Апиридил))))Так у такого бухгалтера таких "работодателей" может быть мешок. Тоисть, по факту, совокупный доход там отнюдь не минималка. Про шо и речь.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Апиридил))))Так у такого бухгалтера таких "работодателей" может быть мешок. Тоисть, по факту, совокупный доход там отнюдь не минималка. Про шо и речь.
это аминь.))) Хотел бы я увидеть того , кто это всё знает, и при том что каждое правительство у нас меняется само часто так же как и те постановления шо они на гора выдають. )))Но при этом:
Вы не знаете
Нє, за кресленнями то був по типу "Орфєй". Бандура по розмірам контробаса))) Я як то зробив за креленнями та подивився згори - нажахався)) Вкоротив і деку, і гриф. Грала, собацюра! Допоки її не зламали в общазіА я таки зробив саме за кресленнями)))
это аминь.))) Хотел бы я увидеть того , кто это всё знает, и при том что каждое правительство у нас меняется само часто так же как и те постановления шо они на гора выдають. )))
так а шо с тих пір щось помінялось???27 березня 2016 13:00
я напрямки називав і не раз. Думав що то відео вам поможе. А ні. ТО як я вам ще можу розказати шо-то, коли ви мабудь і своїм очам не завжди вірите!!! )))Шото за шляхи?
не. Я тольку учусь))) Тем более , как раз нашлось у кого.Шо ты несешь?
Ты тролль, шоли?
)))))))Веремей просто кацапский тролль.
Бердянськ - важливий. Зараз. Я був у нещасних Скадовську та Лазурному. Лазурне - взагалі село, в якому понабудували сотні пансіонатів і т.п. Та й море там хороше, краще, ніж у Скадовську. І там теж "чужих" багато. Це не паранойя.На узбережжі Бердянська часто гуляли ввечері. Сиділи на лавках, слухали та дихали морем. Водночас, доводилось слухати і тих, хто сидить поруч.
Коли в Харкові були відомі та сумнозвісні події 2014 р., пов"язані з захопленням ХОДА, завжди виділяв для себе зі звичайних "прохожих" чужаків. То не передати словами. Просто відчуваєш - що то не українці. Чи по стилю вдягатись, чи, банально, по манері тримати цигарку.
Так ось
Там, в Бердянську, мені чомусь дуже згадався Харків 14-го року... Дуже багато "чужаків" трапилось.
Може то вже і паранойя, але...
Простить глупость и понять её.
ЗЫ. Как Вашему уму взбредет.
та ви просто брехун! А коли я хоть хоть раз , канючив. Я у відмінності від вас приймаю дійсність такою, як вона є. Не плачу, не менше від вас люблю свою Батьківщину такою якою вона є.)))Скоро он начнет опять канючить про неминяеца
Здоров, друже!Нє, за кресленнями то був по типу "Орфєй". Бандура по розмірам контробаса))) Я як то зробив за креленнями та подивився згори - нажахався)) Вкоротив і деку, і гриф. Грала, собацюра! Допоки її не зламали в общазі
----
На узбережжі Бердянська часто гуляли ввечері. Сиділи на лавках, слухали та дихали морем. Водночас, доводилось слухати і тих, хто сидить поруч.
Коли в Харкові були відомі та сумнозвісні події 2014 р., пов"язані з захопленням ХОДА, завжди виділяв для себе зі звичайних "прохожих" чужаків. То не передати словами. Просто відчуваєш - що то не українці. Чи по стилю вдягатись, чи, банально, по манері тримати цигарку.
Так ось
Там, в Бердянську, мені чомусь дуже згадався Харків 14-го року... Дуже багато "чужаків" трапилось.
Може то вже і паранойя, але... Там щось готується лихе...
ото попиздеть, извиняюсь, нате вам27 березня 2016 13:00
А нафіга? коли навідь така досвідчена людина як ви , яка каже що все його прочитала і знає, чи не хоче , чи може таки не може сама мені недосвідченому росказати своїми словами, то куди там мені!!!)))Перечитайте його
Ни в жисть не видел бухгалтера на минималке. То какие-то убогие, если не могут бухгалтером на норм деньги работу найти)))
Та ми ж з вами з переферії, можна сказати полудикий народ.))) А для чого взагалі доказувати шось кколи вона хоть і грамотна але тьма тьмуща. )))извиняюсь, нате вам
різав і різати буду. ))) А ви таки брехун. А може, людина яка чує сама себе і зовсім не розбирається в людях. Хай навіть і самий патріотичний із усіх патріотичних!!!Зверніться навіть до цитати, яку Ви порізали
Тоже мне, открытие! Мы все давно это знаем. Украинские женщины матом не разговаривают!ото попиздеть, извиняюсь, нате вам
я тоже кацапский тролль, еси шо.
Зрозуміло.
А тепер розповідайте, де я збрехав?
Вибачте, та мені набридло відповідати на тупу брехню від Вас.
Ну то, і слава Богу!!!Зрозуміло
тіко після вас!!!А тепер розповідайте, де я збрехав?
чи таки тролити??? Самоутверждаться и т.п. )))Вибачте, та мені набридло відповідати
Здоров, друже!
Знаєш, чим відрізняєтьсяситуація в Харкові 2014 і Бердянську або якому іншому ватному місту 2018? У нас уже є армія і вона вже не буде задумуватись, чи стріляти в козломорду потвору.
А пруться вони сюди розуміло чому. Причина та сама, по якій вони раніше лізли в Крим. У нас ціни нижчі!