і Вам доброї ночі!!! )))Астанавитесь......
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
і Вам доброї ночі!!! )))Астанавитесь......
+Астанавитесь......
Человек их , наверное, 15, в двух отделах, сидят на зарплате тысяч 5-6 на руки, ну я так предполагаю. Бухгалтер это восьмой тарифный разряд, ставка 3150. Грязных. Ну там два оклада, то да сё, и выходит 5-6 чистых. Были бы они вот все убогими приличная по размерам госконтора не вылазила бы из проблем. Там регулярно всякие КРУ шастают...Жизнь она немного разнообразнее чем кажется. ЗЫ. Бухгалтер, говорите? Восьмой разряд тарифный... Кстати, среди бюджетников учителя очень выделяются. Их последовательно "двигали" по тарифной лестнице.Вот главбух это 11 разряд, примерно, а учитель без категории 12. Смешно , да? Младших классов ещё наверное, и 12. Научный сотрудник начинает с 10 разряда, а учитель с 12. Хирург с 9, а учитель с 12. Ну я фиг его знает шо за парадокс такой...Директор дома отдыха, к примеру, может иметь 10 разряд тарифный. Директор, 10 разряд, а учитель минимум 12.То какие-то убогие, если не могут бухгалтером на норм деньги работу найти)))
Хуева туча страниц отборной поеботины.
Бажаю здоров"я, Михайлович!
Справа в тому, що поряд сидить такий собі, не в обіду, Армен та доповідає своєму начальнику як провів свій день. Про курс долара, про те, куди витратив свою зп. Зрозуміло, що він тут вперше. "Я украинский не понимаю" - каже він в трубку та рже. Розповідає, що вдалось оформитись на водія. Тобто - має громадянство. Тобто - має голос на виборах. Тобто - .... там багато тобто
І в цьому конкретному випадку, Михайлович, армія ... А до чого тут армія?
Проблема действительно в том что "люди" меряют все через свой "карман". Стандартный вопрос в разговоре "А что тебе ЭТА страна дала ?". Блеадь ... И это 70% народу— Чи вірите ви, що буде спільний кандидат від Народного фронту і БПП на виборах? Чи підтримає Народний фронт діючого президента?
— Для президента важлива підтримка, в першу чергу, суспільства. Ми вступили у цікавий період – війни соціологій, рейтингів, коли ті, в кого 6%, радісно говорять: "Ха-ха-ха! В нього 5%". Трошки несерйозно.В цю соціологію включаються партії, яких не існує в природі, або кандидати, які ще не заявили про бажання балотуватися. Тому більш-менш реалістичну виборчу картину можна буде побачити тільки ближче до зими. Це перше.
Друге – зараз всі змагаються в популістичній опозиційній риториці. Вона впадає на хороший грунт. У нас непроста економічна ситуація, зростання тарифів, цін. Звичайно, в першу чергу громадяни оцінюють роботу влади по гаманцю.Але все ж таки треба пам'ятати: у нас іде війна з Росією. Українці мають усвідомлювати, що ми можемо втратити не тільки гаманці, а державу. Про це треба сьогодні більше думати.Це будуть непрості вибори, вони будуть цікаві. Вони будуть з результатом, який сьогодні ніхто не може передбачити. Й дуже важливо пам'ятати, що Україна обиратиме не лише президента, а й верховного головнокомандувача. Не всі кандидати тягнуть на цю роль.
— Ви себе асоціюєте повністю з президентською командою?
— Знаєте, я — українобот. Завжди буду за Україну. Й так, я член команди президента.
— Ви були прес-секретарем Віктора Ющенка. Зараз ви – уповноважений президента Порошенка. Наскільки схожі Ющенко і Порошенко? І чи зможе Петро Олексійович не повторити тих самих помилок?
— Дякую за запитання. Але ж я не переходжу на особистості, не даю оцінок. Я не буду це правило й зараз порушувати. Хочу наголосити на іншому – перед президентом Порошенком стоять іншого ґатунку і серйозності виклики. Він має не просто утримати Україну, а зберегти її, посилити українську армію, не дати окупанту йти далі. Це надзвичайно серйозно. І, чесно кажучи, я вважаю, що це для кожного з українців дуже важливо – підтримати президента в цьому. Це стосується не тільки Порошенка, це стосується України.
— Які ваші очікування напередодні виборів?
— Насправді зрозумілий електоральний лист реальних кандидатів буде видно ближче до зими, так само настрої буде видно ближче до зими. Ми матимемо непросту осінь. В першу чергу, економічно вона буде непроста. Але так само очевидно, що наш зовнішній ворог буде робити все для розхитування ситуації.Головний опонент Путіна – це Порошенко. Це Порошенко створив антипутінську коаліцію, це з Порошенком сьогодні розмовляють світові лідери.
— Чи правильно говорити виборцю, що Порошенко дорівнює Україна?
— Це в Росії є "володар кілець" і "держава – це я". Україна – не Росія. Україна – це Україна. Але те, що президент сьогодні ключовими задачами бачить посилення України, починаючи від безпеки, відновлення суверенітету, до знання української мови, присутності єдиної церкви, це очевидно.
— Зараз багато хто говорить про переоцінку подій Майдану. Дехто називає втрату територій його наслідками. У вас на обкладинці в Facebook досі стоїть фото з Майдану. У вас немає розчарування?
— Я вважаю, що Майдан допоміг зберегти Україну. Вибачте, розчленування України почалося з того дня, коли в цьому парламенті були так звані ратифікації Чорноморського флоту. Тоді ми боролися проти цього. Але нас була купка опозиції. І мільйони українців тоді не вийшли нас підтримати. Хоча ми тоді про це кричали.
Так само, на жаль, українці не вийшли, коли проводився закон Колесніченка-Ківалова, який вбивав українську мову. А ми вийшли тоді, і нас було мало. Тоді вже закладалася основа, що України не буде, що це "країна 404". Тут стояли московські сатрапи, поставлені міністром оборони, керівником СБУ.
Тому треба вклонитися в ноги кожному, хто вийшов на Майдан захистити Україну. Сьогодні дійсно страшними жертвами ми її захищаємо і відроджуємо.
В следующий раз ты им ответь, что через форум знаком с одним придурком, который 20 лет назад свинтил в америку, будучи уверенным, что она ему тут же всё-всё даст...Проблема действительно в том что "люди" меряют все через свой "карман". Стандартный вопрос в разговоре "А что тебе ЭТА страна дала ?". Блеадь ... И это 70% народу!
Проблема действительно в том что "люди" меряют все через свой "карман". Стандартный вопрос в разговоре "А что тебе ЭТА страна дала ?". Блеадь ... И это 70% народу! Народ распоскудился работать не хочет, подавай "хлеба и зрелищ"
. Да-же те кто живет хорошо, все время скулят, "но другие живут лучше, наверное воруют". Действительно, за "язык", не вышли на майдан, зато за евробляхи "встала вся Украина", а по сути они (евробляхеры) преступники (просто они оказались жаднее, нашей власти, но сути это не меняет). Поэтому опасаюсь я прихода "популиста" к власти. Очень многие в разговорах склоняются к "честному полковнику Анотолею", хотя до этого голосовали за Пороха. Если чо, то я "Ураинобот", а на данный момент "Порохобот".
![]()