хз, но такой понос может писать или й.банько или в расчете на оплату. в любом случае это человекхуйлошо, такая ***кая ***ня ещё оплачивается?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хз, но такой понос может писать или й.банько или в расчете на оплату. в любом случае это человекхуйлошо, такая ***кая ***ня ещё оплачивается?
Хлопці, я цілком серйозно хочу до вас донести, що Російські війська вторглися з боку Новоазовська і вже беруть наших хлопців у Маріупольський котел. Російські війська дуже добре озброєні, мають великий досвід бойових дій і реально Україна не впоратися з Російською військовою машиною. Я розумію, що важко це усвідомлювати, але єдиний шанс на мою думку, це потужний оборонний рубіж на Дніпрі, щоб москальска армія розбилася об нього і тоді у нас з'являється хоч якийсь шанс! Ньому закривайте очі на очевидні речі будь ласка! Якщо ви сыпете щодо мене матным словом, то я стерплю, а життя хлопців у Маріуполі вже нічого не замінить. Чому ви на мене поскаржилися, що я не так сказав? Так, я виїхав з України, але я українець і патріот нашої країни і хочу назад повертатись до своїх родичів, а не в зруйновану і загиблу країну.

ВСЁЩо поганого я написав чи що неправильно?
В районе Новоазовска русские военные части переходят на сторону украинцев.
Прямая речь командира подразделения Алексея Самойлова:
***** ты *****опиняться в котел, а в мене там дядько зараз. Я не провокатор, навіщо нам ще котел?

...шиза косит?...Бо шансів вистояти проти армії РФ частинами АТО в України немає!
Хлопці, я цілком серйозно хочу до вас донести, що Російські війська вторглися з боку Новоазовська і вже беруть наших хлопців у Маріупольський котел. Російські війська дуже добре озброєні, мають великий досвід бойових дій і реально Україна не впоратися з Російською військовою машиною. Я розумію, що важко це усвідомлювати, але єдиний шанс на мою думку, це потужний оборонний рубіж на Дніпрі, щоб москальска армія розбилася об нього і тоді у нас з'являється хоч якийсь шанс! Ньому закривайте очі на очевидні речі будь ласка! Якщо ви сыпете щодо мене матным словом, то я стерплю, а життя хлопців у Маріуполі вже нічого не замінить. Чому ви на мене поскаржилися, що я не так сказав? Так, я виїхав з України, але я українець і патріот нашої країни і хочу назад повертатись до своїх родичів, а не в зруйновану і загиблу країну.
Чому на мене скаржаться модераторам? Що поганого я написав чи що неправильно? Я патріот України і хочу миру та добра нашій землі.
слава_нації Якщо не приймемо міри, то хлопці в Маріуполі опиняться в котел, а в мене там дядько зараз. Я не провокатор, навіщо нам ще котел?
...кашу, ***ть, варить!...навіщо нам ще котел?
Я патріот України і хочу миру та добра нашій землі.

Было? Фейк или нет..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
гугл переводчик.До нас захопили Російські війська
...не Ильича, а памятник...который, если ****ется, то окажется в метро...только таким вот ****утым как ты до ****ы....Грёбаный стыд в Харькове. Менты охраняют Ильича.
До нас захопили Російські війська.
зеки з ДНР, яких виходило щемити
Або я не прав? Ви скажіть у чому конкретно не прав?

ща бум это делать на ХФТут треба вже зовсім по-іншому вибудовувати військову стратегію
Бгага. Там менты стоят - они весят больше)))если ****ется, то окажется в метро...
Тут треба вже зовсім по-іншому вибудовувати військову стратегію
Хлопці, ну самі подумайте! До нас захопили Російські війська. А це не алкоголіки і зеки з ДНР, яких виходило щемити. Тут треба вже зовсім по-іншому вибудовувати військову стратегію. Або я не прав? Ви скажіть у чому конкретно не прав?