Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
И, кстати, про низость: не напомнишь, кто положил начало вываливанию личных данных? Ну так, для объективности?

Українські консули відвідали в’язнів Кремля Литвинова та Чирнія
Про це повідомляє у Facebook департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України.
"11 серпня після тривалого очікування на дозвіл російської сторони українські консули Генерального консульства України в Ростові-на-Дону зустрілися із незаконно засудженим громадянином України Сергієм Литвиновим. Консули перевірили умови його утримання та переконалися у відсутності скарг на стан його здоров’я", - йдеться у повідомленні.
У МЗС також зазначають, що 5 серпня з метою надання належної консульсько-правової допомоги консул посольства України в Росії мав можливість відвідати громадянина України Олексія Чирнія, який утримується в ФКУ СІЗО-2 (Лєфортово, Москва).
"Консульська посадова особа переконалася в належних умовах перебування українця та задовільному стані його здоров’я", - інформують дипломати.
Нагадаємо, кримчанин Олексій Чирній є фігурантом "справи Олега Сенцова". Правозахисники називають усіх чотирьох засуджених у цій справі політичними в’язнями.
Сергія Литвинова, селянина з Луганщини, затримали влітку 2014 року в Росії, куди він приїхав підлікуватися в лікарні. Його звинуватили в масових убивствах мирних жителів і зґвалтуваннях, які він нібито вчинив, перебуваючи у складі батальйону "Дніпро-1". Суд у Росії засудив його до 8,5 років позбавлення волі.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Cpro1XWWIAEqzB1.webp

ВТО впервые вынесла решение против России

В ВТО поддержали Евросоюз в споре с Россией. РФ нарушила правила организации, завысив импортные пошлины на бумагу, холодильники и пальмовое масло.
Панель арбитров Всемирной торговой организации (ВТО) в пятницу, 12 августа, постановила, что россия нарушила правила организации, завысив импортные пошлины. Речь идет о споре с Евросоюзом о тарифах на бумагу, холодильники и пальмовое масло. Соответствующий иск ЕС подал в октябре 2014 года. Это решение стало первым не в пользу России с момента вступления страны в организацию в 2012 году.
Как говорится в заявлении Еврокомиссии, опубликованном по итогам решения ВТО, пошлины на эти товары не соответствуют тем обязательствам, которые россия приняла на себя при вступлении в организацию. РФ, в частности, повысила пошлины на некоторые виды бумажной продукции на 15 процентов вместо 5, как это было согласовано, передает dpa.
россия официально стала 156-м ****** ВТО 22 августа 2012 года. Переговоры о вступлении продолжались 18 лет, в 2008 году они были приостановлены из-за конфликта РФ с Грузией. В настоящее время ВТО рассматривает еще несколько споров ЕС с Москвой.

Cprp0FkWIAEy5Ob.webp

Кто в Киеве? Говорят, у вас вообще дубарь? В чем ехать?

БабулькО, привет. Шо там Мальдивы?))))))))
Ты неисправима - шо там делать? (Не на Мальдивах)))

СУД БАРСЕЛОНИ ВІДПУСТИВ СИНА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

Колишній міський голова Києва заявив, що його сина звільнили без застави та інших обмежувальних умов

Апеляційний суд Барселони випустив з-під варти сина Леоніда Черновецького. Про це колишній міський голова Києва написав у Facebook.

Зокрема, він наголосив, що Степана Черновецького звільнили без застави та інших обмежувальних умов.

БабулькО, привет. Шо там Мальдивы?))))))))
Ты неисправима - шо там делать? (Не на Мальдивах)))

Мальдивы круто. Когда эту ***ню от старпера с Сепсеп читали, как раз за пляжную подстилку боролись. Аж офигели - а как он догадался?:D

У стрілянині в Криму постраждав етнічний турок, його родичі бояться розповідати подробиці, - Джелялов
У лікарню до постраждалого унаслідок стрілянини на півночі Криму Хафіза Махамедова нікого не пускають, а його рідні бояться говорити публічно, розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ця ситуація під контролем силовиків. Все, що нам вдається дізнатися, це тільки від місцевих активістів. Вчора дуже багато українських ЗМІ написали про стрілянину, про звичайних громадян, назвали ім’я Хафіза Махамадова, але ми сьогодні намагалися зв’язатися з ним, з його рідними. Нам вдалося з'ясувати, що це реальна людина, вона дійсно постраждала від стрілянини, знаходиться в лікарні. До нього не пускають нікого. У якому він стані, ми не знаємо", - сказав Джелялов.

Він додав, що з деякими його родичами вдалося зв’язатися, однак вони бояться говорити публічно.

"Зараз наші активісти з’ясовують певні обставини. За загальною картиною, в селі Суворове під ПП "Армянськом" 6 серпня вночі відбувалося весілля. Ця людина не є кримським татарином. Він турок-месхетинець. Відбувалося весілля, на яке завітали російські військові. Та відбувся конфлікт між російськими військовими і представниками інших національностей. У результаті перестрілки постраждали цивільні люди", - зазначив Джелялов.

вчера была такая же жарень, как и у нас.
завтра будет с нами + - одинаково.
мороза нет точно:D
все же нагретое-перегретое и дождя у них давно не было.

псы. я не в Киеве, но теща регулярно докладывает))

я не в киеве, держи
ночью смотрю там колотун, днем терпимо

Мальдивы круто. Когда эту ***ню от старпера с Сепсеп читали, как раз за пляжную подстилку боролись. Аж офигели - а как он догадался?:D

Харе. Ну их всех оптом. :пиво:

Svetlana Ljubovnikova
2 год. ·
Слова у меня закончились-любые, какое-то уже просто,блд,-свинцовое оцепенение.
Как,собственно,у многих.
Перед нами-ярко выраженный социопат, с ПОЛНЫМ набором признаков.
Поэтому не спрашивайте сакрально-риторически-Где дно?
Это-другое измерение.
Там-ад и мрак,оно само-и есть ДНО.
---------------
С нами всеми разыграли вот такую партию- наверное,одну из самых "удачных" гэбнявых мистификаций.
вопрос риторический,но все же-
медиа-спільнота ,ви коли таскаїте це створіння из телека в телек,из газеты в газетенку,-у вас це "согласовано с ДНР"? чи зразу з кремлем?
-----------
Гена Афанасьєв,тримайся хлопче!
За тобою-ЛЮДИ,і їх багато
За ними-ПОРОЖНЕЧА.

13924921_1816773355221782_6551309527977604041_n.jpg

Я ж и говорю - а шо вы там делаете? Где эта и другая ***ня располагается? Бросайте.

Cpq_61aWgAA4m6E.webp

Cpq_-FaXYAAAVLc.webp

ЗЫ Аксев, случайно совпало :) :пиво:

я не в киеве, держи
ночью смотрю там колотун, днем терпимо

Ну офигеть, 18 и дождь. Правильно я ботинки взяла.

вчера была такая же жарень, как и у нас.
завтра будет с нами + - одинаково.
мороза нет точно:D
все же нагретое-перегретое и дождя у них давно не было.

псы. я не в Киеве, но теща регулярно докладывает))

Вчера вечером с подругой разговаривала, у них уже холодно было, а у нас дышать нечем.

Вчера вечером с подругой разговаривала, у них уже холодно было, а у нас дышать нечем.
тогда даже и не знаю что ответить:незнаю:
общались вчера в 20-00, она только окна открыла (с утра от жары закрывает) и с мелкой не гуляли, потому что очень жарко было

InfoResist ‏@InfoResist 33 мин.33 минуты назад
В Одессе на встрече с художником Павленским произошла драка, есть погибший | InfoResist

Назад
Зверху Знизу