Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Слушайте, тут такое Завгородний раскопал. Ну или кто-то раскопал, а ему инфу дал.

Мы ж помним, кто такой Цемах. Помним, что президент лично говорил, что претензий к нему никаких нет, все у него выспросили, держать его дальше нет никакого смысла, даже голландцы согласны.

А чего ж тогда Цемаха СБУ продолжает разыскивать?

f04180274d224e6380a4ad5.webp

Ссылка на сайт МВД
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дата зникнення - 23.09.19

Когда там был обмен? Я, если честно, подзабыла точную дату.

И кто ж виноват-то в исчезновении Цемаха?

Риторический вопрос, если что.
Ну а шо, красиво, щоб життя малиною не здавалось і щоб не зміг нікуди виїхати зі сраної ****и.)))

Ну з Вакарчуком зрозуміло - куди запросять, туди і піде, але ж.... що йуля вже не "бабайуля", вже союзник і вона не винна в газових контрактах, вже не воровка?))) І ви вже з брасом будете нормально спілкуватись?:D
Якщо Юля зараз стала на бік прогесивних сил, щоб не здавати Україну під протекторат Московії, то да союзник і підтримкка їй. БабЮлею вона залишиться якщо є в неї онуки, і вона ВИННА в газових контрактах, але зараз на кону зберегти незалежність. Чи воровка вона може Суд визначити.
Є вчинки у політиків за які вони критикуються а є за що схвалюються.
Буду рада коли Зеленський пошле на фуй ***ла на Нормандській зустрічі і не здасть інтереси України. Почну поважати за це, а за інші діла президентські по вчинкам.

Обмен был 7.09.
И тут спиздели

Якщо Юля зараз стала на бік прогесивних сил, щоб не здавати Україну під протекторат Московії, то да союзник і підтримкка їй. БабЮлею вона залишиться якщо є в неї онуки, і вона ВИННА в газових контрактах, але зараз на кону зберегти незалежність. Чи воровка вона може Суд визначити.
Є вчинки у політиків за які вони критикуються а є за що схвалюються.
Буду рада коли Зеленський пощле на фуй ***ла на Нормандській зустрічі і не здасть інтереси України. Почну поважати за це, а за інші діла президентські по вчинкам.
+, тоді, може ви пояснете, чому така ненависть до зелі саме у вас (маю на увазі прихильників порошенка), якщо здавалось би у вас така раціональна позиція - якщо є за що критикувати, то критикуй, якщо є за що схвалювати, то схвалювай?))
ПиСи я тут навіть не обговорюю антогоничність йулі до пороха, її особисті якості і вашу реакцію на прихильника йулі - браса..))

+, тоді, може ви пояснете, чому така ненависть до зелі саме у вас (маю на увазі прихильників порошенка), якщо здавалось би у вас така раціональна позиція - якщо є за що критикувати, то критикуй, якщо є за що схвалювати, то схвалювай?))
Тому що особисто я не бачу зовсім ні вчинків ЗеБеніна, ні тим паче справ на користь Україні. Якщо ви щось находите корисне в його діяльності за півроку, назвіть, можливо я щось пропустила?

Аллан Левітов

Итак, новости на (вчера)сегодня на 16:00
плохие новости
- Турбоузурпация на марше. Принят новый закон о ДБР, где ДБР фактически попадает в ПОЛНУЮ зависимость от одного человека (президента). Президент сможет САМОЛИЧНО назначать и увольнять главу ДБР (без этих ваших комиссий, согласований, конкурсов и прочего)
Не лишним будет сказать, что этот закон невозможно было принять без голосов "проукраинской" фракции Голос. У "слуг" достаточно голосов не нашлось
- Титушки Коломойского усиливают давление на независимое руководство НБУ. Теперь - практически личные угрозы. Титушня пришла домой к руководству банка.
- JP Morgan ухудшил экономический прогноз для Украины - с 4.3 до 4% роста ВВП
- Главой Дрежрезерва назначили человека близкого к Коломойскому
- "ЛНР" заняла 100 метров территории, которая раньше контролировалась Украиной - в Станице Луганской. Помог в этом "тот самый мост, где Зе снимал видосик" - выстроенный за 6.000.000 гривен наших денег
(об этом писали Би-Би-Си)
- нападавшего на проукраинского активиста в Бахмуте - отпустили под домашний арест.
Но это еще не все плохие новости
Бизнес собираются кошмарить "как никогда раньше"
Т.е. фактически вводят "презумпцию виновности" предпринимателя
("барыги" - как раз создавали максимально удобные условия для развития бизнеса. "Мораторий на проверки" и т.д. Но долой их! Они же "барыги")
Посмотрите на видео разбор от Южаниной. Не поленитесь.

Законопроекты 1210 и 1210-1 "щодо вдосконалення адміністрування податків"
#ХужеНеБудет, ага.
(вопрос - сколько предпринимателей после этого закроет свой бизнес? выведет зарубеж, уйдет в тень)
Хорошие новости:
- Вятрович принял присягу Народного депутута Украины
- Пристайко (под давлением гражданского общества и оппозиции) таки-поехал на саммит НАТО в Лондоне.
Там он говорил достаточно смелые вещи - что "на Нормандской встрече мы хотим добиться #RuXit - т.е. чтобы россия оставила Украину в покое и чтобы с территории Украины вышли российские боевики". (посмотрим, как это заявление будет подкреплено делами Зе на встрече в Париже)
- Руководство Нафтогаза пока трогать не будут.
(существует мнение, что "слуги" были вынуждены "откатить назад" по причине давления)
новости из серии "я не знаю как это комментировать"
- СБУ объявило в розыск Цемаха, подозреваемого по делу МН17. Того самого, которого "волею Зе" ранее отпустили в за поребрик.

Вторник, 3 декабря 2019, 17:29

Политсилы экс-президента Петра Порошенко, экс-премьера Юлии Тимошенко и Святослава Вакарчука обозначили "красные линии" для президента на переговорах в Нормандском формате.

Тогда и смысла в этих переговорах нет. Изначально.

Не *** забыл сказать, что бы позвонили Баканову и передали, что этого чёрта обменяли
Или Баканов обиделся, что его не послушали (вроде ж он не хотел Цемаха отпускать), и снова объявил его в розыск.

Цирк, короче.

Тому що особисто я не бачу зовсім ні вчинків ЗеБеніна, ні тим паче справ на користь Україні. Якщо ви щось находите корисне в його діяльності за півроку, назвіть, можливо я щось пропустила?
Да я теж не нахожу, він просто продовжує справу петі, але питання в іншому, чому така ненависть причому з моменту, коли він ще не був президентом, натомість петю (адекватні люди) почали критикувати десь через півроку (після Іловайську), а ненавидити ще трошки пізніше... то чому ви зелю ненавидете з моменту, коли він ще не став призедентом і чому продовжуєте ненавидити, якщо він, принаймні поки, робить те що робив петя?

Скільки ще чекати на "Країну мрії" від Зеленського
Тут очільники нової влади вирішили нагадати про "Програму Президента Зеленського", де міститься обіцянка про ринок землі.
Дійсно, в передвиборчій програмі є теза про "формування прозорого ринку землі", але ж нині вимога фахівців і громадськості відкрито і прозоро обговорити яким буде цей прозорий ринок землі, бо маємо десятки версій земельного ринку у світовій практиці.
Але нині не про це.
В програмі Президента, яка так значима для партії "Слуга народу", є багато інших обіцянок, які варто нагадати:
1. Мій перший законопроект про "Народовладдя" - не виконано;
2.Вибори мають проходити за відкритими списками - не виконано;
3. Про зняття недоторканності з суддів - не виконано;
4. Відкриті конкурси на посади - не виконано;
5. Довгострокове недороге кредитування - не виконано;
6.Нульова декларація для бізнесу - не виконано;
7. Професія лікаря і вчителя стане висооплачуваною - не виконано;
8. Перехід до страхової медицини - не виконано;
9. Ніякого "телефонного права" - не виконано;
10.Повна відкритість діяльності влади - не виконано.
І багато інших обіцянок очікуваної "Країни мрій" від Зеленського....
І не забуваємо, що вже минуло більше, ніж півроку й обіцяний один термін невпинно спливає!

П.С. Нагадаю, що у мене забралии мандат саме за критику щодо невиконання передвиборчої програми президента Порошенка і прем’єра Яценюка.
(Микола Томенко).

Здобулы!
"Крестный отец контрабанды" Альперин вышел из СИЗО
70 млн грн застави внесли за одеського бізнесмена Вадима Альперіна, якого НАБУ і САП підозрюють в організації махінацій на митниці.

Вже поновився на посаді зівсіма виплатами.

Здобулы!
"Крестный отец контрабанды" Альперин вышел из СИЗО
70 млн грн застави внесли за одеського бізнесмена Вадима Альперіна, якого НАБУ і САП підозрюють в організації махінацій на митниці.

Вже поновився на посаді зівсіма виплатами.

Коли так хвилювався, так хотів зелебобікам показати "кузькіну мать", так руки тремтіли, що навіть силки переплутав замість альперіна дав на мічуду:іржач: Доречі, дякую судовій реформі великого сивого гетьмана!!!

Доречі, як там "диамантові" прокурори?))))

Аллан Левитов с Levitov Allan.
46 мин. ·

Реально ПЕРЕМОГА дня.

Скажу честно - я не верил.

Рада схвалила заяву щодо надання Україні ПДЧ в НАТО
(не шутка, не прикол)

СПАСИБО фракции "Европейська Солідарність" и Пороху за то, что форсировали этот вопрос - и дожали!

Спасибо всем депутатам, кто проголосовал!

Знаете, в отличие от весны-лета-осени, сейчас - бывает - попадаются и хорошие новости
(так, теперь надо, чтобы подписали Глава ВР, Премьер и Президент)

Еслишо, Рома у меня в листе игнора. И мне ТАК хорошо! :)

Я и без игнора умею.
Псина лает, караван идёт.

Аллан Левитов с Levitov Allan.
46 мин. ·

Реально ПЕРЕМОГА дня.

Скажу честно - я не верил.

Рада схвалила заяву щодо надання Україні ПДЧ в НАТО
(не шутка, не прикол)

СПАСИБО фракции "Европейська Солідарність" и Пороху за то, что форсировали этот вопрос - и дожали!

Спасибо всем депутатам, кто проголосовал!

Знаете, в отличие от весны-лета-осени, сейчас - бывает - попадаются и хорошие новости
(так, теперь надо, чтобы подписали Глава ВР, Премьер и Президент)

Еслишо, Рома у меня в листе игнора. И мне ТАК хорошо! :)
**** левітов знов ****ить)))) пес 77%, сн 87%, додаю силку на офіційний сайт вр

ПиСи ну і таке, враховуючи кількість депутатів пес і сн, то пес взагалі не про що)))) Хоча він трохи менше дав голосів чим сн у відсотковому відношенні))))

Бухому не понять:

О, емігранти підтягнулись, два запитання: в ВР подається маса законопроектів, не всі проходять, на деякіх просто спекулюють і/чи/або роблять "шок сенсація"... але то таке, стосовно цього ключове друге, чому у відсотковом відношенні пес дав менше голосів аніж сн?:D

Назад
Зверху Знизу