Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Вибачте, вставлю свої п'ять копійок.

На жаль, серійного виробництва електрогітар в нас, все ж, поки що бракує. Так, щось там випускає львівська Трембіта (принаймні, раніше з перебоями випускала пару моделей полуакустик), але гарними інструментами їх, на жаль, назвати важко. Якось спілкувався з їх менеджером щодо випуску електрогітар під замовлення - годі там!

Гітарних майстрів в нас вистачає (і таки серед них є чимало професіоналів), та навіть власні специ зі звукознімачів в нас є, мотають вручну датчики під будь-який смак, проте це все ж не серійне виробництво. Гітарних майстрів усюди вистачає, у кожній країні. Навіть наприкінці совка було чимало самородків, які шляхом спроб та помилок здобували досвід, і створювали непогані інструменти. Гадаю, у сабжі мова йдеться саме про невеличку майстерню.

А нам би створити власний, український бренд, випускати інструменти на експорт, щоб музиканти з інших країн чули, що зі Східної Європи не тільки у Польщі вміють робити співочі музичні інструменти! Сподіваюся дожити до того часу, коли в нас з'явиться власний, український Mayones або Ran Guitars.

Вибачте, не стримався, просто ця тема дуже близька.

Смысл в том, с кого требовать.
Миколаївська Державна Адміністрація, це не державний орган?
Простая ссылка на План ГФС, и все оконченео..
а кому треба? Шукайте тут.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Смысл в том, с кого требовать.
Требовать со службы автомобильных дорог Украины в Николаевской области. Она по каким-то непонятным причинам забила болт на свою работу (деньги выделены, дороги не делаются)

Результаты выглядят как-то вот так:
F14F2AV2X0.jpg

Если картинка не открылась - можно зайти сюда:

и возрадоваться тому, что в Харьковской области дороги далеко не самые плохие.

А вранье уже проскочило и про 3200 за каждого, и про 7 лет...
Я действительно пересказал то что услышал не верно. Бо на самом деле деле штрафы оказались исчо больше.

З 1 січня 2018 року зростуть штрафи за порушення трудового законодавства та оплати праці

Подробиці:

і радість бухгалтерів в коментаріях вражає.))) Мнда !!! Действительно - Жить ста́ло лу́чше, жить ста́ло веселе́е!

радість бухгалтерів в коментаріях вражає.
Да, комменты зачотные. Те бухгалтеры не с соседней ветки?
Козли,воруют миллионами,а на бухгалтерах думают выедут!!НЕ в одной стране такого нету бухгалтерский учет который они с каждый днем изменяют хотелось чтобы эти дебили и поработали на 3723 и заплатили штрафи .Зделайте лучше условия для бухгалтеров чтобы они себя начали чувствовать людьми а не дебилами.!!!!
Дебілів тих що згори приймають такі рішення я би хотіла щоб тут посиділи та по приймали такі рішення та ще й без мізерної зарплати " навчіть людей і таких як бухгалтер цінувати а не тільки як лікар чи хто" є-дата чи прозоро чи ще якась дурня а всюди відповідає бухгалтер... ніяки кадровик і ніякий юрист за це невідповідаю і вообще в державних-бюджетних установах ніхто і керівник тебе нецінують бо держава неоцінила бо раніше сиділи без освіти а тепер з освітою та нехай порівняють яка зарплата і робота за 3200 хуже санітарки та прибиральниці
Ну и дальше по тексту)))
Зубожиння как украинский тренд, блядь.
Самые зубожилые.

Результаты выглядят как-то вот так:
и пострашнее есть Дороги которые государственного подчинения те ещё как то ремонтируются. Скажем дорога с Николаева в сторону Херсона. Николаев - Одесса. Николаев в в сторону Киева и через Первомайск И всё... Все остальные, типа Николаев- Кропивницкий, Николаев-Кривой рог, Кривой Рог Вознесенск - Одесса, участок Кишинёв- Полтава , по Николаевской области... и врагу не пожелаешь.

))) Если говорить о бухгалтерах, обслуживающих малый бизнес, то доля правды в их плаче таки есть. Роль бухгалтера в современном бизнесе таки велика, и ответственности на нём не меньше ,чем на руководителе предприятия

а нет фоточки дороги между Николаевым и Кропивницким?

Любая в сторону Кропивницкого от Николаева. Николаев- Кропивницкий то вообще ужас. Николаев - Кривой Рог -Днепропетровск участок по Николаевской обл, ужасть ужаснейшая)))

Есть видео Николаев-Кривой Рог, снятое лично мной в 2015 году.
С тех пор судя по всему ничего не поменялось.

Дорогой Николаев-Кировоград (тогда назывался) ездили в то же время, не до видео было - как бы колеса не потерять.

PS: Видео 3 мин в формате MOV, весит 390 Мбайт, не знаю как его на форум выложить

Так а ті дороги, шо Ви у себе маєте в голові,
то дороги регіонального підпорядкування. ( міжобласні , або ті що з'єднують декілька областей) Та ж, Кишинів -Полтава, сама гірша по Миколаївській обл. Тільки проїзжаєш границю з Кіровоградською, картина зовсім інша. Миколаїв- Кривий Ріг, те ж саме. Головне проїхати по Миколаївській обл, далі терпіти можна.

Есть видео Николаев-Кривой Рог, снятое лично мной в 2015 году.
да то такой себе способ троллинга.
Я сама не езжу той дорогой вообще, но реально, одна их самых убитых дорог Украины и никак до нее не доберуться.
Уже 18 год, а там "кака была, кака есть"
За эту весну три-четыре раза была инфа :" ремонтируют, не ремонтируют" .
Что бы я не говорила зубожилым, что мол деньги нужны на развитие, мне тычут николаевскую дорогу. Они хоть и зубожиють, але ж на море ездят. Да и вообще, какая разница, море, работа, дела, родственники-они не обязаны отчитываться.
И так каждый разговор: " один раз проехал и машина разваливается!! Ты знаешь почем запчасти?!" Ну тут я им не подскажу, не знаю, они ж зубожиють, не я, у меня машины нет и не предвидиться, но людям реально насрать на збсь дорогу в Харькове, или на западной, им важнее то, где они ездят регулярно.

В Україні є класифікація шляхів/доріг...
є, тай шо. слово "регіональні" це ж наче з тої класифікації. тай чхати я хотів на ту класифікацію, і для чого мені її знати? Але факт остається фактом. Дороги по Миколаївській області одні із гірших в Україні. І то ж не я один то бачу.)))

Потому что в общем мы все такие как есть. Представитель налоговой и тот же предприниматель.)))

не, ну ответ, конечно, многое объясняет... .
Только что в реале?
Вот сидит моя дочка, закончила прачечную академию культуры харьковскую, уже к концу первого курса поняла что не туда попала.
А слова "не туда попали" интригующе звучат только в " сексе по телефону", тут же все прозаичнее, поняла, но не сказала, не ушла, добила, домучала.
На сегодняшний день пилит ногти на дому, хватает на съем 1/2 квартиры средней паршивости в Одессе ( да, девочка хочет пробиться в большом городе) и на поесть, каким образом она может работать легально на себя и попасть на бабло в налоговой?
А таких девочек, тетене, пилящих ногти, рисующих брови, да и всю морду лица, рвущих волосы в ненужных местах( вернее ненужные волосы в нужных местах) сотни тысяч по стране. полагаю, половина из них была бы непротив легальной работы, но понятных правил.

Назад
Зверху Знизу