалтер со стажем 30 лет может быть экспертом-аудитором. Или врач-хирург (травматолог) может быть судмедэкспертом. Или человек, отучившийся 5 лет в школе милиции на криминалистическом факультете может быть экспертом-криминалистом. Или генерал-штабист может быть экспертом в тактике и стратегии. Другое.

Но какого лысого эти двадцатилетние девочки и мальчики на канале 112 эксперты по военно-политическим вопросам?

Вы прослушали краткую экспертную лекцию эксперта по экспертам. ))

Он вместо Володьки, ему можно:D
Кстати, один знакомый суслик (ты его не знаешь)) тоже любитель на баяне слабать)

Ему надо об этом почаще указывать. Он старается, но наверное еще не достаточно хорошо.

Типово
Цитата:
Допис від as266
От не подобається він мені, я маю його зрозуміти поки....Для чого, куди хоче,а чи просто патріот,чи до ВР настрополився?
Но каже добре.
Так це звичайний «єксперт» таких багато. Як наш Вася, тількі цей зі своїми фантазіями їздить та дає вистави у сільських клубах.

Так от і переживаю шо може бути сракашвілі 2,***ть тих експертів більше стало чим в психіатричній лікарні хворих,таке відчуття шо багато втекло з вітам.Жартую...
Но чим ближче до виборів тим більше маразму.

Козел, однозначно. Найти Вам фото Януковича вместе с Порошенко? Какие мы должны сделать выводы? А еще у меня есть мои фоты в пионерском галстуке.

Без всякой привязки к Гордону. Просто ради справедливости.
:D:пиво: Приєднуюсь!
Наше суспільство не просто чорно-біле, а чорно-біле в кубі. Як діти. Хоча, звичайно, це певою мірою пояснюється війною.

Я наприклад, частенько дивлюсь 112-й канал. І мені вже не раз говорили знайомі, патріотично настроєні люди: " Як ти його дивишся, це ж вороги!" А я дивлюсь, і бачу там багато цікавих людей, і чую непогані речі. Справа в тому, що погані, антиукраїнські там теж є, але я їх "просікаю", і вони не зроблять з мене поборника "руськаго міра". Бо я КОЖЕН канал дивлюсь не тільки очима, а й мізками. Гордона теж дивлюсь, до речі, і він мені найчастіше подобаєтьс. Але іноді каже таке, з чим я не згоден. Ну то й що?
Велику проблему я бачу не Гордонах, Зеленських, Лободах чи певних каналах. Проблему бачу в тому, що люди не думають, і ними дуже зручно маніпулювати. Скажу навіть більше: це взагалі властиво людству, але в деяких країнах особливо. :) І в цьому, як і в багатьох інших речах, ми, на превеликий жаль, схожі на нашого сусіда-невігласа.

Ну всьо, пацаны.
Миха-65, куратор темы зрадовысосов лишил меня возможности писать в теме зрадовысосов (тех, кто высасывает зраду) .:ридаю:
Пацанам счастье привалило .
Лизоблюд!!11 Где мои посты???777:D:D:D

Обижусь, вообще ничего писать не буду. Будете скучать -- где Суслик, где Суслик? А я буду читать и плакать. ((

Суслик умеет обижаться ?
Та никогда такого не было, и вот опять. ))
А обижаться там вообще не на что.:пиво:

Лизоблюд!!11 Где мои посты???777:D:D:D
вы не представляете, что значит для писателя писать в стол ! ))

Правоохранители проверяют информацию о*"минировании" здания Госдумы в*центре Москвы после анонимного звонка с*угрозой взрыва, сообщил РИА*Новости источник в*экстренных службах. Далее:

Назад
Зверху Знизу