Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
fgbcj6.webp

Sergey Prach‏ @sergey_prach 5 мин.5 минут назад
Еще Sergey Prach Ретвитнул(а) stacy kind
Американське Закарпаття: �� на кордоні США затримано багато тон моркви, в якій виявлена *******

gacf3e.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Года два назад появились Фиаты.. только одна модель.. потом добавили вторую- чуть побольше.
Они очень дешевые.. просто копеечные.. И очень быстро стали довольно популярными.
Недавно узнал, что тут в округе есть один салон Альфа Ромео.
Из французских- очень редко катаются стаааааренькие Ситроены годов 60-х.. а может и 50-х.. совсем крошечные.. как горбатые Запорожцы.
Китайских, кстати, тоже нет практически.
Смешно было, когда я приехал в Харьков и один мой друг доказывал мне, что тут просто полно китайских машин и они захватывают американский рынок. Он так убеждённо это доказывал, что я даже начал сомневаться.. может он и прав.. :D Было это 10 лет назад.

Veseliy Kyiv‏ @OKazymov 8 ч.8 часов назад
Еще
Просто посмотрите на это ебло.Которое вчера взяли во время передачи денег(200 000$), лыбится.Дали бы ей лет 10, другие уж не будут улыбаться
gcfaf3.webp

Житомирянин‏ @Aleks_Kovalyuk 1 ч.1 час назад
Еще
Родина Заліщук мутить з Клименком, Шабуня найобує грантодавців, Лєщ шістка у Григоришина, Найем сосе у всіх олігархів по трохи. А ви і далі, зрадойоби дрочіть на "антикорупціонерів" і кляніть Пороха.

Года два назад появились Фиаты.. только одна модель.. потом добавили вторую- чуть побольше.
Они очень дешевые.. просто копеечные.. И очень быстро стали довольно популярными.
Недавно узнал, что тут в округе есть один салон Альфа Ромео.
Из французских- очень редко катаются стаааааренькие Ситроены годов 60-х.. а может и 50-х.. совсем крошечные.. как горбатые Запорожцы.
Китайских, кстати, тоже нет практически.
Смешно было, когда я приехал в Харьков и один мой друг доказывал мне, что тут просто полно китайских машин и они захватывают американский рынок. Он так убеждённо это доказывал, что я даже начал сомневаться.. может он и прав.. :D Было это 10 лет назад.

літом дивився пиж 3008 - автівка бімба. та й прайс на неї найадекватніший.

Андрій Дзиндзя додав 12 нових світлин.
48 хв ·
Світлана Заліщук володіє 2 квартирами, про це всім відомо, не має сенсу повторюватися, а от батька та брата ще ніхто не перевіряв! У Світлани Заліщук не дуже велика родина, це вона, тато та брат. Але... 9 (Девять!!!) об'єктів нерухомості! НАВІЩО?????
Батько, Заліщук Петро Васильович, справді купив нерухомість у Миколаївській області, але Світлана не розповіла, що в кінці 2013 року він купив ділянку біля Януковича в Петрівцях, де нерухомість дуже недешева!
Судячи зі всього, на пенсію чоловік вийшов задля уникнення відповідальност перед законом за афери банку "Капітал"! Якійсь цікавий пенсіонер... Купляє два об'єкти нерухомості і ще один отримує у Жашкові у спадок!
Брат: Заліщук Володимир Петрович
Хочу окремо звернути Вашу увагу на нерухомість брата. Він також купив два об'єкта нерухомості у Петрівцях. Найцікавіше, що один з них був куплений під час Революції Гідності! Також нещодавно була куплена зімельна ділянка на березі Київського моря, у селі Пилява, ціна ділянки біля 40 тисячь доларів. Причому деякі з об'єктів брат купляв вже будучи банкротом, майно його фірми зараз знаходиться під арештом. А судячи з великої кількості фото Світлани з цих локацій, можна припустити, що саме вона є реальною власницею.

остальные фото тут

cbg3fa.webp

f6gfeg.webp

Роман Пелех
1 год ·
Дивлюся стрім Шрайка. Якийсь третій чувак, росіянин, який бере участь в програмі (ніяк не можу його прізвище запам’ятати), коментуючи майбутні вибори приводить приклад США де прийшов до влади успішний бізнесмен, і Чехії де прийшов теж місцевий мільйонер і говорить не дослівно: «я не думаю, что Украина так уже забитая деревня, что здесь рано или поздно не пойдёт запрос на такого человека вне системы».
А нічо, шо у нас в країні якраз і прийшла людина не з системи, успішний бізнесмен, якого і в рейтингах раніше не було? Невже всі забули подив всіх «аналітиків» коли в перші рейтинги після Майдану увірвався Порох на першому місці. Роман, де ви таких аналітиків берете?)
І ще в мене питання, як так виходить, що у Шрайка 100 000 підписників а дивиться стрім одночасно 140 людей? Коли наприклад у Тапольского 15000 і буває на піку 350 он-лайн, я вже не говорю про загальну кількість переглядів.
На цей раз більш-менш адекватним виглядає Казанский. Бо то шо там Шрайк розказував про Гройсманюка я чуть поржав... не з назви, а з логічної цепочки.
Такіє дєла.

Нас читают
Вот, только Балик восскучал - опачки!)))

КРЫМский бандеровец‏ @CrimeaUA1 2 ч.2 часа назад
Еще
Поклонская на Красной пл. полощет генпрокурора россии,щебечет о святых, ******ах, бандеровцах и польских интервентах

Юрій Луценко додав 2 нові світлини.
7 год ·
Злочинна схема так званих "податкових майданчиків"екс-глави Мінздоха О. Клименка використовувала банк «Капітал» для грошових перерахувань, направлених на незаконне відшкодування ПДВ та виводу готівки.
Сьогодні Військова прокуратура проводить 25 обшуків по місцях проживання екс- керівників банку.
Одним із керівників його Київського відділення був батько народного депутата України від БПП.
Знаючи послідовну антикорупційну риторику цього народного депутата, викликає подив заява про невинуватість родича.
Закон один для всіх.
Родинні стосунки не можуть бути ні обтяжуючою ні реабілітуючою обставиною.

Ого!

распад и неуважение‏ @VictorKvert2008 2 ч.2 часа назад
Еще
Фирма Appleby, представляющая интересы людей, хранящих деньги в Бермудских офшорах, предупредила, что данные украли....

Рукопожатий Офшор™‏ @iddqd_ua 2 ч.2 часа назад
Еще
Мосійчук настільки істота, що навіть на смерті пацана намагається заробити дивіденди. І дотопити у тому гівні згвалтовпний і тричі проданий і розп'ятий за рублі українсткий націоналізм.
А колись з гордістю ховали той значок за відворотом піджаку. Жиза *****.

Людиноподібний робот на ім'я Софія, створений американською компанією Hanson Robotics, отримав підданство Саудівської Аравії.

Як передає Khaleej Times, Софія стала першим роботом в світі, що отримав громадянство.

Оголошення про надання громадянства Саудівської Аравії було зроблено в ході саміту Інвестиційна ініціатива майбутнього в Ер-Ріяді.

Під час виступу Софія заявила, що їй випала честь отримати громадянство. "Я дуже пишаюся цією унікальною відзнакою. Це історичний момент - бути першим роботом в світі, що отримав громадянство", - сказала вона.

Назад
Зверху Знизу