Статус: Офлайн
Повідом.: 18068
Повідом.: 18068
Собаки лають, вітер віє, а караврн іде (с)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Через якийсь час будуть знову вибори, при владі може бути якийсь другий блок, а голову громади , якщо він сабе добре показав, знову люди виберуть. А до якої партії його припишуть, то другорядно. Це в великих містах, де люди один одного не знають навіть якщо живуть в одному під'їзді , де дійсно можуть бути осередки тих партій може воно й так, а в сільському районі , чи в окремо взятому селі, воно зовсім по іншому. Треба провести вибори, кандидати повинні бути від партій, наглядачі , члени комісії. Коротше, є виборча комісія , а в ній голова з секретарем, є ще сільрада в якій буде виборча дільниця і навіть не одна, назначать всіх участників процесу хто і від кого , проведуть вибори. І на бумазі, як в бухгалтерії крепкого колгоспу, все буде добре і гарно.)))а приналежать до БПП.
Убедительней всех был*Эрдоган. Он*сделал заявление, которое должны услышать и*в*Пекине, и*в*Лондоне. «Сегодня отправляется первый состав по*железнодорожной линии Баку-Тбилиси-Карс, которая имеет стратегическое значение для*всего региона, в*частности для*Азербайджана, Грузии и*Турции.
Люди приписуються до партії
на практиці. В сільскій місцевості, особливо якщо вибори голови сільради, а зара голови громади.партія приписує їх собі.
А голова громади може бути безпартійним?Такого не може бути, якщо людина не подасть заяви на вступ до партії.
Унаслідок диверсійного нападу під Києвом загинула Аміна Окуєва
Напад диверсантів відбувся у селищі Глеваха під Києвом.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ.
Унаслідок нападу Аміна Окуєва загинула. Адам Осмаєв залишився живий. Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ті шо самі себе висунули, але й це не значить , що самовисуванець не може бути ****** якоїсь партії.А хто такі самовисуванці?
Таки достали ее![]()
Таки достали ее![]()
это в теории, а он правильно сказал - на практике все по-другому. приглашают кандидата в райдержадминистрацию к высокому начальнику и проводят воспитательную работу(я говорю не про угрозы). такое было при всех партиях и во все времена. не думаю что сейчас исключение, хотя хочу ошибаться. В селах 90% заранее знают у кого есть шансы победить, соответственно и в больших кабинетах тоже знают на кого ставить, а им нужен победитель.На практиці.
Такого не може бути, якщо людина не подасть заяви на вступ до партії.
Людина сама-себе вписує до Партії.
так таки так. ))) Так я до того і веду. Що в більшості випадків , особливо в сільській місцевості , судячи з того досвіду що маю, бо в організації виборів приходилось приймати участь не раз, обраний голова сільради більше буде як самовисуванець.чи не так?
Какое там празднество... все только начинается. Вон ***ло заявило, что украинский народ нужно принуждать к дружбе. Образно я выразился. А то сейчас найдутся те, кто заплюет...Да. Враг ещё силён. рано праздновать победу.
А как я любила этот супермаркет, особенно тот "Амстор", что возле цирка, постоянно там скуплялась. Лучшего не видела: ни "Ашан", ни "Новус", ни "Сельпо" с тем "Амстором" не конкуренты, на мой вкус. И так разрушить.Амстор по б. Шевченко, 29.10.2017, два часа дня:
потому что, согласно закона о выборах кандидаты и от партий должны быть.приглашают кандидата в райдержадминистрацию к высокому начальнику и проводят воспитательную работу(я говорю не про угрозы). такое было при всех партиях и во все времена.
Ну, а почему бы *****ам не ******* граждан Украины, не взрывать военые объекты если Украина никак не отвечает на терракты и диверсии?Унаслідок диверсійного нападу під Києвом загинула Аміна Окуєва
Напад диверсантів відбувся у селищі Глеваха під Києвом.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ.
Унаслідок нападу Аміна Окуєва загинула. Адам Осмаєв залишився живий. Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.