Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Но при этом:
Вы не знаете
это аминь.))) Хотел бы я увидеть того , кто это всё знает, и при том что каждое правительство у нас меняется само часто так же как и те постановления шо они на гора выдають. )))

А я таки зробив саме за кресленнями)))
Нє, за кресленнями то був по типу "Орфєй". Бандура по розмірам контробаса))) Я як то зробив за креленнями та подивився згори - нажахався)) Вкоротив і деку, і гриф. Грала, собацюра! Допоки її не зламали в общазі
----
На узбережжі Бердянська часто гуляли ввечері. Сиділи на лавках, слухали та дихали морем. Водночас, доводилось слухати і тих, хто сидить поруч.
Коли в Харкові були відомі та сумнозвісні події 2014 р., пов"язані з захопленням ХОДА, завжди виділяв для себе зі звичайних "прохожих" чужаків. То не передати словами. Просто відчуваєш - що то не українці. Чи по стилю вдягатись, чи, банально, по манері тримати цигарку.
Так ось
Там, в Бердянську, мені чомусь дуже згадався Харків 14-го року... Дуже багато "чужаків" трапилось.
Може то вже і паранойя, але... Там щось готується лихе...

это аминь.))) Хотел бы я увидеть того , кто это всё знает, и при том что каждое правительство у нас меняется само часто так же как и те постановления шо они на гора выдають. )))

Шо ты несешь?
Ты тролль, шоли?

так а шо с тих пір щось помінялось???
я напрямки називав і не раз. Думав що то відео вам поможе. А ні. ТО як я вам ще можу розказати шо-то, коли ви мабудь і своїм очам не завжди вірите!!! )))

На узбережжі Бердянська часто гуляли ввечері. Сиділи на лавках, слухали та дихали морем. Водночас, доводилось слухати і тих, хто сидить поруч.
Коли в Харкові були відомі та сумнозвісні події 2014 р., пов"язані з захопленням ХОДА, завжди виділяв для себе зі звичайних "прохожих" чужаків. То не передати словами. Просто відчуваєш - що то не українці. Чи по стилю вдягатись, чи, банально, по манері тримати цигарку.
Так ось
Там, в Бердянську, мені чомусь дуже згадався Харків 14-го року... Дуже багато "чужаків" трапилось.
Може то вже і паранойя, але...
Бердянськ - важливий. Зараз. Я був у нещасних Скадовську та Лазурному. Лазурне - взагалі село, в якому понабудували сотні пансіонатів і т.п. Та й море там хороше, краще, ніж у Скадовську. І там теж "чужих" багато. Це не паранойя.

Скоро он начнет опять канючить про неминяеца
та ви просто брехун! А коли я хоть хоть раз , канючив. Я у відмінності від вас приймаю дійсність такою, як вона є. Не плачу, не менше від вас люблю свою Батьківщину такою якою вона є.)))

Нє, за кресленнями то був по типу "Орфєй". Бандура по розмірам контробаса))) Я як то зробив за креленнями та подивився згори - нажахався)) Вкоротив і деку, і гриф. Грала, собацюра! Допоки її не зламали в общазі
----
Так ось
Може то вже і паранойя, але... Там щось готується лихе...
Здоров, друже! :пиво:
Знаєш, чим відрізняєтьсяситуація в Харкові 2014 і Бердянську або якому іншому ватному місту 2018? У нас уже є армія і вона вже не буде задумуватись, чи стріляти в козломорду потвору.
А пруться вони сюди розуміло чому. Причина та сама, по якій вони раніше лізли в Крим. У нас ціни нижчі!

Ни в жисть не видел бухгалтера на минималке. То какие-то убогие, если не могут бухгалтером на норм деньги работу найти)))

Бухгалтер, работающий в конторах типа победа, районного отделения бюджетной организации и т.п. контор Рога и Копыта

ото попиздеть, извиняюсь, нате вам

я тоже кацапский тролль, еси шо.
Тоже мне, открытие! Мы все давно это знаем. Украинские женщины матом не разговаривают!:іржач::іржач::іржач:
hjeec0.webp

Ну то, і слава Богу!!!
А тепер розповідайте, де я збрехав?
тіко після вас!!!
Вибачте, та мені набридло відповідати
чи таки тролити??? Самоутверждаться и т.п. )))

Здоров, друже! :пиво:
Знаєш, чим відрізняєтьсяситуація в Харкові 2014 і Бердянську або якому іншому ватному місту 2018? У нас уже є армія і вона вже не буде задумуватись, чи стріляти в козломорду потвору.
А пруться вони сюди розуміло чому. Причина та сама, по якій вони раніше лізли в Крим. У нас ціни нижчі!

Бажаю здоров"я, Михайлович!:пиво:
Справа в тому, що поряд сидить такий собі, не в обіду, Армен та доповідає своєму начальнику як провів свій день. Про курс долара, про те, куди витратив свою зп. Зрозуміло, що він тут вперше. "Я украинский не понимаю" - каже він в трубку та рже. Розповідає, що вдалось оформитись на водія. Тобто - має громадянство. Тобто - має голос на виборах. Тобто - .... там багато тобто
І в цьому конкретному випадку, Михайлович, армія ... А до чого тут армія?

Назад
Зверху Знизу