Статус: Офлайн
Повідом.: 7240
Адреса: ХТЗ
Повідом.: 7240
Адреса: ХТЗ
А Ваші поля чим засаджені? Що, нічим? Тобто, якщо перефразувати відомий вислов: "Кожен, хто блискуче розбирається в сільському господарстві, знає що, де і коли потрібно сіяти, чомусь працює або сантехніком або сидить в якості пенсионера на лавці!"![]()
маю спадщину. Хатка, трохи землі. Почав корчувати старі дерева, маю намір посадити горіховий сад. Зараз підбираю кращий сорт. Якраз до пенсії ввійде в повну силу. Так ось, купити тон п'ять гарного перегною проблема. Бо навколо ті самі латифундуії з соняшником і кукурудзою.
Володимир, хоч смійся, хоч плач, але с/г кооперативи "наше фсьо". І ще...Я пам'ятаю, як ти колись написав, що це нормально, що Нац. Гвардія закупила вантажівка в МАЗа, а не в українського виробника. Мовляв, база в нього міцна. Я вважаю це або фатальною помилкою, або зрадою, уже тепер створювати технологічну залежність від союзника нашого ворога. Україна в змозі створити власний цикл вантажівок. Можливо, треба купити лінію моторобудування, але не думаю, що це дорого чи неефективно. В Білорусі ж змогли домовитись про китайські дизелі.

а я вже пакую валізи в Київ. От йопт!
"О хосподя!" Я уже который час тру про ограничения монополизма. Во всех галузях. В том числе на авторынке.