Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Да, вначале так и было, сразу сделать в масштабах нельзя, а потом....потом все возвращается ...торговля с врагом увеличилась...за год прошедший.

цена на углеводороды + уголь теперь у них покупаем. тот что везли раньше из дыры. блокада такая блокада.

АХАХАХАХА :іржач:

ghfd3j.webp

Читаю новости, модернизируют ЗРК Печору. Значит руки и до этого металлолома дошли. Куму позвонил, он как раз 30 лет назад служил на них. Говорит не плохой комплекс, но это уже прошлое.

Хотя, ПВО много не бывает. Вон эти, как их, не знаю кто, из Печоры еврейский самолет на днях завалили.

bbh3gc.webp

Порох - моща! Лето наколдовал возле дома себе)))

h2gjbc.webp

Очевидцы гибели лайнера Ан-148, который разбился спустя несколько минут после вылета из аэропорта Домодедово, рассказали, что перед крушением услышали громкий хлопок, — подумали сначала, что взорвалась котельная, сообщает Telegram-канал Huepub.

Самолет потерпел крушение неподалеку от частных домов: его обломки упали всего в нескольких десятках метрах от них.

По некоторым данным, пилот сообщил диспетчеру о неисправности и собирался посадить самолет в Жуковском. По информации РЕН ТВ, лайнер не был обработан противообледенительной ***костью — от этого отказался сам капитан воздушного судна.

Обычно техслужбы аэропорта проводят работы по предотвращению появления замерзших осадков на корпусе самолета, которые могут ухудшить аэродинамические свойства воздушного судна. Для этого используют противообледенительную ***кость, растапливающую осадки и предотвращающую появление новых во время полета.

Самолет Ан-148 «Саратовских авиалиний» следовал по маршруту Москва — Орск и разбился днем 11 февраля в Раменском районе Московской области. На борту находились 65 пассажиров и шесть членов экипажа, все они погибли. МЧС России опубликовало список тех, кто находился на борту.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чудо-ВаЩе

@CompDEMON
3 ч.3 часа назад
Еще
МН-17 і іспанський диспетчер і кілометровий винищувач дубль два.

ghgd5h.webp

Киевский

‏ @Ale4kko
2 год.2 години тому

Вата дико возмущается почему украинцы не скорбят о навернувшемся российском самолете?
Да потому же почему в СССР в свое время не скорбели о навернувшемся лайнере Вильгельм Густлов.

Максим Каммерер
10 хв ·
Щось схоже на цитату Бутусова Метісса...

...Джим Маттіс: Неправильна спроба Сирії на збентеження бійців, підтриманих США...
Батальйон біля 300 військовослужбовців, лояльних до Башар Асад, який підтримувався артилерією, танками, ракетами-множинами та міномети, перетнув усталену деконфліктову лінію і розпочав обстріл району, де спецназові сили США консультують підрозділи сирійських демократичних сил в їхньому остаточному поштовху, щоб перемогти ISIS в долині річки Середній Євфрат...Американська відповідь була такою ж швидкою, як і руйнівною.

Американські військові літаки, яких закликали американські війська, розгромили наступаючі сили, покараючи повітряні удари, знищуючи два танки, більшу частину своєї артилерії, вбиваючи принаймні 100 бійців та змусивши інших побувати у поспішному відступі.

З іншого боку, один боєць SDF був поранений, але не було жертв США.

Звертаючись до журналістів у Пентагоні в четвер, міністр оборони Джим Маттіс назвав весь епізод "здивування".

"Чому я кажу, що це здивування? Я поняття не маю, чому вони атакують там. Відомі сили там. Очевидно, що росіяни знали ", - сказав Маттис.Сполучені Штати використовували телефонну лінію для деконфлітації, щоб попередити росіян, що США збираються ******* ударні сили з повітряними ударами, і росія запевнила, що в США не було росіян серед прорегієних сил.

У залі засідань департаменту оборони Сенату в четвер, Де СР Вірджинія Сіті Тіма Кайне засумнівався в тому, що влада США здійснює повітряні удари проти сирійського уряду.

Але Маттіс сказав, що відповідь США була виправданою, оскільки вона була в сфері самооборони, і США завжди мають право захищати себе.

"Ми не займаємося Сирійською громадянською війною. Ми є там, щоб боротися з ІСІО, це те, що робили ці війська, координуючи страйки проти ISIS ", - сказав Маттис. "Чому вони вирішили почати цю атаку, вам доведеться попросити їх. Ми не знаємо "...

Максим Каммерер додав 2 нові світлини.
2 год ·
Справа - фото з під Іловайську, підбитого українськими воїнами, зліва танчик з відеоряду переговорів терористів вагнерівців в Сирії, підбитий ніби американцями...

j6baaf.webp

gcca3c.webp

Максим Каммерер
58 хв ·
На фото - провокатор ***ло-****** з партії свобода Йохан Гуденус з Алісою Виноградовою - феменкою - на Віденському балі перед тим як здійснити брудну провокацію проти Порошенка (молодий гестапівець - без окулярів)...

А його партійний фюрер - лідер ультраправої Партії свободи партагеноссе Гайнц-Крістіан Штрахе стверджує, що Косово належить Сербії...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

jegff4.webp

а в Сиэтле как цены?
Не знаю.. я там не был никогда.
Сейчас глянул квартиры...
Судя по ценам, немного дешевле, чем в ЛА. Но то таке.. Я не знаю, есть ли там налог штата.. это примерно 10% от прибыли..
Но то, что там дешевле, чем в СФ- это точно.
Нигде в америке нет места, где дороже. СФ уже пару лет, как обогнал в стоимости жизни Манхеттен.. а это надо было очень постараться.

РБ головного мозга

@belamova
9 ч.9 часов назад
Еще
Просто посмотрите на реакцию Илона Маска во время запуска Falcon Heavy

Назад
Зверху Знизу