Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
25% как всегда правы

Вкладення

• Screenshot_2019-05-05-11-20-56-238_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2019-05-05-11-20-56-238_com.facebook.katana.webp
    45.5 КБ · Перегляди: 426
Уффф... Значит мое личное мнение. Я не говорю, что оно правильное. Но оно мое. Если интересно. Нельзя проводить непопулярные реформы во время войны. А если проводить, то надо загнать стадо в стойло, как Сталин. И не давать им право голоса.

Знаете сколько сейчас у населения долгов по газу? В этом году из моих соседей субсидии не дали никому. У людей за зиму по 10 000 долгов за газ. Чем они платить будут? И вы после этого хотите, что-бы они голосовали за Порошенко?

Да они, блять за Иво Бобула проголосуют.

В этом ошибка. Одна из ошибок. И надо быть идиотом, что-бы этого не предвидеть.

Они и Зеленского и Коломойского потом будут хуесосить. Но это будет потом. А пока выбрали Зеленского вместе с Коломойским.

Людям похуй ваши реформы и децентрализации. Они считают деньги в кармане.

Дай адрес соседей, которые не получили субсидию, я проверю. Не то, шоб я тебе не верил, я не верю им. Ну или сам проверь, минута дела.
А кто из твоих соседей утеплил хату, поставил котел экономный и т.п?

Хуёво не то, что они не проголосовали за Порошенко. Хуёво то, что через год они это хуй признают, и субсидия у них не появится. И еще хуёво, ч о они этого не понимают.
Тем хуже для них. Только я причем?

Да, Гофер, и еще.
А почему именно за зе? Блядь, было четыре десятка кандидатов. Четыре десятка, Карл!!! На любой вкус! Почему, блядь, именно за зе?
По правде говоря, ответа на этот вопрос не дал никто пока. Сомневаюсь, что и твои соседи ответят. Ну разве шо "как голобородько". И никогда никто не ответит. Ответа просто нет.

72 ОМБр ім. Чорних Запорожців
1 год ·
"Ми ще погуляємо по Горлівці!"

Олексій за позивним "Патріот" з Горлівки, тимчасово непідконтрольна частина Луганщини. Його робота - бути трішки попереду від піхоти, але 6 травня День Піхоти відзначатиме як день воєнної розвідки. За свій патріотизм та відданість Україні отримав від своїх бойових побратимів позивний, який так і закріпився за ним. Добровольцем Олексій прийшов у військомат ще в 2015 році. В нашій бригаді воїн-розвідник служить з 2017 року. Пройшов Авдіївку, Світлодарську дугу.
Патріот згадує бої за своє місто, як літала наша авіація та як вдалося задати жару ворогові.
Олексій пишається належністю до піхоти та службою в нашій 72 бригаді Чорних Запорожців.
"До дня піхоти бажаю всім вірних побратимів, тихих чергувань та щоб над головами літали тільки птахи. Ще погуляємо по Горлівці! Тримаймось і ми переможемо!"

b0fe80617c2f49899aa0f762f5b40616.webp

2a349d4ced683e36734f604602ca9e50.webp

ed75e97df759df698e1596f6e8b893d4.webp

Коли я приїхав у штаб після 17 діб під ДАПом, офіцери дивились на мене так, наче я з пекла повернувся, - заступник керівника САП, доброволець Максим Грищук

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

795307af2fcfc77ea454b065ace436f1.webp

Оперативне командування "Схід" Збройних Сил України
16 год ·
Сьогодні у 93-тя ОМБр Холодний Яр свято – одружилися бійці Катерина та Андрій.

Вона – старший бойовий медик, він – командир відділення зв’язківців. Вона – із Сум, а він – із Полтави.

Познайомилися молодята, коли разом служили у 58 бригаді. Це було у зоні проведення тоді ще АТО. У 93 бригаду Холодний Яр пара перевелася нещодавно. А в Збройних Силах вони набагато довше: Катя - 3 роки, а Андрій підписав контракт ще до війни на Сході країни.

Розписатися вони вирішили у прифронтовій Авдіївці. Свідками стали товариші по службі.

Закоханих поєднала музика.

«Андрій завжди на машині з музикою на всю гучність. А я попросила скинути мені ці пісні, бо деякі мені сподобалися. Так почали спілкуватися, а потім і зустрічатися», - пригадує Катя.

І хоча їхнє кохання зародилося на війні, побажаємо новій сім’ї, аби спільний світлий шлях проходив під мирним небом, у вільній незалежній деокупованій Україні.

Нехай стосунки будуть міцними і щирими, а в домі панує розуміння і щастя! Гірко!

b2be4e0acf94f87b44a40618cd0339a9.webp

4ab032d7355122bcb13388c8d12a5d96.webp

007decaee48a6410ad02c5d10da59d9f.webp

f47b91f803cc4000db92c19ea330b557.webp

Ранковий церемоніал вшанування загиблих українських героїв 5 травня

Сьогодні, 5 травня, Дзвін Пам’яті пролунав сім разів..

У цей день в 1995 році під час виконання завдань у миротворчій Місії ООН в колишній Югославії загинув сержант КОЗЬЯКОВ Валерій Анатолійович.

У 2015 році віддали життя, захищаючи Україну від російського агресора:

Старший лейтенант ГІНДЮК Андрій Олексійович.

Сержант МИХАНЮК Василь Миколайович.

Солдат МАРТИНЮК Микола Миколайович.

Солдат МЯЛКІН Ярослав Сергійович.

Солдат ЩУРОВ Олександр Сергійович.

Солдат КОВАЛЬЧУК Олександр Іванович.

Присутні вшанували пам’ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави від підступного російського окупанта, хвилиною мовчання та поклали квіти.

Повік не забудемо подвиги Героїв, які віддали своє життя за майбутнє України!

25% как всегда правы

В мене є деякі сумніви щодо необхідності вивчання арабських цифр. Хоча нічого складного в них начебто нема. Ось вам таблиця з арабськими цифрами (див. вкладення).
А ось відеоурок, де пан Мустафа навчить вас арабським цифрам

Вкладення

• Arabic_numbers.webp
    Arabic_numbers.webp
    13.2 КБ · Перегляди: 478
ZDF: xуйло и мафия

Русские субтитры

В россии запретили анонимно пользоваться мессенджерами

e1dcb4c4ff85d32490f5f7bdb6f0eb44.webp

Администрации мессенджеров в россии с 5 мая обязаны идентифицировать своих пользователей по номеру мобильного телефона.

В воскресенье вступило в силу соответствующее постановление российского правительства.

"Теперь мессенджеры должны проверять информацию о регистрации номера телефона пользователя у мобильного оператора. Тот, в свою очередь, в течение 20 минут обязан предоставить запрашиваемую информацию. Если оператор не успел ответить или номера телефона не оказалось в базе данных, то идентификация не будет считаться пройденной", — говорится в сообщении.

В случае, если мобильный оператор находит в своей базе номер телефона, он обязан указать, какими мессенджерами пользуется абонент, и присвоить ему специальный идентификационный код.

Также при этом администрация мессенджера будет обязана ограничить пользователям, которые не прошли процедуру идентификации, передавать или получать сообщения внутри сервиса.

В экзаменационных заданиях для школьников ОРДЛО и россии Донецкую область обозначили регионом РФ

Наплевательский полк. Победобесие шагает по планете

Российский публицист Александр Невзоров доходчиво объясняет всю бессмысленность и маразматичность акций вокруг событий семидесятичетырехлетней давности.

В экзаменационных заданиях для школьников ОРДЛО и россии Донецкую область обозначили регионом РФ

Тихой сапой .

Да, Гофер, и еще.
А почему именно за зе? Блядь, было четыре десятка кандидатов. Четыре десятка, Карл!!! На любой вкус! Почему, блядь, именно за зе?
По правде говоря, ответа на этот вопрос не дал никто пока. Сомневаюсь, что и твои соседи ответят. Ну разве шо "как голобородько". И никогда никто не ответит. Ответа просто нет.
в первом туре потому, что в бюлетне не было " притив всех". Во втором, на зло Порошенку.

в первом туре потому, что в бюлетне не было " притив всех". Во втором, на зло Порошенку.

Не, ответ не принят как крайне нелогичный.
Чувак, сгорая от жажды, зашел в магазин за пивом. Там 40 сортов. Он постоял, выматюкался, что всё говно и ушел. По дороге домой зашел в ларек, там два сорта из тех, что были в супере. Не раздумывая взял один из них и опохмелился. Так?
Хуйня это. В первом туре большинство проголосовало за зе. Во втором к ним прилепились избиратели всех мастей. Вот и весь хуй до копейки.
Тем паче, как заметили выше, испортить бюллетень это знавит против всех.
Сколько их, тех испорченных?

Назад
Зверху Знизу