Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Igor Stokoz

1 Std ·

Це треба вміти так прожити життя, щоб твоя смерть стала святом для всієї України. Ех, жалько, не вживаю, випив би за те, щоб чорти ретельно робили свою справу
Блин, не успеваю за всем!!!! Но не зря, оказюется, я сегодня бокал вина дернула. Еще совесть мучала, что просто так, ан нет! Причина что надо!
Реально не успеваю, но хочу и согласится и нет с СЕПСЕП-
Один раз скажу.

Меня никогда не привлекали срачи.
Любые.
И оскорбления.
Любые.
Я ВСЕГДА помню, что эту ветку читают. Не только те, кто тут трётся.
Это ветка новостная. Спасательная для многих.
Да с ЛЁГКИМ флудом.
Переходы на личности ВСЕГДА - мерзко. Заходы задрачивающих - это ******, через которое я просто переступаю.
Я имею мнение обо многих персонажах - и здесь, и там (туда не хожу уж много времени, хотя иногда, когда здесь дают ссыли, то захожу, окунаюсь по саму шию и бегом, как от огня).
Никогда нет ОДНОГО, кто начинает **** - всегда есть повёвшийся на провокацию. Мне это всегда неприятно видеть.
Поэтому, прости, я как не вступала в перепалки, так и не собираюсь это делать впредь.
Даже если я иногда знаю чуть больше - я здесь это ляпать не хочу. Я не знаю кто это прочтёт, кроме нас с тобой и десятка-двух тех, кому я могла бы довериться. Как икривят эту инфу те, кто мастерски это делает.
Пером-топором, по пословице. У меня в стране война, я хочу, чтоб мы победили. А это (срачи) - отвлекающие маневры. Мой фронт - информационный, а не на лавке.
Прости, если разочаровала.
С выделенным соглашусь особо, и еще, и еще раз поблагодарю за работу. А про метод "не вступления/не вступания" вспомню слова Балика, разумеется не дословно, у меня, как всегда, без ссылок, он писал, что в таких случаях он спорит, преписывается, общается с провокатором не для себя, потешить свое самолюбие, не для провокатора, а для читающих, чтобы аргументировано уложить на лопатки того провокатора. Не знаю, поняли ли вы про что я? Разумеется, когда речь не идет об обычных оскорбления. Но получалось у него мастерски, как у моей знакомой, которая 25 лет проработала в психушке, которая разговаривает таким спокойным тоном всегда, что иногда кажется, что я ее пациэнтка:D.

С фейсбука
ПОЧЕМУ ВЗОРВАЛСЯ МОТОРОЛЛА - информация от агента Госдепа

3.jpg

5e852a34a91d9bc1159c8dc39f98e821.webp

В СБУ и МВД подтвердили смерть "Моторолы"
В МВД считают, что "Моторолу" убили "свои же".
В Министерстве внутренних дел Украины подтвердили факт смерти одного из лидеров самопровозглашенной ДНР Арсена Павлова с позывным "Моторола". Об этом сообщил пресс-секретарь ведомства Артем Шевченко на своей странице в Facebook вечером в воскресенье, 16 октября.
"Террорист Арсений "Моторола" Павлов – уничтожен. Похоже, что своими же подельниками по человеконенавистническому террористическому интернационалу. Таков печальный, но справедливый конец всех таких ублюдков на нашей украинской земле", – написал Шевченко.

Смерть "Моторолы" подтвердил и советник главы Службы безопасности Украины Юрий Тандит.
"Могу подтвердить информацию, о которой говорят сейчас СМИ – об убийстве Арсена Павлова… человек, который совершал преступления против целостности Украины и фактически был нами объявлен в розыск, убит сегодня в жилом доме", – сказал он

1894615.webp

Предстоит интенсивное обследование: Жемчугов прибыл в Кельн на лечение.
Wx600_567223.jpg

Шансы на раскрытие есть: Геращенко рассказал о прогрессе в деле об убийстве Шеремета
В расследовании убийства журналиста Павла Шеремета есть прогресс.

"Я общался с сотрудниками, которые имеют отношение к этому делу… Могу сказать, что прогресс есть, и шансы на раскрытие этого дела есть. Я хочу сказать следующее, что даже ******** Георгия Гонгадзе было расследовано, и лица, которые организовали это ********, привлечены к ответственности… Заказчик (убийства Гонгадзе. - Ред.) может быть тогда назван, когда в этой стране будет верховенство права и большинство граждане будут хотеть установления истины", - сказал Геращенко.

Следствие по делу Шеремета через суд получило доступ к данным мобильных операторов
"Я лично имею свою точку зрения по делу Шеремета. И моя версия заключается в том, что заказчики его убийства – это лица, которые находятся на территории РФ", - добавил он.

Я хочу сказать следующее, что даже ******** Георгия Гонгадзе было расследовано, и лица, которые организовали это ********, привлечены к ответственности… Заказчик (убийства Гонгадзе. - Ред.) может быть тогда назван, когда в этой стране будет верховенство права и большинство граждане будут хотеть установления истины

"у нас есть такие приборы, но мы вам о них не расскажем?"

Гарний день.
viburnum+
моторола -

Главный лифтёр Украины(с)
cb32d027fdfa.jpg

Necro Mancer @666_mancer
"Что меня больше всего поражает, людей больше всего интересует момент, когда же починят лифт" сепо-#zello #Моторола

:курю2:
2625131b60b8.jpg

:D
c4bca64e2cc6.jpg

Нашелся заказчик :D
19cab296e66a.jpg

Останнє редагування:
:D

Нашелся заказчик :D
19cab296e66a.jpg
Угу...Шутки шутками,но Моторола делала интересные,непохожие на те что у других устройства.Мне жаль что легенда уходит. Сначала Сименс,потом Нокию Майкрософт убил,теперь вот Моторолу Леново убивает.Похоже всё идёт к тому что останется легион китайцев,обмылочный Самсунг да Эппл.Скучно так...

Угу...Шутки шутками,но Моторола делала интересные,непохожие на те что у других устройства.Мне жаль что легенда уходит. Сначала Сименс,потом Нокию Майкрософт убил,теперь вот Моторолу Леново убивает.Похоже всё идёт к тому что останется легион китайцев,обмылочный Самсунг да Эппл.Скучно так...
Никуда она не уйдет. Просто кампания должна реорганизоваться. Ей нужен такой период.

Сам юзаю Моту...

.....

Подростки-партизаны, о поимке которых сообщает российская оккупационная администрация на Донбассе, применяли шахтную взрывчатку, аммонал скальный.

Это промышленная **********, гражданская **********, военными она не используется. И уж тем более спецслужбами.....

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

россияне протупили, начав раскручивать эту историю. С информационными атаками у них всегда было туго, они не понимают простых вещей и не ориентируются в местных реалиях. Хотели обвинить Украину в диверсионной деятельности в оккупированных районах (а что в этом плохого?), но мир, плюс ко всему, узнал об украинских детях, которые взрывают оккупантов, используя аммонал. Настоящие, а не фейковые, мальчики из Донбасса подкладывают шахтную взрывчатку под российскую военную технику.

И это реальность, с которой оккупантам приходится жить. Захваченные районы они пока что удерживают лишь благодаря репрессиям и террору. Всё держится исключительно на штыках, а значит расползается в самых неожиданных местах.

А Украина получает примеры героизма, которые ничем не уничтожить. Вот ничего с этим не поделаешь, хоть сто раз рассказывай по лайфгнусу о коварных укропских ДРГ.

Вкладення

• photo_69309.webp
    photo_69309.webp
    55.8 КБ · Перегляди: 101
Останнє редагування:
Если мочканут Долгова харьковского - я поменяю свое мнение насчет исполнителей. Тогда уже придется констатировать, что Раша убирает даже мелких сошек "русской весны".

IMG_5190.jpg

Олег Пономарь
1 год. ·
Доброе утро, друзья.
Снова понедельник на календаре и мы начинаем нашу мега-насыщенную и важную неделю.
Что важного?
- 19 Октября наш Президент встречается с руководством ЕС и 20-21 Октября будет проходить Саммит ЕС :
Будет много новостей из корзины "Украина-ЕС" - визы, ассоциация и тд. Также будет много новостей из корзины "ЕС-РФ" - санкции (Украина, Сирия, вмешательство в дела ЕС и тд), прекращение воен в Украине и Сирии.
Также будет много новостей по Минску-3:
Нормандская четверка или тройка (без РФ).
Будут новости из США и Великобритании по давлению на РФ в сирийском вопросе.
Будут последние (третьи) дебаты Хиллари и Трампа.
Будет много хороших новостей из нашей Рады.
Так что - скучать нам эта неделя не даст.
И еще пару новостей в конце:
- NASA не будет продлевать контракт с "Роскосмосом" на доставку астронавтов на борт Международной космической станции после 2018 года.
- Учения НАТО Silver Arrow-2016 стартуют сегодня в Латвии. В учениях принимают участие военнослужащие из из Латвии, Литвы, Эстонии, США, Германии, Великобритании и Нидерландов.
А мы, как всегда, помогаем Армии, держим голову холодной и смотрим на жизнь с большИм оптимизмом.
Майте чудовий тиждень та смачну каву на сніданок.

3c61d527fd2a.jpg

=

В Іраку розпочалася операція зі звільнення міста Мосул
Конвой військової техніки іракських сил на шляху до Мосула
ПОДІЛИТИСЬ
Друк
Прем’єр-міністр Іраку Хайдер аль-Абаді оголосив про початок військової операції з метою повернути під контроль уряду місто Мосул, захоплене бойовиками угруповання «Ісламська держава».

«Час перемоги настав, операція зі звільнення Мосула розпочалася», – сказав Абаді у звернення на державному телебаченні 17 жовтня.

Наступ, метою якого є повернути друге за величиною місто Іраку, планувався впродовж кількох місяців. Битва за Мосул буде найбільшою військовою операцією в Іраку від часу виходу з країни американськисх військ у 2011 році. У разі успіху це буде найсильніший удар по екстремістському угрупованню, яке контролює значні території в Іраку та сусідній Сирії.

Мосул перебуває під контролем угруповання «Ісламська держава» від червня 2014 року. ООН попередила, що вплив військової операції на гуманітарну ситуацію може бути значним і може позначитися на долі до 1 мільйона 200 тисяч людей, що живуть у Мосулі та його околицях.

=

Путін заявив, що санкціями питання Донбасу не вирішити
Про це Путін заявив на прес-конференції 16 жовтня, повідомляє "РИА Новости".

"Що стосується санкцій відносно Росії, до чого б не прив'язувалися - до подій на південному сході України, якихось інших, можливо навіть у Сирії - запевняю вас, цілі тих, хто формулює цю політику і просуває її, не вирішить конкретну проблему. В даному випадку - проблему південного сходу України", - заявив Путін.

Він зазначив, що санкції проти РФ через її дії на території України та у Сирії є лише "політикою стримування Росії і її розвитку".

"Мета цих санкцій не в тому, щоб що-небудь вирішити, а в тому, щоб стримати це зміцнення Росії як повноцінного учасника міжнародної діяльності. Але і ця мета не буде досягнута такими засобами", - підсумував Путін
"Якби не було України, придумали б щось інше. Просто сам факт того, що росія вже стала повноцінним гравцем на міжнародній арені, демонструє внутрішньополітичну консолідацію, демонструє бажання працювати з усіма партнерами - мабуть, не дуже влаштовує. Тому що робота на міжнародній арені передбачає якісь поступки, пошук компромісів. На компроміси, мабуть, йти не охота, а хочеться диктувати", - вважає Путін.

=

Спеціалізована антикорупційна прокуратура планує в жовтні розпочати спеціальне досудове розслідування проти колишнього судді Дніпровського райсуду Києва Миколи Чауса. Про це в інтерв'ю "Українським Новинам" повідомив спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький. "Готуються документи і ми плануємо розпочати проти нього спеціальне досудове розслідування в цьому місяці", - сказав він. За словами Холодницького, Чаус також буде оголошено у міжнародний розшук. Холодницький зазначив, що у САП немає офіційних доказів того, що він знаходиться в Криму, тому є підстави для оголошення Чауса в міжнародний розшук.
Читайте більше тут:

=

МЗС Японії спростувало повідомлення газети Nikkei про те, що Токіо думає про спільне управління з Росією спірними островами в Тихому океані, пише Reuters.

"Ми спростовуємо повідомлення Nikkei про те, що Японія і росія обговорюють введення спільної адміністрації на північних територіях", - підкреслив представник МЗС Ясухіра Кавамура, маючи на увазі острови, які Токіо називає своїми "північними територіями", а Москва - Південними Курилами.

"Фундаментальна позиція Японії не змінилася: Японія повинна підписати мирний договір з Росією шляхом вирішення питання про належність цих чотирьох північних островів", - сказав він.

У надії досягти домовленості японський прем'єр ставить на теплі відносини з Путіним, економічні проблеми Росії і спільну стурбованість тягою Китаю до домінування в регіоні.

Суперечка про статус чотирьох тихоокеанських островів: Ітуруп, Кунашир, Шикотан і Хабомаї, розташованих поблизу японського узбережжя, вже більше 70 років заважає укладенню мирної угоди між Японією та РФ, які формально досі перебувають у стані війни.

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, Японія підняла свої винищувачі після того, як вісім літаків військово-повітряних сил Китаю здійснили польоти біля острова Окінава на півдні Японії.

=

ТРАМП ОБВИНИЛ ДЕМОКРАТОВ В ПОДЖОГЕ ШТАБ-КВАРТИРЫ РЕСПУБЛИКАНЦЕВ В СЕВЕРНОЙ КАРОЛИНЕ

Он также выразил поддержку своим сторонникам в округе Оранж

Об этом кандидат в президенты США от республиканцев написал в своем Twitter, сообщает "ДС".

Читать
Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump
Animals representing Hillary Clinton and Dems in North Carolina just firebombed our office in Orange County because we are winning @NCGOP
01:29 - 17 октября 2016
17 475 17 475 Ретвитов 31 988 31 988 отметок «Нравится»

"Животные, представляющие Хиллари Клинтон и демократов в Северной Каролине, только что забросали зажигательными бомбами наше отделение в округе Оранж, потому что мы побеждаем", - написал Трамп в своем Twitter.

Он также обратился к своим сторонникам в округе Оранж.

"Теперь мы должны выиграть", - добавил Дональд Трамп.
Напомним, в воскресенье, 16 октября, в Северной Каролине неизвестные подожгли штаб-квартиру Республиканской партии.

=

Mason Lemberg
8 год. ·
"УОТЕРГЕЙТ" ЛЕЩЕНКА. Серія 3. "Українська Пра..чечная"
Пам'ятаєте ту саму заяву Української правди про те, що Захід має відмінити фіндопомогу і безвізовий режим Україні?
Ось вона -

В заяві вказано, що влада займається імітацією реформ і бажає зірвати е-декларування, яким як потім з'ясувалось, займалась фірма шабуніна на грантові кошти Уряду Данії. А пам'ятаєте, як так звані "антикорупціонери", після зашкварів з квартирами намагалися внести зміни до цього закону?
А пам'ятаєте, як лещенко вже 2,5 роки невтомно, не покладаючи антикорупційних рук бореться з корупцією і схемами, використовуючи Українську правду як головний ресурс розповсюдження своєї брехні?
Тепер я вам трошки привідкрию завісу цієї "боротьби"
Пам'ятаєте сайт Еспресо постив дані про доходи лещенка, топольської і притули за 18 років?

Я в одному з попередніх постів писав чому ці дані є правдивими. Пізніше правдивість цих даних підтвердив ситник, озвучивши співставні цифри по результатах "розслідування".
Тому перейдемо до цих даних:
Беремо інформацію про доходи лещенка.
В 3-му стовбці справа є інформація про прийняття лещенка на роботу, в 2-му стовбці справа є інформація про звільнення лещенка з роботи.
Бачимо, що на роботу в Українську правду він прийнятий 02.01.2002 року. Бачимо, що звільнений він звідти 01.11.2014 року, оскільки 27.11.2014 року прийнятий на роботу у ВР.
Тобто, в Українській правді він БЕЗПЕРЕРВНО працював майже 13 років.
В 3-му стовбці зліва є код. Шукаємо циферку 1 до 2010 року чи 101 з 2011 року і маємо зарплату лещенка за відповідний квартал (2-й стовбець зліва) відповідного року (1-й стовбець зліва) на відповідному підприємстві (останній стовбець).
Наприклад, зарплата лещенка в УП становила:
- 2-й кв.2004 р - 307,5 грн, тобто 102,5 грн середньомісячно.
- 1-й кв.2008 р. - 1800 грн, тобто 600 грн за місяць
- 1-й, 2-й, 3-й кв.2013 р. - 3900 грн., тобто 1300 грн за місяць
- 4-й кв.2013 р. - 4000 грн., тобто 1330 грн середньомісячно.
- 1-й кв.2014 р. - 4200 грн., тобто 1400 грн за місяць
- 2-й кв.2014 р. - 4300 грн., тобто 1430 грн середньомісячно
- 3-й кв.2014 р. - 4350 грн., тобто 1450 грн за місяць
- 4-й кв.2014 р. (за жовтень, бо звільнений він 01.11.2014)- 1450 грн.
Що ми бачимо? - А ми бачимо, що зарплата лещенка за весь час його роботи в цьому виданні була нарівні мінімальної зарплати в Україні. Закінчив він свою кар'єру в Українській правді на посаді заступника головного редактора з зарплатою 1450 грн в 2014 році.
Мушу відмітити, що після таких жебрацьких зарплат в УП, зарплата лещенка як народного депутата стала для нього справжнім фінансовим проривом - цілих 8500 тис.грн в 1-му кварталі 2015 р.
Тому не зовсім розумію ось такий заклик пана лещенка: "Если общество не заплатит депутату, ему заплатит олигарх"

Чим йому не подобалося те, що суспільство почало платити йому в 6 раз більше ніж він отримував до того?
В 2013 році він отримував зарплату в УП - 1300 грн. щосімячно.
Тому дійсно, пані Natasha Vlaschenko помилилася, припускаючи, що зарплата лещенка в цьому році становила 3000 грн в місяць.
Вона помилилася, не тому, що маніпулює або не правильно рахує чи є ботом Кононенка (як казав пан лещенко), а тому, що вона не могла знати, шо лещенко вказав в своїй декларації за 2013 рік (
) завідомо фальшиві дані.
А тепер подивіться на цю феєричну брехню пана лещенка щодо його зарплати:

(не знайшов обмежень на сайті 112 щодо можливості використання частини відео, якщо порушую авторські права - видалю).
Не важко порахувати, що средня зарплата притули в УП становила:
- в 2011 році - 1000 грн/міс.
- в 2012 і 2013 році - 1300 грн/міс.
- в 2014 році - 1350 грн/міс.
- в 2015 році - 5000 грн/міс.
====
Що ми маємо в підсумку:
1) УП платила людям дуже малі зарплати, проводити діяльність в таких умовах, з такими зарплатами вони не могли, це не можливо в Києві. Отже існувала чорна каса, з якої здійснювались доплати. Так, це моє припущення, без документальних доказів. Але це припущення має інший доказ - реальність. Ніхто в Києві на зарплату 1300 грн працювати не буде.
2) УП протягом багатьох років уникала оподаткування
3) Так, так, сірожа-антикорупціонер, заступник головного редактора працював на зарплату 1300-1400 грн/міс.
4) Так, так сірожа-антикорупціонер напевне отримував доплату з "чорної каси" УП, то працювати за 1300-1400 грн/міс. - це нонсенс. А інших (підприємницьких) доходів від УП лещенко не отримував.
Я зараз не буду писати про моральність закликів УП щодо ненадання Україні безвізового режиму і фінансової допомоги, я не буду писати про моральність всіх цих "офшорно-корупційних" розслідувань УП, при тому, що вони роблять те ж саме, не платячи податки.
Я навіть не буду писати про те як так сталося, що людина з жебрацькою зарплатою купила 2 квартири.
Є набагато цікавіші запитання:
1) Ми маємо опозиційне до влади янека ЗМІ, яке платить редактору-власнику і заступнику главредактора 1300 грн зарплати в Києві... і це опозиційне ЗМІ спокійно працює, його не накрила податкова клименка.. Серйозно? Хтось з тих, хто має відношення до бізнесу в це повірить?
2) Виходячи з п.1. виникає ще одне запитання: Хто насправді контролював і контролює зараз УП?
3) Звідки брались і беруться доходи чорної каси УП? За які такі послуги?
4) Лещенко позиціонує себе як великий борець з корупцією. Він розміщував багато "розслідувань" корупції. Але подивіться на основних його контрагентів, замовників, які платили йому гроші за роботу (на сайті Еспресо) - рекламна компанія Стелла, Книгарня Є, страхова компанія УСГ і декілька менших компаній. А де тут "боротьба з корупцією"? Хто був замовником антикорупційних розслідувань, за чиї гроші лещенко "ризикував своїм життям" викриваючи страшну корупцію :)? І чому половина підприємницьких доходів отримана готівкою від невідомих контрагентів?
5) Виходячи з п.4 виникає ще одне запитання: Хто насправді зливав інформацію лещенку про "вишки бойка" і т.д?
Для мене і для будь-кого хто зауважує дитячі фейли лещенка і незнання елементарних азів у фінансах і праві, цілком очевидно, що лещенко не міг проводити ці розслідування...
То хто тоді курував УП, хто платив за розміщення матеріалів на ній чорними грошима, хто зараз це робить?
Я не маю відповідей на ці запитання, але маю припущення, які, я думаю, не дуже далекі від істини... Ну і ви теж все розумієте.

=

14716228_1848114478754336_5982508780708709977_n.jpg

Ответ на это

Cu66h6WW8AAsXgK.jpg

Останнє редагування:
О , і cамэ ***ло обосралось, по поводу ответок амеров на хакерские атаки **** .

Возможности буржуев по вмешательству в работу электронных систем России безграничны. И на России это знают. Что бы много не рассказывать, Виндовс американская система, а это один большой троян. И он спит и приносит пользу только до тех пор, пока не разозлили. А у России все электронные системы, в том числе и государственные управленческие и военные и ФСБешные, заточены под Виндовс, потому, что разработать свою современную операционку масла в голове не хватает. И вообще, интернет и всякий обеспечивающий его работу софт, на 90% контролируется американцами. А они в ответ американцам могут только мелко напакостить. И то обязательно попалятся.

Американцы пока еще не прибегают к жестким мерам в этом плане только потому, что всякое там хакерство считают неприличным, неэтичным и незаконным. Но, любому терпению всегда приходит конец.

95 квартал - извинитесь шуты, продажные ****!

Протестую! Шуты, это высший пилотаж в области юмора. Шуты были исключительно умными людьми, ибо прямую связь между уровнем интеллекта и чувством юмора установили еще в древности.

А 95-й квартал просто клоуны. Клоуну не нужен ум. Клоуну достаточно уметь кривляться.

Любой шут может быть клоуном, но не каждый клоун сможет быть шутом.

Останнє редагування:
Цитата:
Сообщение от Хутчиш Посмотреть сообщение
немного из предположений
Натянутое предположения.Зачем столько шума со взрывом в лифте если можно по тихому,в тёмном переулке, и в копанку?
Логичнее "по тихому,в тёмном переулке..." , но потом вложить в руки автомат и объявить, что погиб, закрыв собой новососию, а дальше по проторенной колее - теснее сплотиться, не дать врагам запугать, именем будут названы города, улицы, пионерские отряды и овощные базы :) . Тут же собаке -собачья смерть. Но версия миротворца тоже на противоречиях - вроде ни на что не влиял, но занимался беспределом. Это как ? Похоже, получил привет не от захарченко или ***ла (условно), а просто кому то сильно насолил. По какую сторону от линии разграничения ? Скоро вряд ли узнаем
Блин, из-за этой Моторылы никаких других новостей в ленте нет.
Есть :) . Сегодня во Львове должен начаться тур по Украине А. Макаревича. Ждем-с

uploadfromtaptalk1476682848162.webp

Дратуте)))
А мы уж и могилочку оформляем)))

Назад
Зверху Знизу