Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Правильно пишут умные люди:
Блокада дело нужное.
Но подсуетились мутнорылые Сьома-Поросюк и все испортили.
Один в один, как на выборах в Кривом Роге. ИМХО.

Я теж не в захваті від цієї двійки, але ж чому ваші вумні:) і мабуть високодуховні люди не почали це гарне діло?

Переломних було декілька... Власне такого домінування вати, як у Донецьку і не було, а були трупи руських на Римарській, було побиття Васі Рябка, коли мітінг вже розійшовся, а музиканти збирали апаратуру. Поки мітінг був, не наважувались напасти... Було побиття у якому медсестра відзначилась, там також напали на хлопців, які залишались останніми (і їх було мало), а більшість митингувальників вже пішла... Качелі були до 27-го квітня, після того вже ***** лише гадила поза очі.
+
якби Беркута не заблокувала допомогу під Чутово ***** і до 27 квітня не дотягнула би.

Переломних було декілька... Власне такого домінування вати, як у Донецьку і не було, а були трупи руських на Римарській, було побиття Васі Рябка, коли мітінг вже розійшовся, а музиканти збирали апаратуру. Поки мітінг був, не наважувались напасти... Було побиття у якому медсестра відзначилась, там також напали на хлопців, які залишались останніми (і їх було мало), а більшість митингувальників вже пішла... Качелі були до 27-го квітня, після того вже ***** лише гадила поза очі.

Я працював у Харкові в 2008 році. Возив мене водій Володя, маленький рудуватий чоловічок, якийсь ввесь недомитий, як зовні, так і всередині. Питаю його - як вважаєш, куди мусить Україна йти? Він не замислюючись, як людина, для якої не залишилось сумнівів, відповідає: "До Росії!" Чому? Там диктатура, рівень життя набагато нижчий, ніж в Європі, вони воюють постійно. Хіба не краще взявши за зразок Польщу, Румунію йти в Європу, стати справжніми громадянами планети?
Ні, каже, не краще!
Як так? Чому?
Бо в мене в Бєлгороді родичі!:іржач::іржач::іржач:

:рл:
Савченко спробувала перелізти через паркан, щоб проникнути на завод зброї у Вінниці.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Почему охрана военного завода не применила ****** для защиты военного завода ?
Охрану наказать.

Нам своє діло робить.
Саме так.:yahoo:

Що до блокування то тут проблему треба розглядати в контексті. Почалася гра навипередки .Улія в Вашигтоні,а дехто руками "Семенів" біля лінії з ОРДЛО.І все виключно заради свого зиску.:)

Почему охрана военного завода не применила ****** для защиты военного завода ?
Охрану наказать.

Этот вопрос мне задавала мама, когда *****ы штурмовали наши военные городки в Крыму. Я не знал, что ей ответить.:confused:

Этот вопрос мне задавала мама, когда *****ы штурмовали наши военные городки в Крыму. Я не знал, что ей ответить.
Измельчал Ху@лостан. Тока одного зеленного гадячеловечка удалось наскрести в феврале 17.

Вася, вибачай, але чи не зарано ти себе пророком Божим уявив? Якось я не розумію чому я маю щось робити за твоїми вказівками... Якщо хочеш щоб тебе сприймали, памятай що ти така ж людина, як і оточуючи.. Якось так.

Я теж не в захваті від цієї двійки, але ж чому ваші вумні:) і мабуть високодуховні люди не почали це гарне діло?
Потому что оооооочень хочется потребовать от других сделать дело.
А потом смотреть и критиковать - правильно сделали,или неправильно.....

Мои слова относятся только к тебе.
Ты - требуешь от "вумных" и "патриотичных".
Но ты требуешь сделать то,что ты считаешь нужным.

А если эти "вумные" действительно умные,и что-то знают другое ?
И действительно думают и УЖЕ делают по своему "вумному" ?

Ну ведь правда - задумайся !
Без оскорблений придумай......попробуй найти не глупое и не злое обьяснение - пойми,что ДЕЛО делается...

Измельчал Ху@лостан. Тока одного зеленного гадячеловечка удалось наскрести в феврале 17.

А как организовать, чтобы у нее землю забрали и передали настоящему ветерану АТО? Обидно...

Этот вопрос мне задавала мама, когда *****ы штурмовали наши военные городки в Крыму. Я не знал, что ей ответить.:confused:
Там давались команды из Киева,не стрелять.
Кто дал команду охране военного завода, нарушить устав,инструкции, режим охраны военного предприятия ?
Почему не применено ****** ?

Потому что оооооочень хочется потребовать от других сделать дело.
А потом смотреть и критиковать - правильно сделали,или неправильно.....

Мои слова относятся только к тебе.
Ты - требуешь от "вумных" и "патриотичных".
Но ты требуешь сделать то,что ты считаешь нужным.

А если эти "вумные" действительно умные,и что-то знают другое ?
И действительно думают и УЖЕ делают по своему "вумному" ?

Ну ведь правда - задумайся !
Без оскорблений придумай......попробуй найти не глупое и не злое обьяснение - пойми,что ДЕЛО делается...

А подшипники на генератор немецкие в комплекте! А на передние ступицы роликовые еще СССР выпуска...:клас::кручусь:

Там давались команды из Киева,не стрелять.
Кто дал команду охране военного завода, нарушить устав,инструкции, режим охраны военного предприятия ?
Почему не применено ****** ?

НЕ было команд таких. Часовой ОБЯЗАН защищать свой охраняемый объект.
ВОХРа тоже сначала предупреждает, потом в воздух, потом на поражение.
Гадя это знала. Другое дело если ночь и на пост только что заступил таджик, прослуживший три месяца. :D

+
якби Беркута не заблокувала допомогу під Чутово ***** і до 27 квітня не дотягнула би.

Заблокували на добу. То більш позлило, ніж зупинило. Беркута ще довго грабували на дорогах, десь до вересня, транзитні волонтери скаржилися, що без грошей через Харків не проїхати. А весною 14-го перевантажували на машини з харківськими номерами та в обїзд постів возили броніки для ЗСУ, було... Хто хотів, добирався і до Харкова, і до передмість Славянська.

велл в главном нашел себя, рассказывает про барыжный уголь, ХФ большой окоп информационной войны - так он говорил?

Та шо тут думать? Агент Кремля однозначно.
Тщательно скрывался, писал гадости про Россию здесь, чтобы на 3й год выполнить секретное задание путина и написать здесь про барыжный уголь.

Дядя Вова а акваланг освоить слабо ?

Чё это слабо? Мы тут недавно выясняли, что Владимир у нас человек, разбирающийся во всём - начиная от ботинок, заканчивая астрофизикой. Думаю, что акваланг для него ваще проблемой не будет. :)

Зброю сепарам забезпечують росіяни. А наші олігархи під прикриттям влади шлють їм все інше до рацій включно.

То чувство, когда то, что всё время до этого слышал от ******ов, читаешь, в итоге, у представителей соседней ветки...

Назад
Зверху Знизу