Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Порох продавил свою инициативу и инициативу своей партии и всей Украины. :україна:
Если бы зелебобики не поддержали её, их бы завтра уже вперёд ногами вынесли.
Так что обтекай, синяк. :yahoo:

До сліз))) хто виносити буде?))) Феська з тьмою, чи ти)))) ну то таке, друге запитання залишається відкритим - чому пес дав менше голосів аніж сн??:D

Сподіваюсь ви також будете радіти законопроекту 2045-1.... А хто його продвигає?

Да я теж не нахожу, він просто продовжує справу петі, але питання в іншому, чому така ненависть причому з моменту, коли він ще не був президентом, натомість петю (адекватні люди) почали критикувати десь через півроку (після Іловайську), а ненавидити ще трошки пізніше... то чому ви зелю ненавидете з моменту, коли він ще не став призедентом і чому продовжуєте ненавидити, якщо він, принаймні поки, робить те що робив петя?

1) С самого начала с 95% уверенностью было ясно, что *******ы таки выбрали себе феерически зелёного мудака.
2) а потом им стало ясно, что он не гнет линию пети, а некую свою мудацкую, ставши ещё хуёвее, чем петя, начался цирк на дроте.
3) и тут *******ы стали шото подозревать
4) и обижаться, что они оказались *******ами, хотя с самого начала им это говорили.
5) надеюсь, что к адекватным ты себя не причисляешь. Достаточно посмотреть синюшные комменты.... скажем за 2017 год.
6) теперь, самое малое, что ты можешь сделать, это укусить себя, например за локоть. Заслужил, чё....

****, і як з вами трезвим спілкуватись, ви ж *****и, ну п'яним я хоч на сходинку ( або 2-3 залежіть від стану сп'яніння) спускаюсь до вас))))

***, коли ви вже мене в СБУ здасте)))) Но ви спочатку проконсультуйтесь, бо перевірку я проходив))))) І тут двояко або мене здати, або визнати, що СБУ нічого не робе, або признати, що ви довбойоби обісрані.... чомусь я схиляюсь до 3го варіанту....

чому така ненависть причому з моменту, коли він ще не був президентом,
Я його зненавиділа після його виступів, коли він назвав Україну дівчиною легкої поведінки з німецьких фільмів для дорослих, що готова брати з усіх боків і в різних кількостях, про ебонітові палички і багато іншого. Тут розміщали відео з підборкою його йуморних виступів, де він принижує Україну. Потім він нічого не тямить ні в екомоміці, ні в політиці, і не вчиться. Нарешті, мужик не служив і Армії, а навіть приховувався від произову, і тепер є Верховний Головнокомандувач. Тебе, як військовослужбовця, це не принижує? Мені соромно за свій народ і за свою країну через такого президента.
У Петі багато помахів у внутрішній політиці було, але основний курс був правильним, мужик грамотний, тямить і в економиці, і політиці. І підтримували його курс, як підтримували б і любого іншого, а не тому що Петю прям любили щоб він не робив. А от Зелю полюбляють щоб він не робив, ну прямо бубочка.

Г
Я його зненавиділа після його виступів, коли він назвав Україну дівчиною легкої поведінки з німецьких фільмів для дорослих, що готова брати з усіх боків і в різних кількостях, про ебонітові палички і багато іншого. Тут розміщали відео з підборкою його йуморних виступів, де він принижує Україну. Потім він нічого не тямить ні в екомоміці, ні в політиці, і не вчиться. Нарешті, мужик не служив і Армії, а навіть приховувався від произову, і тепер є Верховний Головнокомандувач. Тебе, як військовослужбовця, це не принижує? Мені соромно за свій народ і за свою країну через такого президента.
У Петі багато помахів у внутрішній політиці було, але основний курс був правильним, мужик грамотний, тямить і в економиці, і політиці. І підтримували його курс, як підтримували б і любого іншого, а не тому що Петю прям любили щоб він не робив. А от Зелю полюбляють щоб він не робив, ну прямо бубочка.
По-перше, хвойдой він назвав її обосновано (там мався на увазі уряд) але хом'ячки цього не зрозуміли і почали накидувати гівно на вентілятор.. які питання??? По-друге ви впевнені, що він нічого не тямить? По-треттє, призов це зло, і не тому що дідівшина (якої нема) а тому що це лютий ****ець.... і четверте у вас є докази відхилення від армії, а як же суд... він признав....ну і по- п'яте, ось дивись, я який не є військовослужбовець, зараз служу в певній частині, яка якісно виконує свої обов'язки по захисту країни, я офіцер цієї частини, але, навіть на мене в цій гілці вилили і л'ють тону бруду.... ну то таке, питання ви впевнені, що він ухилявся)))

По-перше, хвойдой він назвав її обосновано.. які питання??? По-друге ви впевнені, що він нічого не тямить? По-треттє, призов це зло, і не тому що дідівшина (якої нема) а тому що це лютий ****ець.... і четверте у вас є докази відхилення від армії, а як же суд... він признав....
Все зрозуміло, більше питань нема.

По-перше, хвойдой він назвав її обосновано (там мався на увазі уряд) але хом'ячки цього не зрозуміли і почали накидувати гівно на вентілятор.. які питання???
Слышь, ****** синявый, когда ты уже в своих рыгачках захлебнёшься ?

В США опубликован доклад об импичменте Трампа

В США опубликован доклад об импичменте Трампа

Доклад в значительной степени основан на 17 допросах свидетелей

Комитет по разведке Палаты представителей Соединенных Штатов опубликовал доклад об импичменте президента США с обвинением Дональда Трампа в злоупотреблении властью. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на CNN.

Доклад Демократической партии в значительной степени основан на 17 допросах свидетелей, которые были проведены в течение последних нескольких месяцев, в том числе 12 на двухнедельных публичных слушаниях, с показаниями, в которых подробно излагались длительные усилия, предпринятые личным адвокатом президента Рудольфом Джулиани, чтобы свергнуть посла США в Украине Мари Йованович, а затем подтолкнуть власти Украины, чтобы объявить о расследовании политических конкурентов президента.

Ожидается, что выводы доклада об Украине и обструкции Конгресса будут включены в статью об импичменте.

Документ был утвержден во вторник вечером, 3 декабря, и положил начало следующему этапу импичмента - дебатам демократов и консерваторов в Судебном комитете Палаты представителей.

В ходе дебатов будет решено, направлять ли проект статей об импичменте Дональда Трампа в Палату представителей на голосование. Если большинство проголосует за принятие статей об импичменте, Трамп лишится должности президента. После дело будет передано в Сенат для судебного разбирательства.

Не ганьби ЗСУ, недОлік!

Дергачовське тро саме опасне)))) снаряга крута в них))))

***, ****, я не розумію, як можно бути такими *****ами.... Ні, якщо п'яний, ну то таке, але якщо трезвий і *****.... це ****ець...

Назад
Зверху Знизу