Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Смішно, коли підтягнули ****на, а він ****н і дупля не відбиває)))) Да, дісо, ти ж ****н))))

Трохи підтягнув українску... Але, лише для того - щоб вдавати за свого...
А насправді - *******, яка працює на ворога. То - не військовий.Військовий би такого собі ніколи не дозволив... То - ворог, який знаходиться серед нас(( І найстрашніше - служить в ЗСУ....

Парні, або ви будьте чоловіками і скаржитись це якось не по-чоловічому, або я теж буду скаржитесь....))))

А насправді - *******, яка працює на ворога. То - не військовий.Військовий би такого собі ніколи не дозволив... То - ворог, який знаходиться серед нас(( І найстрашніше - служить в ЗСУ....
Айдар, питання є, перевірь, а потом пожалуйся, ***** в СБУ)))

Один ссикливий безробітний ***** просидів без роботи всю гарячу фазу війни, пробухався, аж поки не закінчилась гаряча фаза, та Порох добився щоб бійцям ВСУ , контрактникам стали платити більш-менш нормальні гроші , і ось цей лиган найнявся в ВСУ на контракт, бо дома вже бачити його п'яну пику ні діти, ні жінка не могли, ссикуна без гршів і без роботи. Ото й подався до ВСУ. Просидів в тилу, в учебкі, а тепер тут пітухом ходить, розказуючи як він "воював" .
З ким ти воював, ****** ? Із зеленим змїєм ? Так він тебе і в хвіст і вгриву їбаше.
Йди ***** звідси, алкашня підзаборна.

Я ж не приховую де служу, задай питання... якщо ти ще не вкурсі, то я в Айдарі служу... є комбат задавай йому питання, є СБУ, яку я пройшов, задавай і їм питання)) але в мене буде інше питання, як дергачовське тро готово зустріти *****ів)))(

Айдар, питання є, перевірь, а потом пожалуйся, ***** в СБУ)))

Є такі ******и, як путін. Той теж ховався. То за одні спини, то за другі. "Ми виставим вперед женщин и детей..."
Тепер цей обриганий синяк час від часу ховається за славою підрозділа, за славу, яку здобули зовсім інші хлопці, доки ця буха потвора сиділа в жінкі на шиї, та пробухувала останні гроші.

А тепер - герой : " я айдарівець" - кожен день верещить ригошльоп. Хулі ти за підрозділ славетний ховаєшся, ****** ?

До сліз, *****і мамкини перевірятили))))

***, парні вам же не составит труда (пишу па-рускі, шоб ви поняли) узнать, кто есть кто в цьому славетному підрозділу)))( і якщо я пізжу, то тикнути мордою))))))

Лондонський суд скував одним ланцюгом Коломойського і Зеленського.

Ось причина, яка змушує Зе и Ко ненавидіти один одного, але триматися разом.
Я і раніше був впевнений, що в махінаціях Коломойського брав участь Зеленський і його набрід криворізьких квнщиків, але тепер це підтвердив Лондонський суд.

"Лондонський суд закріпив своїм рішенням список фірм і офшорних рахунків, які брали участь у відмиванні грошей Коломойського і оголосив це безпосереднім учасникам процесу.
Нам цікаві як мінімум чотири об'єкти. Дві фірми і два офшори. Тому робимо важливий висновок - монополія на цю інформацію, яка до рішення суду належала Баканову\Коломойському тепер втрачена. Недоторканість обидвох перестає бути абсолютною. Будь-хто з них у найближчі два місяці може стати або показовою жертвою, або скинутою з шахівниці фігурою.

Ви повинні чітко розуміти ЩО відбулося пару днів тому в Лондоні: Лондонський суд офіційним рішенням (хоч і частково закритим ДО ЗАВЕРШЕННЯ процесу) оголосив президента України Зеленського злочинцем, який брав участь у розкраданні і відмиванні грошей з банку країн. Це важливо розуміти, бо всі наступні його дії будуть наслідком саме ЦЬОГО рішення". Нагел Херр.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Є такі ******и, як путін. Той теж ховався. То за одні спини, то за другі. "Ми виставим вперед женщин и детей..."
Тепер цей обриганий синяк час від часу ховається за славою підрозділа, за славу, яку здобули зовсім інші хлопці, доки ця буха потвора сиділа в жінкі на шиї, та пробухувала останні гроші.

А тепер - герой : " я айдарівець" - кожен день верещить ригошльоп. Хулі ти за підрозділ славетний ховаєшся, ****** ?

*****, підкажу, як теж айдарівцем стати - приходиш у військомат і кажеш, хочу у 53 бри.... ***ню начав писати уже зі слів приходиш.... феська забудь, тобі,звісно, нікуди не треба йти, Україну відстаїмувать довбойоби типу Роми, яких ти вважатимеш довбойобами і не політкоректними....але насамперед ***** це ти!!!!

І за цих *****ів я вже .більше 2,5 років в армії, да їбитись ви конем, 9 місяців промайнуть, далі хай дописувачі цієї гілки))))

Доречі, ви ж всі нев'єбенні волонтьори))) приз 100000грн, хто докаже, що я не маю відношення до ЗСУ))))

Назад
Зверху Знизу